en sonunda seveceğim birini buldum kızlarr aşığım çok mutluyum hergün dua ediyorum bu halim hiç bozulmasın diyee o da beni seviyooo ailelerimiz zaten uzaktan akraba şuanda hiç bir problem yok gibi herşeyin bir vakti varmışş gerçekten sabırla beklemek gerekiyormuş Allah Herkesin gönlüne göre birini çıkarsın inş.
ben çok korkuyorum evlenmekten,aslında evlenmekten de değil,şu ailelerin tanışması,söz nişan düğün gibi teferruatlar... sanki her şey güzel giderken bir şey olucakmış da bozulacakmış gibi geliyor. ne zor şey evlenebilmek ,kolay mı hemen öyle,seveceğin adamı buldun tamam da sonrası...
bana da yer açınn..evliliğin ucundan dönmüş bütün hayalleri yıkılmış biri olarak ne erkeklere güvenim ne de birine evet demeye cesaretim kaldı..Bende hiç ışık yok ama sizlerin allah gonlune gore verir inşallah..
zor bu işler....eskiden hep dua ederdim düzgün biriyle evleniyim die çok isteyince olurmuş???
artık etmiorum...arada işte ya tutarsa :S aslında çok güzelim çoğuna göre çok akılıyım halim vaktim yerinde....
sorun nerede?
ben de aynı durumdan muzdaribim. yasım cok fazla diil aslında 24 biticek 25 e giricem. Gerci gorenler daha kucuk der ama. Etrafımdakiler tek tek gidiyor. Okuyunca bi yasa kadar cok sorgulanmıyor bu konular ama universite bittikten sonra herkeste bi beklenti olusuyor. Mühendisim 70 erkekle aynı sınıfta okudum. Su anda calistigim sirkette de kız oranı cok az hatta bekar kız oranı parmakla sayılır.Çirkin de diilim ki, giyiyime, sacıma basıma da dikkat ederim. Ama gel gelelim "işte bu kişi" diebilecegim, ya da olabilir belki diebilecegim bi insan yok. Ama bu kadar insandan hic mi cıkmaz yaa niee bazen dusunup duruyorum Bazen de diyorum basarılı erkekler sanırım ya cirkin, ya ukala ya da abaza oluyorlar ben de sorun yok diorum
zor bu işler....eskiden hep dua ederdim düzgün biriyle evleniyim die çok isteyince olurmuş???
artık etmiorum...arada işte ya tutarsa :S aslında çok güzelim çoğuna göre çok akılıyım halim vaktim yerinde....
sorun nerede?
ben tekrar bekarımm mutluyum huzurluyumm evlenmeyii erteledim eski mesajlarıma bakıyorum ne kadar evde kalmış kız mesajları atmışımm sonunda buldum diye mesaj bile atmışım ama şimdi ayrıldım.insanın ayrılınca hiç bukadar huzurlu olacağı aklıma gelmezdii Allah hayırlısını nasip etsin herşeyinn.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?