Evlenemeyenlerin kesi :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

AMİNN canımmm inşallah ..Rabbim hayırlı yazılar yazsın hepimiz için..:Saruboceq:

Selamlar kızlar...
Sahtecim, demişsin ya küçüksün diye :))) 24 e doğru yol alıyorum evlenene kadar 25 olcam yani aslında küçük değilim gayet ideal yaşım.
boshayallersmile

Selamlar kızlar...
Sahtecim, demişsin ya küçüksün diye :))) 24 e doğru yol alıyorum evlenene kadar 25 olcam yani aslında küçük değilim gayet ideal yaşım.
boshayallersmile

ayyy ben yaşlanıyorum deseneeeemafoldumben nerelere atııımm kendimii acaba:a015:

Ya sahtecim canım benim, neden bir yerden kendini atasın...
akannehir
Senden topu topu 4 yaş küçüğüm...
boshayallersmile
Baksana maix 18 yaşında gelmiş...
kaydirigubbakcemile
Ben de o zaman kendim için camdan atlamam lazım...
ohaoldumsmile
Sen de gençsin hem...
alsanaalsanasmile
45 ten sonra yaşlanmayı düşünelim bayanssulusmile bayanssulusmile

doğru canım ben derdim ne dediğimi bilmiyorum(akannehir

geçen gün bi test çözdüm ne zaman evleneceksiniz diye 2036 çıktı

canım valla bekara koca boşamak kolay değil artık boşanmak her şartta zor. 1,5 sene sürdü mahkemem çünkü. Şu anda evlenmeme mani ise gerçekten korkumu yenmekte zorlanıyorum. Boşandıktan sonra (1,5 sene mahkeme uzamasıda dahil) 2 yıl kimse olmadı hayatımda. Çok şükür çok mutluyum ama sanki evlenince değişecek gibi hissediyorum. O yüzden bekle sen inan daha erken. Yapma benim yaptığım hatayı.

Geçmiş olsun çok geçmiş olsun ebruli sultanım... kaydirigubbakcemile5
Aşık olup evlendin galiba canım...
ohaoldumsmile
Ben değişmeye inanmıyorum ebrulim... boshayallersmile Sadece erkekleri biz kadınlar 'beyaz atlı prens' damgası vuruyoruz öylelermiş gibi davranıyoruz biz de güya külkedisiyiz ya... :sm_confused:
Prens gelip bizi alıp götürecek bulacak sanıyoruz..

Evlenip masallardaki gibi sonsuza kadar mutlu yaşayacağız zannediyoruz...

Evlenince rüyadan uyanıyoruz bir bakıyoruz ne masal var ne prens... :tomato:

Sonra da başlıyor anlaşmazlıklar... alsanaalsanasmile::

Suç bizde aslında onları istediğimiz kalıba sokmaya çalışıyoruz olmadıkları halde...
Ne yaşadığını bilemem dile kolay evlilik bitirmek, boşanmak... Ama herkes bir değil...
Bir elin parmakları bile ne kadar değişik baksana aynılar mı?
akannehir
Korkma bence evlilik için...
a.s
Yalnızlık Allah'a mahsus...
:1hug:

Öyle tabii tatlım ama en azından ben böyle mutluyum. Keyifliyim. 2011 de İtalya'da evlenmeyi planlayan ama benim kadar korkan bir sevgilim var. Hayırlısı dedim bekliyorum artık.

İtalya?
akannehir akannehir
Yoksa yabancı mı sevgilin?
boshayallersmile

Hayır canım değil:) Benim en çok görmek istediğim yerdir İtalya- Romeo ve Juliet'in evi. aşık olunca giderim diyordum. Orası nikah salonu olarak kullanılıyormuş. Sevgilimin ark konsoloslukta görevli. Gitmişken evlenelim dedi o kadar:)

aaaahh canım aaah muhteşem bir secim :)) avlusunda yapıyorlar sanırım :)) orda duvarda adım vardı benim :) duruyor mu acaba :)))) zaten italya başlı basına romantik bir yer..takicaksin eşini koluna geziceksin :))) 2 kere gittim İtalya ya bı daha git desen yine giderim..

ooof evlenmek istiyooooom (((

Ben de gitmek istiyorum ama tatil amaçlı...
alsanaalsanasmile
2 defa gittim iş için ne gezme ne bişey...
eyvahedigeldismile
Umarım turla aşkımla doya doya gezmek nasip olur...
Hepimize kızlarrr!

Çok romantik ya...
:asigim:
Allah seni sevdiğine istediğin yerde ve zamanda bağışlasın.
Ben de görmek istiyorum ben de o güzel günleri...
alkisalkisalkis
Ay Allah'ım hepimize tez vakitte hayırlı evlilikler mutlu yuvalar nasip etsin inşallah...
:Saruboceq: :Saruboceq:

kızlar bi bulalımda sonra plan yaparız italya,fransa,ispanyaabayanssulusmile offf neolcek bu halimiz yaaa,evlenmeden geçtim bişiyler paylaşabilceğimiz,h.sonu oldu mu alıp başımızı gideceğimiz,gün içinde sık sık arayacağımız kimsecikte yookkmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…