Evlenemeyenlerin kesi :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evlenmek ,mutlu bir yuva kurmak birazda sizin elinizde,kimse 4 ,4lük değil,siz 4,4lükmüsünüzki kusursuz arıyosunuz,tamam biraz mantığa bakın ama fazla değil çünkü insanın bekarken gözetlediği kriterler o olayın içine girdğinde çokda önemli olmayabiliyo,şuanda nişanlı biri olarak söylüyorum bunu,yani ben yakışıklılığa çok önem verirdim ama kesinlikle bi önemi yokmuş benim nişanlım çok yakışıklı değil yani fena sayılmaz ama bunun hiç bi önemi yok sadece karakteri önemli şuan,bana davranışı önemli paranında çok fazla önemi yok bizi geçindirebilecek kadar olması yeterli keza meslekde öyle helal yoldan olsun o mücadele ruhu olsun zaten sizi hiç bi zaman aç ve açıkta bırakmaz evlilikde önemli olan sadece huy ve karakter güzelliği.....

Depresyondayım. 26 yaşındayım. Yıllar yılları kovalıyor ve ben bi türlü birini bulamıyorum. Evde kalmak ne kadar kötüymüş. Benden küçükler evlendi bense zamanımı boşa geçiryorum. Evimde yalnız başına yaşlanıyorum

ooff off yaramı deştiniz. yaş 26 yakında 27 olucam aşık olmadan asla evlilik olmaz diyorum aşık olduğumda evliliğe yanaşmıyor:) ne olacak benim halim. zamanım boşa geçiyor gibi hissediyorum. aslında sosyal bir insanım. dans kurslarına gidiyorum geziyorum ama nafile. benim gözüm aşık olup evimin kadını olmakta. bazen diyorum ki boşuna okumuşum oturup evimin hanımı olsam daha mutlu olurdum :) ben aşkı beklersem 50 ye kadarda evlenemem sanırım:)

niye böyleyiz biz yaaa( ben de böyle hissediyorum..böyle olunca yaşamakta anlamsız geliyor.üstelik işten de ayrıldım işsizim birde.off gerçekten zor bir zaman.bazen diyorum bir kuyuya düşmeli ve hiç çıkmamalı ordan böyle de hayat geçmiyo bıktımmmmmmmmmmmafoldumben

bu resmi çok yakınımdan biri geçenlerde facete eklemiş altınada 4'4 lük eş bekleyen kızın durumu diye yazmış sinir oldum çünkü onun çevresinde benden başka böyle biri yok yaş 29 hala inatla istediğim kriterlerde bir eş bekliyorum ama birkaç ay önce bi kısmetim çıkmıştı onu kabul etsemiydim diye düşünüyorum(laf aramızda kabul etmediğimi en yakınlarıma bile söyleyememiştim çünkü mesleği,maddi durumu ve tahsilini duyan herkes hayran kalıyodu) ama yaşı 38 di benden çok büyük diye kabul etmemiştim uffff Allah'ıma dua ediyorum hayırlısıyla istediğim gibi birini tez zamanda karşıma çıkar....AMıN!

yok ben senin için eklemedim. kaydirigubbakcemile3

sevmek önemli, sevmişsen yaş önemli olmamalı tabi. ama içinde istek olmadıysa her işte bir hayır vardır.

Malesef bende warım kızlar yakında 30uma giricem ne acımafoldumben bu topiği görmemişim artık bende burdayım kızlar yer warmı banaa.s.

ya çok şey istemiyorum ki. herkesin sahip olduğu şeyler. huzurlu yuva çocuklar. hani bazı insanlar kariyer ,maddiyat, yakışıklılık vs arar ya benim tek istediğim aşık olacağım bana aşık olan, özü sözü bir adam gibi adam yok arkadaş tükenmiş böylelerinin nesli

merhaba kızlar bende 25 yaşındayım şimdiye kadar evliliği pek düşünmüyodumm ama artık yalnızlık zor geliyo.... aşık olabileceğimm biri çıksa artıkk karşıma, kız kurusu olma ihtimaliii korkutuyoooo

Malesef bende warım kızlar yakında 30uma giricem ne acımafoldumben bu topiği görmemişim artık bende burdayım kızlar yer warmı banaa.s.

hiç de acı değil. 30 u görmesen daha mı iyi olucaktı! :umursamaz:

ben gidici gibiyim kızlar, bu konuya yazmıştım daha önce, buraya yazmak uğurlu geliyor haberiniz olsun. delikafadulden

böyle giderse bende burada olacağım bundan sonra hanımlar. yok mu hoşgeldin:)

Bu durumda daha iyi hissetmek için;

Ebrulim buraya geldim boştu boshayallersmile boshayallersmile
Hoşgeldin kız.
buyrunnnnnnnnn
Sen neden bu gidişle evlenemeyenlerdensin?
bilmiyorumkismile

Ebrulim buraya geldim boştu boshayallersmile boshayallersmile
Hoşgeldin kız.
buyrunnnnnnnnn
Sen neden bu gidişle evlenemeyenlerdensin?
bilmiyorumkismile

tatlım aslında benim çok da güzel giden bir ilişkim var ama ben bir kere yaptım o hatayı korkudan yapamayacağınm sanırım. Ona da belli ediyorum yeterince. Kaldım arada ya

bende varım kızlar yaa bende bu gidişle evlenemeyeceğim benim yaşıtlarım hep evlendi çoçukları oldu ..
ben hala bekarım..sevgilimde terketti.
23 yaşındayım ama kendimi evde kalmış hissediyorum çünkü benle yaşıt akrabalarım var hepside evli

tatlım aslında benim çok da güzel giden bir ilişkim var ama ben bir kere yaptım o hatayı korkudan yapamayacağınm sanırım. Ona da belli ediyorum yeterince. Kaldım arada ya

Pek anlayamadım canım ama üzülme ya ...
Yaş kaç senin acep?
bilmiyorumkismile
Mevsimcim; ben 23üm bismillah de kız boshayallersmile Daha ne güzel günler göreceğiz?
Erken değil mi 23 çocuk yapmak için?
aklinialirimsmile
Seni hatırladım topiğin vardı :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…