Evlenemeyenlerin kesi :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Benim var ama gene noluyor sahtem ya...
salakcinni salakcinni
Uzakta aşkum uzaktan uzaktan özlüyorum işte bir de kafama eserse telefon edip kavga ediyorum ya da söyleniyorum vs.
:lepi:

Benim var ama gene noluyor sahtem ya...
salakcinni salakcinni
Uzakta aşkum uzaktan uzaktan özlüyorum işte bir de kafama eserse telefon edip kavga ediyorum ya da söyleniyorum vs.
:lepi:

bak arada birde olsa dejarj oluyormuşsun canım işte...bende duvarlarla konuşuyorum napııımmm:çok üzgünüm:

Kızlar neden böyle oluyo ya çok mu seçici davranıosunuz yoksa benim ablamda 27'sini aştı. Genç güzel eğitimli niye evlenemiosunuzzz ..Kurslara falan gitseniz biraz sosyalleşseniz belki çıkar birileri ?bilmiyorumkismile

beni beğenenleri ben beğenmiyorum benim beğendiğim beni beğenmiyoooo hayat böyle akıp gidiyooo....

bak arada birde olsa dejarj oluyormuşsun canım işte...bende duvarlarla konuşuyorum napııımmm:çok üzgünüm:

Herşey tozpembe değil be sahtem...
Allah'a şükür benim sorunum yok ama bazı ilişkiler görüyorum yani hiç olmasa daha iyi.
alsanaalsanasmile

ya ama kızlar böyle mutsuz muyuz? arayınca gelmeyecek boşvermek en iyisi.

yaa evet sanki yalnız ölenler yok muuu..napalımm kaderimize razı geliriz en azından bennmafoldumben

kızlar ya benim ablam da 27ye geldi o daçok evlenmek istiyor çok söyledi ama uygun aday bile yok
off çok üzülüyorum böyle pırıl pırıl insanların yalnızlık çekmelerine bu jenerasyonda mı bi problem var,
erkek sayısı mı azaldı, yoksa artık erkekler evlenmek istemiyorlar yalnız mı takılıyorlar anlamadım ama ben

biraz sosyalleşmek lazım arkadaşlar galiba. ne biliyim öyle olduğun yerde durunca biri gelip seni nası bulucak ki? gezip tozmalı yeni insanlarla tanışmalı ne biliyim ya bilemedim.. umutsuz olmamak lazım...

canım haklısın,pek çok arkadaş anlatıyor okuyoruz,çevremizde görüyoruz ..vs.insan sosyal olsada bazen olmuyor kiii...hani karşıdan durup bakıcında genelde şöyle bi kanı ortaya çıkıyor-sözüm meclisten dışarı canım- hani acaba geleni geri mi çeviriyoruz,çok afaki kriterlerimiz mi var da ondan mı,yoksa beğenmiyor muyuz gibi..ama yok, gerçekten de alakası yok..en azından kendi açımdan söyliyim,hiç öyle büyük beklentiler içine girmedim,hayatta her zaman azla yetinmeyi bildim.ama sanırım bunun onla da bir alakası yok.kısmet dedikleri tam da bu oluyor sanırım..ne kadar üzerinde konuşulsa da,ne kadar farklı çabalara girilsede,üzülsekte :çok üzgünüm: maalesef durum bundan ibaret...Allah hepimizin bahtını açık etsin ...

canım elbette ki bazı kriterler olmalı ama sanıyorum her kızın gönlünden geçen şöle eli yüzü düzgün, çalışkan, dürüst ve duygusal bi erkektir. bence sorun kızlarda değil erkeklerde :)
haklısın sosyallik olunca illa olcak değil ama sosyal olmayınca da bu sefer konu komşunun ayarlamalarına kalıyor iş o zaman daha fena oluyor bence :)

bazen kendimden nefret ediyorum biliyo musun canım buraya yazınca( evde kalmış kız modu:gitme: tamm

bazen kendimden nefret ediyorum biliyo musun canım buraya yazınca( evde kalmış kız modu:gitme: tamm

ya öyle hissettiğinizi biliyorum toplum baskısı bu yaa
ama ben her zaman iyi düşünmüşümdür.
sonradan alkolik şiddet gösteren biri çıkçak bi adam fln bulcağına biraz daha beklesin nolcak derim hep ablam için :) sen de öyle düşün bence

evde kalmış kız moduna 18 yaşında giren de var, 40 yaşında girmeyen de. kişiye kalmış o. ne ilgisi var? lmaz:

bu konuda tek kelime edebilirim içtenlikle: kader.

ayrıca bu nesil erkeklerinde bi bozukluk kesinlikle var doc.

doğru haklısın canımm..aslında herşeyin farkındayız işte biliyoruz ne doğru ne yanlışta arada duygular isyana geçip,arebesk takılıyor.....ablanlada aynı yaştaymışız bu arada sööle yalnız değil baak biri daha varr:):1hug:

fiyonkum haklısında zorla sokuyorlar o modaaa biliyorsunn..o baskı olmasa belki hepimizin kafası daha rahat olcak..bu yeni nesil erkekleri napmalı acabaaguclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…