Evlenemeyenlerin kesi :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaklaşık 2 hafta önce nişan atmış biri olarak kesinlikle artık bekarım. ne güvenim kaldı kimseye, ne de mutluluk hayalim.. piyasada adam kalmamışki, boşuna niye kendimi yorayım.

konunu okudum canım,inşaAllah bundan onra çok mutlu olursun...
ama bu kadar önyargılı olma,emin ol karşına seni hakeden biri çıkacak....kim bilir belki Rabbim asıl değer verilmesi grekeni iyi bil ve kıy*****i bil diye böyle bi olay yaşattı sana

Sağol canım benim iyi dileklerin için, herseyin hayırlısı olsun hepimiz hakkında..

İnşallah benim de 2011de bir ilişkim olur artık yaa...

Umutlar kaldı bir başka bahara desenize Bir yıl daha bitiyor insan ürperiyor bir yandan da seneler seneleri kovalarken....

meraba arkadaşlar..:) nickden anlaşılacağı üzre müzmin bir bekar daha katıldı aranıza...

sevdim sevilmedim, seveni sevemedim... ama illaki olsun demiyorum olupta mutsuz olmaktan çok daha iyidir çünkü ilk ve son yaşadığım ilişki 8 aylık bi kabustu burda çokça paylaşmıştım bilenler bilir... benim derdim evlenmek değilde sevdiğim birinin hayatıma girememesi ben sevince olmuyo kızlar teklif falan gelmiyo beğendiğim birinden içimden belli et yada söyle geliyo ama sus diyorum söylesen nolucak çünkü erkek milletine ilk adımı atan duygularını açan bayanlar cazip gelmiyor. ne kadar hayırsızsa olmasın desemde üzülüyo insan yinede...

slm kızlaarrr,beni de kabul edin.yaş,maş herşeyiyle duruma uygun müzbiin bi evde kalmış daha size:)28 yaşında sayılırım yıl itibariyle malesef,ve beğenememe alışkanlığı var sanırım bende de alışkanlık diyorum çünki birine hayır diyince otomatikleştim sanki,güvenemiyorum kimseye.bunda tabi yediğim kazıkların da etkisi çok!!inanın bu böle yıllarca sürecekmiş gibi gelio,evde kalma korkusu buymuş meğerAllah yardımcımız olsun ve en kısa zamanda karşımıza elimizi kolumuzu bağlicak nasiplerimizi çıkartsın..

Merhaba...Benim anlamadığım diğer topiclerde de görüyorum 2009 da yazan arkadaşlar var mesela..Onlar hala mı bekar 2 yıl geçmiş aradan konuyu açalı.Onu merak ediyorum ve bunun gibi mesela 2007 ya da 2009 da acılan konular neden açan arkadaş tarafından evet ben evlendim ya da şunu istiyordum şöyle oldu falan diye bahsetmiyorlar onu anlamadım.Bir arkadaş anlatırsa valla çok memnun olurum.Bu arada yaşım 29 ve hala bekarım...

aha benim köşeemmm

bırak evlenmeyi sevgilim bile yok
gelen gidiyor

ayyy topıgımı buldum bennnnnn
kızlar bende bu gruptayım 20 yasındayım ama suana kadar bı sevgılım bılen olmadı hoslandıgım bırıde olmuo cok uzun suredır artık aska ınancım kalmadı napcam bılmıorm:18:

yaşım 24 30'a kadar yolu var galibbbaa

ben de böyle olmaktan korkuyorum valla. yani dünya güzeli değilim ama ya beni sevenleri beğenmiyorum ya da sevdiklerimde sorun çıkıyo :S

Son düzenleme:

Geçmiş yıllarda yalnızlığından bol bol dert yanan pek çok insan şimdi ya evli, ya da nişanlı. Çok örneği var sitede aslında.

mantık evliliği olcak gibi geli bana.
gidip apır sapır adamlardan hoşlanıyorum çünkü ben

ben de bu huyuma kızıyorum ya dediğin apır sapır nerde huyu bozuk,ya da aile yapıma ve kişiliğime uymayan biri var onu seviyorum sonra da pişman oluyorum sevdiğime.şöyle aklıma,mantığıma,gözüme ve duygularıma hitap etcek birini bulcakmıyım acaba :97: sadece mantık evliliği yapcak olsam çok kişi bulurum ama illa sevmek istiyorum

bende yazamadan duramayacağım:)yaşım 23 oldu.hala tık yokolacak gibide görünmüyor...kader kısmet diyorum bekliyorum ama bekle bekle bekleeeee ömrüm beklemekle geçiyor vallahi yaaaa...ne olcak benim bu halim blmiyorum.ve artık gülüyorum kendimeeee:)İnşallah hayırlı kısmetler çıkarır Yüce Rabbim karşımıza...

bende bekarım ...
bekarım huzurluyum...
bekarım dertsizim...
bekarım sağlıklıyım...
ilaçlar , korunma yolları
veya kaynana
veya aldatma,
veya "kocampono izliyor" derdim yok...
oh be gencim güzelim...
sevgilim de yok ama olmaması iyi mi kötümü onu çözemedim.. en güzeli sadece sevgilim olsun...

evlenmek istemiyoruuuuuummmmmm...
sadece kısa süreli aşk ve geçsiiiiin gitsiiin en güzeli bu ayran gönüllü olmak...

erkek gibi olup bağlanmamak kimseye öyle körü körüne.............................................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…