bende varım kızlar yaa bende bu gidişle evlenemeyeceğim benim yaşıtlarım hep evlendi çoçukları oldu ..
ben hala bekarım..sevgilimde terketti.
23 yaşındayım ama kendimi evde kalmış hissediyorum çünkü benle yaşıt akrabalarım var hepside evli
dur güzelim dur. Çok erken ben 22 de evlendim de ne oldu. Sakın amannn yaşa hayatını önce. Evde kalmış falan değilsin.klava:
Evet canım maalesef boşandım. Boşandığım için üzülmüyorum öyle bir adamdan kurtuldum ama bunu bu kadar erken yaşta yaşamak gerçekten çok zor.
Ya tabii ki insan mutsuzsa boşanmalı... Sorunları varsa... Bir ömür öyle geçer mi? Gerçi bekara koca boşamak kolay diyeceksin kusura bakma ama ben hep böyle düşünmüşümdür...
:kedi:
Allah herşeyin hayırlısını versin canım mutluysan sorun yok. Şimdi ne durumdasın? Evlenmene mani olan nedir?
Ya ben de 23 üm şimdi... haziranda 24 olcam. Ne biliyim düşündükçe acaba evde mi kalıyorum diyorum kendime...
Benden 1 yaş büyük kaç tane arkadaşım evlendi....
boshayallersmile
Bende hala belirti bile yok evlenmeye dair...
Bu beni korkutuyor...
eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
bende burdayım 27'lık olarak ama bu gunlerde iş bulma derdıne dustum evliliik ask benı bulmaz gıbı gelıyor bana bır baksınız 30 ve hala bekar bırde ıssız olursam ne kotu moralım bozuk ya sacmalarım
şu forumda okadar çok konu var ama ben sadece buraya yazıyorumm nasıl içime dert olmuş bekarlıkkk...
kaç yaşındasın sahte?
25 yaşındayım aslında hayırlı olursa bi evlilik yapmak için dua ediyorum inş mutlu olabileceğimiz bi evliliğimiz olur ama heves etmekteyimm buaralarr aday adayı bile yok henüz sende bişeyler varmı sahte?
valla en güvenli görücü usulu ama artık o da kalmadıı bulan buluyo bulamayandaa evde kalıyo ben sevgili olup gezip tozmaya karşı olduğumdan hayırlısı beni bulur inşboshayallersmile 3 vakte kadar bekliomm gelir inşşhmm sen gene bana göre gençsinn( gerçi bende fiziken belli etmeyen birisiyim ama olsunn ( yok nerdeeee...hani görücü usulü falan olurmuş eskiden o da kalmamış şimdilerde arkadaş ortamı falan da hikaye...ayy ne günlere kaldıkkakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?