Evlenemeyenlerin kesi :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kıss senin ne işin var..partneri olanları almıyoruz biz içeri,damlı girilmezzzzkaydirigubbakcemile3:lepi:

Ya ben de gelmek istiyorum :kedi:
Amaç evlenememek değil mi?
Evlenemiyorum işte -tatlicadiarzu-

walla kızlar 26 yasındayım butun okul arkdslarım velendı cocuklar var bunalıma gırmıyrm ama evlenmekde ıstyrm yaa kendı yuvam olsun evım olsun dıe evcımen bır ınsanım ıyı olurdu bea gel gor bu yasıma kadar tuturamadım benı ısteyenlerı ben ıstemedım benım ıstedıklerım benı almadı :) artık suankı sevgılımde almazsa ısteyenlerden bırıne sans vermek lazım dıe dusunuyrm :) lakın evlenen arkdslarıma kalsa bosver evlenıp napcan yasa hayatını dıolar,caktırmayın zaten evlenemedım kı hala :))))

en sonunda seveceğim birini buldum kızlarr aşığım çok mutluyum hergün dua ediyorum bu halim hiç bozulmasın diyee o da beni seviyooo ailelerimiz zaten uzaktan akraba şuanda hiç bir problem yok gibi herşeyin bir vakti varmışş gerçekten sabırla beklemek gerekiyormuş Allah Herkesin gönlüne göre birini çıkarsın inş.

hayırlı olsun nurcummopuyorumnanaktan

vala sap geldik sap gidyossskaydirigubbakcemile:çok üzgünüm:

ben çok korkuyorum evlenmekten,aslında evlenmekten de değil,şu ailelerin tanışması,söz nişan düğün gibi teferruatlar... sanki her şey güzel giderken bir şey olucakmış da bozulacakmış gibi geliyor. ne zor şey evlenebilmek ,kolay mı hemen öyle,seveceğin adamı buldun tamam da sonrası...

denizi seviyorsunn..ee güzell..ama içine dalmadan öğrenemezsin kii yüzmeyi...inanki sen gibi pek çok evlilikten çekinen arkadşaım şuan evli,çoluk çocuk sahibi..ben gibi korkmayanlarda yalnızları oynuyor...bu işte bi yalnızlık var ama anlamdımmkafamçokkarıştı

bana da yer açınn..evliliğin ucundan dönmüş bütün hayalleri yıkılmış biri olarak ne erkeklere güvenim ne de birine evet demeye cesaretim kaldı..Bende hiç ışık yok ama sizlerin allah gonlune gore verir inşallah..

herşeyin hayırlısı...hiç ışık yok dendiği zamanlarda bile ufacık bir yer sızıveriyor bazen..yerimseniben

zor bu işler....eskiden hep dua ederdim düzgün biriyle evleniyim die çok isteyince olurmuş???
artık etmiorum...arada işte ya tutarsa :S aslında çok güzelim çoğuna göre çok akılıyım halim vaktim yerinde....
sorun nerede?

Evet ya, hep dua ediyorum olmuyor. Ellere varda bizlere yok maalesef. İşim var gücüm var öyle kötüde değilim. Niye böyle oluyor bilmiyorum.

Herşeyin hayırlısını isteyelim rabbim zamanını biliyordur hayırlı birini karşımıza çıkarır inşallah bütün bekar arkadaşlarımın opuyorumnanaktan

ben de aynı durumdan muzdaribim. yasım cok fazla diil aslında 24 biticek 25 e giricem. Gerci gorenler daha kucuk der ama. Etrafımdakiler tek tek gidiyor. Okuyunca bi yasa kadar cok sorgulanmıyor bu konular ama universite bittikten sonra herkeste bi beklenti olusuyor. Mühendisim 70 erkekle aynı sınıfta okudum. Su anda calistigim sirkette de kız oranı cok az hatta bekar kız oranı parmakla sayılır. Çirkin de diilim ki, giyiyime, sacıma basıma da dikkat ederim. Ama gel gelelim "işte bu kişi" diebilecegim, ya da olabilir belki diebilecegim bi insan yok. Ama bu kadar insandan hic mi cıkmaz yaa niee bazen dusunup duruyorum Bazen de diyorum basarılı erkekler sanırım ya cirkin, ya ukala ya da abaza oluyorlar ben de sorun yok diorum

Erkeklerle çok fazla aynı ortamda bulunduğun için onlardan bıkmış olmayasın :).

bende evlenemiyorum. benim olabilir dediklerim beğendiklerim de çıkıyor fakat bir türlü olmuyor.

nasip meselesi kısmetim artık dööön bana. diyorum. artık bul beni diyorum dua ediyorum..ohaoldumsmileohaoldumsmile:Saruboceq:

Sorun yok be güzelim kısmet her kesin bir nikah tarihi varmış. o günü bekliyen mecburen :))kaydirigubbakcemile2

yaşı küçükler korkuyorken evlenememkten biz yaşı gelmişler daha mı cesurlaşıyoruz nedir yıllar geçtikçeesempatiksalakcinni

Rabbim herşeyin hayırlısını versin ,tüm dileyenler için...mutluluk,huzur erkeğin olduğu her yerde yok ne yazık kiikaydirigubbakcemile

ben tekrar bekarımm mutluyum huzurluyumm evlenmeyii erteledim eski mesajlarıma bakıyorum ne kadar evde kalmış kız mesajları atmışımm sonunda buldum diye mesaj bile atmışım ama şimdi ayrıldım.insanın ayrılınca hiç bukadar huzurlu olacağı aklıma gelmezdii Allah hayırlısını nasip etsin herşeyinn.........

Nur biz seni evlendi sanıyordukkbilmiyorumkismile hayırlısı olsun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…