arkadaşlar evlenmek ıstıyorsunuz fakat cevrenızde kımse yok ama arkadaşlarınız bır bır evleniyor ve sız mutluluklarına ortak olmak zorundasınız kendınızı kotu hııssedıyormusunuz ozenıyormusunuz napıyorsunuz nasıl bır psıkolojınız var??
kaç yaşındasınız ona göre yorum yazıcam
evlenincede nie evlenmişim ben die üzülüceksin boşver canım hayatını yaşa nasibinde kısmetinde kim varsa bulur zaten seni aceleye gerek yok
Bak bir de şey var, binbir hevesle evleniyorsun, herif seni aldatıyor 2 yıl sonra dul oluyorsun. Arkadaşların 2. cocuğuna hamileyken sen teyze olarak onlara hediye alıyorsun :)
En azından siz bekarların hayalleri tam, bizlerinse eksik.
sızde kesek sıze evlenme dıyenlerın sozunu dınleseydınız
Bana kimse evlenme demedi.
30 yaşındasınız ama anladığım kadarıyla tevekkül etmiyorsunuz. İnsanlar size yardımcı olmaya calısırken ters ters cevaplar vermek neden?
evlenmıs ınsanların evlenip napacaksın demelerine hasta oluyorum madem evlılık te bekara ozenıyorsun boşanın ozamn arkadaşım.. haa boşanmak kolaymı dıyeceksın ınsanlarında heveslerını hayallerını koreltmesı zor
uzulen ınsan boşansın ozamn evlenme bosver demek kadar basıt bısey
Kahkaha attırdın bana :)
Sırf evlenmiş olmak icin mi evlenmek istiyosun?
evlenmıs ınsanların evlenip napacaksın demelerine hasta oluyorum madem evlılık te bekara ozenıyorsun boşanın ozamn arkadaşım.. haa boşanmak kolaymı dıyeceksın ınsanlarında heveslerını hayallerını koreltmesı zor
arkadaşlar evlenmek ıstıyorsunuz fakat cevrenızde kımse yok ama arkadaşlarınız bır bır evleniyor ve sız mutluluklarına ortak olmak zorundasınız kendınızı kotu hııssedıyormusunuz ozenıyormusunuz napıyorsunuz nasıl bır psıkolojınız var??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?