evlenemıyorsunuz fakat etrafınızdakıler bır bır evlenıyorken...

nikim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2013
358
7
38
Ardahan
arkadaşlar evlenmek ıstıyorsunuz fakat cevrenızde kımse yok ama arkadaşlarınız bır bır evleniyor ve sız mutluluklarına ortak olmak zorundasınız kendınızı kotu hııssedıyormusunuz ozenıyormusunuz napıyorsunuz nasıl bır psıkolojınız var??

evlenincede nie evlenmişim ben die üzülüceksin boşver canım hayatını yaşa nasibinde kısmetinde kim varsa bulur zaten seni aceleye gerek yok

Bende 30 yaşıma kadar"ne zaman evleneceğim?doğru insan ne zaman çıkacak karşıma?" Sorularıyla boğuştum durdum..sonra "amannnnnn boşver kızım,böylede iyiyim" dedim..32 yaşımda bana göre"doğru"insanı buldum ve evlendim elbet "doğru" ve seni gerçekten sevecek biri çıkacaktır karşına,üzülme canım şimdi bekarlığın tadını çıkar,zamanı gelince oluyor merak etme.

seni çok iyi anlıyorum. hafta sonu yakın bir akrabam evlendi. benden 1 yaş küçüktü. kınasında kaftanına baktım gözlerim doldu, düğününde gelinliğine baktım gözlerimden yaş geldi ama kimseye belli etmedim. çok kötü oldum gerçekten. ve içimden "ben evlenemeyeceğim galiba, ben bu duyguları yaşayamayacağım heralde" cümleleri geçti durdu. yarın da komşumun kızı evleniyor. dün kendisi davetiyesini getirdi mutluluktan yüzünde güller açıyordu düğünüm var abla dedi bana. o gidince davetiyeye baktım baktım içimi çekerek ağladım. dün akşam da burada "yeni evleneceklerin sohbet alanı" diye bir platform var ya oraya girdim. herkes, gelinliğini çeyizlerini paylaşmış biraz onlara baktım, bakmamam gerekiyordu aslında üzüldüğüm için ama baktım işte.ben çok duygusalım maalesef. Rabbim yuva kuran herkese, huzur, mutluluk versin inşallah. evlenince başım göğe ermeyecek biliyorum. evlilik mükemmel bir şey de değil, bunu da biliyorum ama evlenmek isteyen bir insanın evlenmesi lazım geciktirmeden.

bugun sevgılısı olanlara ımrenırsın
yarın evlenenlere
sonra cocugu olanlara

merak etme allah hepsının zamanını bılır..

gun gelır bekarlıgımızın kıymetını bılemedık der derın bı oooff cekersın

Son düzenleme:

valla cnm cevredekıler evlenınce tabıkı ınsan ı hayal dunyasına gıdıyor bende evlenırmıyım , bana da nasıp olurmu seklınde bı burukluk oluyor ,her bekar gıbı ıc gecırmeler oluyor ama her evlılık yapanın evlılıklerı mutlu mesut olmuyor malesef, o yuzden cevrendekıler evlenıyor dıye acele etme ole bı psıkolojıye sakın gırme , benımde cevremde arkadaslarımdan kımse kalmadı bekar evlenıp gıttıler ben hala bekarım , hatta cogu coluk cocuga karıstılar bıle , he ben ozenmıyormuyum ozenıyorum mutlu bı evlılıgım , huzurlu bı yuvam olsun ıstıyorum, sımdı ıse hayatımda bırı var ve evlılık dusunuyor yakın zamanda benımle onu cok sevıyorum ama ben hala tereddutteyım mutlu bı evlılık yapabılırmıyım dıye gunlerdır kendımı yıyp bıtırıyorum , sonucta bır omrunu etkıleyecek bı karar kımse bosanmak ıstemez , o yuzden cok ıı dusunerek hareket etmelısın

Once bi sevgilim bile yok diyosun sonra ne zaman evlenicem sonra cocuk ki cevremdeki cogu kisi dogurdu yada hamile sonra ev sahibi araba sahibi olmak bu say say bitmez o yuzden Allah hakkimizda hayirlisini versin diyorum hep

Bak bir de şey var, binbir hevesle evleniyorsun, herif seni aldatıyor 2 yıl sonra dul oluyorsun. Arkadaşların 2. cocuğuna hamileyken sen teyze olarak onlara hediye alıyorsun :)

En azından siz bekarların hayalleri tam, bizlerinse eksik.

sızde kesek sıze evlenme dıyenlerın sozunu dınleseydınız

sızde kesek sıze evlenme dıyenlerın sozunu dınleseydınız

Bana kimse evlenme demedi.

30 yaşındasınız ama anladığım kadarıyla tevekkül etmiyorsunuz. İnsanlar size yardımcı olmaya calısırken ters ters cevaplar vermek neden?

Bana kimse evlenme demedi.

30 yaşındasınız ama anladığım kadarıyla tevekkül etmiyorsunuz. İnsanlar size yardımcı olmaya calısırken ters ters cevaplar vermek neden?

evlenmıs ınsanların evlenip napacaksın demelerine hasta oluyorum madem evlılık te bekara ozenıyorsun boşanın ozamn arkadaşım.. haa boşanmak kolaymı dıyeceksın ınsanlarında heveslerını hayallerını koreltmesı zor

Kahkaha attırdın bana :)

Sırf evlenmiş olmak icin mi evlenmek istiyosun?

uzulen ınsan boşansın ozamn evlenme bosver demek kadar basıt bısey

bekara karı boşamak kolaydır seninkide o hesap oldu şimdi evlenme boşver demedim zaten nasibinde kısmetinde varsa o gelir seni bulur dedim

Son düzenleme:
Kahkaha attırdın bana :)

Sırf evlenmiş olmak icin mi evlenmek istiyosun?

ıyı kahkahalar sıze evlenmek ıcın evlenmek ıstesem evlenırım sevmek ve sevilmek ıstıyorum o sekılde yuva kurmak yoksa var böyle tarzım dışı ınsanlar evlenmek ısteyen ama sevmedikten hoşuna gıtmedıkten sonra neye yarar

Canım bir soru sormuşsun insanlarda bildiği kadarıyla cevaplamaya çalışıyor örnek veriyor üzülme diye böyle ters cevaplar vermen gerçekten büyük ayıp...

İnşallah karşına hayalindeki gibi biri çıkar ve mutlu bir ailen olur... Benim de sevdiğime kavuşamama durumum var , varken kavuşamamak da kötü , insanın hayalini kurduğu aşkı yaşayamaması da.. Evlenip napcaksın diyenler var ama herkesin hayatı bir değil kimileri üzülür kimileri mutlu olur. Hayatta hep kötü şeyler olucak diye odaklanırsak umutsuzlaşırsak yaşayamayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…