Evlenemeyenlerin kesi :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dur güzelim dur. Çok erken ben 22 de evlendim de ne oldu. Sakın amannn yaşa hayatını önce. Evde kalmış falan değilsin. klava:

Evet canım maalesef boşandım. Boşandığım için üzülmüyorum öyle bir adamdan kurtuldum ama bunu bu kadar erken yaşta yaşamak gerçekten çok zor.

Evet canım maalesef boşandım. Boşandığım için üzülmüyorum öyle bir adamdan kurtuldum ama bunu bu kadar erken yaşta yaşamak gerçekten çok zor.

Ya tabii ki insan mutsuzsa boşanmalı... Sorunları varsa... Bir ömür öyle geçer mi? Gerçi bekara koca boşamak kolay diyeceksin kusura bakma ama ben hep böyle düşünmüşümdür...
:kedi:
Allah herşeyin hayırlısını versin canım mutluysan sorun yok. Şimdi ne durumdasın? Evlenmene mani olan nedir?
Ya ben de 23 üm şimdi... haziranda 24 olcam. Ne biliyim düşündükçe acaba evde mi kalıyorum diyorum kendime...
Benden 1 yaş büyük kaç tane arkadaşım evlendi....
boshayallersmile
Bende hala belirti bile yok evlenmeye dair...
Bu beni korkutuyor...
eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

sen 23 ündesin daha 24 ne basmadın bunları mı düşünüyorsunn..oy oyy oyyyyyakannehir bayılırım tutmayın beniiiiii....yahu dur sen biii 28 olduk nerdeyse sen daha gençsin,güzelsin,biz düşünelim yahuuuu:gitme:

bende burdayım 27'lık olarak ama bu gunlerde iş bulma derdıne dustum evliliik ask benı bulmaz gıbı gelıyor bana bır baksınız 30 ve hala bekar bırde ıssız olursam ne kotu moralım bozuk ya sacmalarım

bende burdayım 27'lık olarak ama bu gunlerde iş bulma derdıne dustum evliliik ask benı bulmaz gıbı gelıyor bana bır baksınız 30 ve hala bekar bırde ıssız olursam ne kotu moralım bozuk ya sacmalarım

aynı durumdayız canımm( şuan sadece işe konsantre ol...en azondan çalışınca insanın kafası sürekli meşgul oluyor,düşünmüyorsun herşeyi..:çok üzgünüm:

şu forumda okadar çok konu var ama ben sadece buraya yazıyorumm nasıl içime dert olmuş bekarlıkkk...

30 a kadar yolu var ama 30 dan sonrada pek düzgün biri çıkmaz diye de korkuyorum kendi adıma facebook adresimi filan kapattım millet düğün fotolarını koyuyo diye itiraf ediyorumm kıskandımm yaww normalde kıskaç biri deilimm ama son 1 aydır dert oldu bekarlıkk kimseye sölemiom aramızda kalsınn:gitme:

sen kaç pekii?? bak aslında bundan oluyo canımm..bırak başkalrınıı herkesin kısmeti farklı..evet ah keşke olsa diyoruz birisi çıksa,ama hani bu iş güç gibi bişiy değil ne yazık kii..aramakla olmuyor...( yaniibi şekilde zor ama atlatmak lazım bu dönemi yaaaa ayy içim kabardıııııı:sinifsinif:mafoldumben

25 yaşındayım aslında hayırlı olursa bi evlilik yapmak için dua ediyorum inş mutlu olabileceğimiz bi evliliğimiz olur ama heves etmekteyimm buaralarr aday adayı bile yok henüz sende bişeyler varmı sahte?

25 yaşındayım aslında hayırlı olursa bi evlilik yapmak için dua ediyorum inş mutlu olabileceğimiz bi evliliğimiz olur ama heves etmekteyimm buaralarr aday adayı bile yok henüz sende bişeyler varmı sahte?

hmm sen gene bana göre gençsinn( gerçi bende fiziken belli etmeyen birisiyim ama olsunn( yok nerdeeee...hani görücü usulü falan olurmuş eskiden o da kalmamış şimdilerde arkadaş ortamı falan da hikaye...ayy ne günlere kaldıkkakannehir

valla en güvenli görücü usulu ama artık o da kalmadıı bulan buluyo bulamayandaa evde kalıyo ben sevgili olup gezip tozmaya karşı olduğumdan hayırlısı beni bulur inşboshayallersmile 3 vakte kadar bekliomm gelir inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…