zor bu işler....eskiden hep dua ederdim düzgün biriyle evleniyim die çok isteyince olurmuş???
artık etmiorum...arada işte ya tutarsa :S aslında çok güzelim çoğuna göre çok akılıyım halim vaktim yerinde....
sorun nerede?
ay sultan çok komik şeyler yazmışsın. :))
ben de isteyenlerin hiçbirini isteyemedim, ısınamadım. nerde zor karakterli biri var, onu beğeniyorum. aslında bu da evlenmek istememekten mi kaynaklanıyor acaba? çünkü isteyeni ben de istesem oluvercek, ne korkunç!! sırnaşık şey
hiç sorma ben yazarken halen gülüyorum :)))))kaydirigubbakcemile3
yaa ben de diyorum kendime bazen cok da fazla degil yasım ama millet tek tek gidince insanın canı istiyor. Deseler bana 30 unda cok mutlu olacagın, iyiki de beklemisim dedigin birisi ile evleneceksin beklerim. Ama su ana kadar hiç kimseyle cıkmadım. Yani bu gidisat devam eder gibi geliyor onun icin de korkuyorum
Yine sizleri isteyenler varmıs. Benim o da yok. Ablamın arkadaslari birilerini soyluyor bazen. Onlar da olmaz yani. Ben ankaradayım, cok sukur iyi bi isim var. Soyledikleri kisiler hep kucuk illerde oluyor. Benim iş bulacagım yerler ya ankara ya istanbul. İzmir de bile zor yani. Arada sıkıntı olmasin diye iş temposunun benzer oldugu bi meslekten olmalı. Bu da bizim aile cevresinde pek yok. Ee insan kanı kaynasin biraz istiyor bu da benim cevrede yokvelhasıl benim iş yaş gibi. Biliyorum cok sey istiyor gibiyim ama her sey mantıklı diil mi Sınıf arkadaslarim gayet buluyor bu kriterlere uyanları. ben az biraz beceriksizim sanırım. Okulda bulcaktım saflık ettim.
ya kizlar demeyin ya ben 3.sinifim ve okuldan kimseyi bulamadim okuldan sonra da bulunmuyor mu diyosunuz off napicam ben yaaallahm nolur iyi bi kismet ver bana ya nolur cok agliyorum kizlar
canım okulu bitir bi işe gir bak kısmetlerin nasıl çıkıyor :):) herkes okuldan bulacak diye birşey yok ki :):)
ya kizlar demeyin ya ben 3.sinifim ve okuldan kimseyi bulamadim okuldan sonra da bulunmuyor mu diyosunuz off napicam ben yaaallahm nolur iyi bi kismet ver bana ya nolur cok agliyorum kizlar
bende de aynı düşünceler oluşmuştu zamanında. okulun son yılı bi sevgilim oldu o da okuldan değildi ama onunla da devam etmedi.
memlekete döndüm de burda buldum sürpriz oldu bana da. sen koca istanbulda bulama, gel burda bul.
valla yukardaki 2-3 kadin oyle yazinca telasa kapildim bi de gittigim guzellik uzmani da okuldan bul, sonra bulamazsin diye baski yapiyo banaondan gerildim baya. ama tesekkur ederim rahatlattin beni insallah bulurum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?