Evlenemeyenlerin kesi :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıllardır aradığım köşemi buldum opuyorumnanaktan Ya bende kaldım vardı biri yakın zamana kadar var gibiydi yani ama bitti bilmiyorumkismile Bakalım ne olur ne olmaz kim bilir?

kısmetim fena halde bağlanmış kör düğüm yaptılar galiba hiç doğru dürüst biri çıkmıyorr karşıma... ama kısmett diyoruz işte...

kısmetim fena halde bağlanmış kör düğüm yaptılar galiba hiç doğru dürüst biri çıkmıyorr karşıma... ama kısmett diyoruz işte...

yaa canım bu kadar odaklanma bu konuyaa..beklemekle olmuyo işte...her birimiz aynıyız ne yazık kii:çok üzgünüm:

bende sizdenim(
çalıştığım okulda benimle tanışmak isteyenler olmuştu,ben kabul etmemiştim
adamlar 15 tatilde nişanlanıp gelmişler
ve ben sinirden çıldırdım...

kırk yılda bir karşıma biri çıkar zaten o da olmaz.....

bu da kısmet midir yaaa......

ve bir sevgililer günü daha bağıra bağıra geçti...

gene çevrende çiçeklerle hediyelerle
sevgilisi olmayanların gözünün önünde
çok mutlu olan bayanlar...

gene hüzün..
gene yanlızlık...

:gitme:

Son düzenleme:
ozmn bayanlar çevremızde tanıdıgımız bekar ve evlenmek isteyen kız arayan erkekler varsa önerelım birbirimize mesela ben şöyle yakışıklı bir subay isterım kısmet olur umarım birgün acele etmıyorum cok ama zaman gecıyor 24 yaşıma girdim

kader canım işte...herkese aynı gülmüyor...bekliciz kös köss:çok üzgünüm:

binevi birbirimize çöpçatanlık mı yapalım diyosunkaydirigubbakcemile3

görücüler gelcekmiş nasıl giyinsem acaba tesettürlü biriyim bana yardım edecek biri varmı? hem süslenmek istemiyorum hemde istiyorum napıcam ben yaa (damat adayıda gelicekk ) ne renk giyinsem acaba esmerim bana yardımcı olunnn çok stres yaptım damat hoşuma gitmese asla düşünmem paspal çıkarım amaa durum farklı bu sefer çok kafama taktım.

ooo nurcumm hayırlı olsun diyimmm..en sonunda deseneeopuyorumnanaktan

valla nelerin var öncelikle bilmek lazım,tesettürlüyüm demişsin..ben şahsen çok göz alıcı renkler giyinilmesini sevmiyorum,böle giyim konusunda pek öneri sunmayıda beceremem görmeden ama...bilmiyorumkismile..diğer forumlardaki kızlara bir danışsan??eminim çok yardımları olurdu....hadi gözün aydın diyim sen de beğenmişsin,bişiy olcaksa zaten istersen karşısına çuvalla çık..o senin nasibinse gözü senden başkasını görmez zaten...Allah gönlüne göre versin..

kızlar ablam için yazıyordum bu başlığa (ben daha küçüğüüm :))
size müjdemi veriyim şuan biriyle görüşmeye başladı ve çocuğun niyeti ciddi gibi
herşey güzel gidiyor kafa olarak kültür olarak çok uyuşuyorlar
umarım herşey güzel devam eder

size ümidinizi kaybetmemeniz için yazıyorum buraya etrafınızı kolaçan etmeyi bırakmayın sakın :)

doc cum hayırlı olsunnnnnopuyorumnanaktan

yaaa ii diyosun da çevrede adam gibi biri yok kii...:sinifsinif:
olsa ben bakmaz mıyım hiçççsengözlerimebaksanab

saol tatlıııım :))
canım öyle deme ya bak ablam da aynı şeyi diiyip duruyordu
o zaman çevreni genişlet yani durup gelmesini bekleme
tamam biri olursa onun adım atmasını bekliceksin ama onla tanışabilmek için de senin de sosyal kelebek olman gerekiyor
evde oturup durmayın kızlar gezin gezin gezin :)))))))) hehe

doc cum hayırlı olsunnnnnopuyorumnanaktan

yaaa ii diyosun da çevrede adam gibi biri yok kii...:sinifsinif:
olsa ben bakmaz mıyım hiçççsengözlerimebaksanab

evet adam yok zaten de adam gibi de olsa olur demek istedin sanırım. kaydirigubbakcemile3

doğruu vala fiyonk umm..gibilere kaldık....sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…