Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
internet bankacılığı şifreleri miBunun hakkında konuşulması kadar abes bişey görmedim.
evet biraz yokluk içinde büyümüş, ev almak hayali.. 2 haftadır işlerim vardı yüzyüze görüşemedim o yüzden bitirmedim.Hem çok paraci ki senin paradan ona ne ki ikide bir soruyor. Ayrıca aşırı gorgusuz. Gorgusuz insan çekilmez canım hiç girme bu yola zaten sevmiyorsunda. Yol yakinken yol ver gitsin .
yapıştı evet. bi gün zorladı beni sevmiyomusun diye.. ben de henüz o duygular oluşmadı bende.. senin davranışlarına göre oluşur diye düşünüyorum dedim. o günden beri daha ilgili, daha çok önem veriyor.Sana bise deyim mi bunla evlenmeyi birak hayal kurarsan hata edersin
Şimdi biz sana kaç kaç diyoz ya sen bundan kacamazsin da sülük gibi yapışır böyleleri bilirim![]()
güvenmeden olmuyor. ben de ayrıldım, eğer eminsen ayrıl...benim de sorunum aynı, nişanlıma güvenemiyorum( ama daha kötüsü evdekilerin, akrabaların, komşuların sürekli sorması "ne zaman evlilik? yaşın ilerliyo, ne bekliyosun hala? neden uzatıyosunuz başka bişey mi var?????" hatta nişanlımdan ayrılmayı düşünüyorum ama ailemin çevremin tepkisinden çekindiğim için bi türlü söyleyemedim derdimi
( bi video buldum konu komşunun bitmeyen soruları tam bizi anlatıyo
nişan atan var mı daha önce? yardımcı olursanız çok sevinirm...
zaten öğretmen kıza gelen herkes böyle düşünüyor daha farklı düşünenle karşılaşmadım.Valla isin zor . Allah yardımcın olsun . Bir isin bası neyse sonuda öyle gider. Bence cek net duşun . Bunuda unutma eğer kaderinde varsa evlilik sen ne yaparsan yap evlenirsin . Yoksada ne yaparsan yap olmaz . Ama adam cin göz basade bilirsense biraz daha zamanla tanı . Sevecek yerini bulamazsan o zaman karar ver. Bu zamanda koca bulmak zor . Memurlarda çift maaş olsun . Rahat edelim diyor. Kimi alsan böyle düşünür. Kimi belli etmez . Ama bu belli eden tip . Tekrardan Allah yardımcın olsun
kendimi seviyorum da, karşıma çok insan da çıkıyor şuana kadar yüzyüze 50-60 arası kişiyle görüştüm.Meslektasimsin :) lütfen hem kendi iyiliğin hemde doğması muhtemel çocuklarının iyiliği için uzak dur bu adamdan. Allah daha iyileriyle karsilastirsin inşallah seni de. Kendini sev ve kendine bu kötülüğü etme :) Kaçarak değil uçarak uzaklaş![]()
Kendin parayla ilgili her soruyu rahatca soruyosun adam sorunca bozuluyosun normal mi bu sence
ben hiç konu açmadım. o hemen evlenelim babam düğün paramı ayırdı dedi. ben de ne kadar ayırdı dedim ki kendisi de cevap vermedi. bana soruyor ama kendine gelince cevap yok :)bilemedim ki bu kadar maddiyatın konuşulması normal değil ama sen de konuşmuş sen de sormuşsun.. adam ilk günden "ev alsam kaç lira ekler üstüne" hesabına girmiş.
sorun kimseye ısınamamam.. o yüzden belki ısınırmıyım diye deniyordum ki bu anlattıklarım kafama takıldı yine ısınamadım.Söylediklerinize katılıyorum. Yaşım geçiyor, karşıma da kimse çıkmayacakmış gibi hissediyorum demeyin. Mutsuz ve sorunlu bir evlilik yapmaktansa biraz daha bekleyin. Adama ısınamamışsınız zaten neden kendinizi zorluyorsunuz
dedim borcumuz falan olmazsa çalışma, borç olursa zaten 2 mizde sıkıntı çekeriz diyor.Evlediktn sonra çalma m de ene dicek
tabiki yaza kadar düşünmem dedim kendisine.. hemen söz nişan düşünmüyorum.. içime sinseydi düşünürdümevlenince işi bırakacağım filan deseniz ne bileyim azcık daha ölçüp tartın bence sonra karar verirsiniz hemen evlenecek değilsiniz ya
doğru insan gelse keşkeEvlenmek için evlenmeye çalışıyorsunuz sanki. Büyük hata, yanlış insan..
amin inşallah.. 32 ye ramak kaldı. yaşıtım olan erkekler evlendi. bulamıyorum düzgün birini. ama sevmeden de evlenmek istemem. rabbim yardımcım olsunBu kadar art arda sıraladıysanız zaten olanları bence de gönlünüz yok, hiç boşuna zaman kaybetmeyin derim.
Allah karşınıza gönlünüze göre birini çıkaracaktır.
Allah korusun. pişman olacağım evlilikten.Ogretmensin isin gucun var. Ama suana kadar aklini da kullanip coktan bu adamdan uzaklasman gerekirdi. Suan kac kurtul, acik ve net paraya onem veren tuhaf bir tip. Ama rica ediyorum evlenip de buraya yine konu acip hakliymişsiniz'a gelmesin durum cunku bu isin olmamasi gerektigi o denli ortada
senin kafan yatsa bunları sorun etmezsin ama oda tuhaf biriymiş..his olmadan evlilik olmaz boşver önüne bak :)
24 yaşımda atandım o günden bu yana çevremdekiler, aile dostları, arkadaş çevrem sürekli çalışırlar beni evlendirmek için. daha görüşmeyi kabul etmediklerim var..50-60 arası kişiyle mi görüştünbenim toplasan 5 bile yoktur evlilik için görüştüğüm kişi sayısı. ne kadar kısmetlisin
nasıl nerede tanıdın bunca insanı?
önceki görüştüklerimin çoğuna araba babamın dedim. bir tanesi şöyle demişti: ben de arabamı babama bırakıcam :OHakkinda hayirlisi olsun. Ama gercekten insana insan oldugu icin deger verenler hala var. Umudunuzu kaybetmeyin. Memur takintili insan da cok gordum, karşisindaki sadece memur diye evlenen de gordum. Bu konuda maddi durumunu belli etmeyerek yaklasabilirsin, mesela araban oldugunu soylemezsin, yeni biriyle gorusursen iki sokak arkaya park edip bir bahane bulup çikista yoluna gidersin. Ya ne bileyim ben de birini sadece maddiyat veya sadece gorunusle yargilamayi dogru bulmuyorum. Seni sen oldugun icin seven biri ciksin insallah karsina. Biz 6 kardesiz, maddi zorlugun onde giden sekliyle buyuduk ama cok sukur maddiyat konusunda takintili veya paragoz olmadik.
evet ya görgüsüz insanlarla çok karşılaşıyorum bağışıklık mı geliştirdim acaba.Tamam canım hani yokluk içinde büyümüş tür ev almak hayali olabilir de bu gorgusuzluk neyin nesi. Çekilir mi allah aşkına. Benim anneannem okuma yazma bilmez koyde büyümüş ve halada koyde yaşıyor o kadar Görgülü bir kadındır ki bu adamın lafları ni duysa hayrete düşer. Yani iyi düşün bence karar ver ona göre bir son ver uzattikca uzar zaten yapışkan birine benziyor. Zor bırakır peşini.
bu adamla mutlu hissetmemeye devam edersem evlenmeyi düşünmüyorum zatenöğretmen olup da atanmak varmış
ama işte, nasip bu işler.. ben hala aynı şeyi savunucam, bu adamla mutlu olamazsın.
bu adamla mutlu hissetmemeye devam edersem evlenmeyi düşünmüyorum zaten
evlenemeyince erkenden atansanda evlenemiyorsun. nasip
İnşallah sen de atanırsın. mesleğimi seviyorum ama böyle çıkarcılarda çok buluyo beni.
bizim varda ne oluyohakkımızda hayırlısı. benim aday adayı adayım bile yok, o derece![]()
bizim varda ne oluyo![]()
zaten pek ısınamamıştım, iyice soğudumne kadar zevzek bir adam o oyle... arkadasim boyle evlilik olmaz yasin daha ne ki boylesiyle evlenecegine hic evlenme daha iyi