Evlenemeyenlerin kesi :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hiç mi karşıma adam gibi adam çıkmazz :))) artık yanlızlığa alıştım tek takılmak daha mantıklı geliyo

fiyonkum haklısında zorla sokuyorlar o modaaa biliyorsunn..o baskı olmasa belki hepimizin kafası daha rahat olcak..bu yeni nesil erkekleri napmalı acabaaguclubacismile

kendi hallerine bırakmalı. )

Kimi aradığını yitirir aradıkça,
Kimi de arayandır, aranan onu bulur.

Özdemir Asaf

kızlar bahtı,şansı açılan yok muuuzemuszemus
yoksa hepinizin birden açıldıda buraya mı yazmıyorsunuzzzkaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar bende sizdenim. üstelik durumum sizden de vahim. aslında erkek arkadaşım var ama mezhep farkından dolayı aileler istemiyor. benimkiside ailesinden korkusuna pek yanaşmıyordu bugüne kadar. ayrıldık olmadı tekrar barıştık şimdi birşeyler yapmaya çalışıyor ama evlenme işi bizim için çok zor. ne vazgeçebiliyoruz ne de sorunları aşabiliyoruz. işin daha da kötüsü babama kredi çekmiştim o da iflas edince kredi borcu bana kaldı. 2 sene değil evlenmek ancak karnımı doyururum :)
kısacası bacımlarım siz hiiç merak etmeyin. ben hepiciğinizi everir bu konunun bekçilğini yapar gelecek nesil evde kalan kızlarımla sohbete devam ederim :hulya:

ne bu karamsarlık böyle dur:) ben bekliyorum sizi hem. Önce siz, en son ben!

buranın daimi uyesiyim hanımlar
herzaman burdayım beklerim
bi 5 yil sonra da garanti burda olurum
artik o zaman soyle yazarim

ben de gencken sizin gibiydim ama nasip degilmis, simdi hic kafama takmiyorum

:1hug:
canım Allah kolaylık versinde..gerçekten bu kadar da karamsar olma..mezhep farklılığı evet büyük sorun olabiliyor ama imkansız değil.sevgilin gerçekten seviyorsa bu sorun aşılır bir şekilde,çevremde örneklerini gördüm..bazen de böyle durumlar ilişkiler için bir sınav niteliğinde olur..evlenmek maddiyata da dayanıyor büyük ölçüde haklısın,ama illa da abartılı,lüx eşyalar bilmemneler olcak diyede bişiy yok..eskilerden çok duyarız bi çekyat bi tv...diye..insanlar ne zorluklar aşıyor,hoş evlendikten sonra ne olacağımızın garantisi var mıı?? sıkma sen canını.ben dua ediyorum Rabbim hepimizee nasip etsin hayırlı olanı..

amin canım Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin ama benim iş çok zor. zaten uzun zamandır ayrıydık şimdide barıştık sayılmaz. sadece benden üç hafta istedi şu ara işleri var ailesiyle pek görüşemiyor. bu sürenin sonunda ya ayrılıcaz ya da beni ailesiyle tanıştıracak ben de ailemle tanıştırıcam vesöz için tarih belirleyecez. ama durum çok parlak değil. benimkisi çok kararsız sorunlardan korkuyor. benide bırakmıyor. sanırım en sonunda ben onu bırakıcam alsanaalsanasmile

artık evlenmek istiyorum.bütün arkadaşlarım evlendi.kendimi çok yalnız hissediyorum nolucak benim halim?

sanırım bende evlenemeyenlerden bırısıyım ve ümidimiz bıle yok evlılıge dair ne yazıkki..

artık evlenmek istiyorum.bütün arkadaşlarım evlendi.kendimi çok yalnız hissediyorum nolucak benim halim?

aynı dert bizde de var bak ..kendini yalnız hissetme...çalışmıyor musun?bişiylerle uğraşmayı denesen...bekleyince olmuyor bak tecrübeli arkadaşların bir tavsiyesi buu...boshayallersmile

aynı dert bizde de var bak ..kendini yalnız hissetme...çalışmıyor musun?bişiylerle uğraşmayı denesen...bekleyince olmuyor bak tecrübeli arkadaşların bir tavsiyesi buu...boshayallersmile

iş arıyorum ev kızı olarak ümidimi kestim:) çalışıp sosyal olmam lazım bu zamanda çalışmayan bayanlara kısmet çıkmıyoo bunu anladım para kazanıp gözlerine giriyim daha mechul olan damat adaylarının hatta önümüzdeki 10 yılda paraa biriktirerek yatırım yaparak geçer ben belki 40 yaş civarı evlenebilirimm bu devirde erkek gibi çalışıp hem para getiriceksin hemde evde hizmetçilik yapıcaksın .olay budur.

yaaa benim de bütün arkadaşlarım evlendi,nişanlandı,sözlendi bi ben kaldım vallaaafisfisfis
hep de bana derlerdi önce sen evlenirsin diye ama hepsi gitti ben kaldımkaydirigubbakcemile3

yaaa benim de bütün arkadaşlarım evlendi,nişanlandı,sözlendi bi ben kaldım vallaaafisfisfis
hep de bana derlerdi önce sen evlenirsin diye ama hepsi gitti ben kaldımkaydirigubbakcemile3

evet evet aynen benimde arkadaşlarımın hepsi evlendi ya da nişanandılar. hatta benden küçük öğretmen arkadaşlarım bile evli ya da nişanlı :) ama benim bütün arkadaşlarım sen geç evlenirsin derlerdi öyle de oluyor ya da inşallah geçte olsa olur:):)::) ama önemli olan sevdicağimle olması Şeniz

Sevgilisi olanın olmayanın,
Olup da yok gibi olanın,
Yok da var gibi olanın,
Olmayıp çok isteyenin,
Oluyo da noluyo diyenin,
Olduğu için çok mutlu olanın,
Olmadığı için çok mutlu olanın,
Onsuz olamayanın,
Onunla hiç olamayanın,
Herşeye rağmen yüreğinde her daim aşka yer olanın…
O zaman kısacası herkesin sevgililer günü kutlu olsun.

oldu da noldu diyenlerinki de olsunkaydirigubbakcemile3
bu sene tren kaçtı artık seneye sevgililer gününe yalnız girmemek dileğiyle tüm isteyenlere:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…