- 6 Ocak 2016
- 323
- 55
- 13
Kusura bakma lütfen ama o evlilik bu şekilde gelmez. Biraz akışına bırakman lazım. Ay öyle konuşmayacaktım diyorsa evlendikten iki ay sonra özüne dönecek. Kimse sen söyleyince değişmiyor. Evlendiği an da değişecek.Pişman olacağım evlilikten de bekarlıktan da Allah korusun
mutlu huzurlu bi evlilik istiyorum
Aynen valla benimde karşıma cikan erkekler baban nerden emekli diye soruyor erkeklerde artık zengin kız pesinde zengin olmasa bile çalışan kız arıyorlarBen sevgilim atanmam icin ders calis diyince bile gucume gidiyo valla pes insanlara...herkes durumu iyi olsun sartlari iyi olsun ister gitsin yagli kapi bulsun kendine ay sinir oluyorum ssoyle adamlara
Yani cok net bi yorum yapmak istemem,neticede tanimiyorum.. Ama sen bu adamdan hoslanmadigin gibi, ustune itici buluyorsun gibi hissettim.. Oyle olmasa batmazdi sozleri.. O yuzden, bence kendini mecbur hissetme hic bi seye.. Ve 3 ay cok erken evlilik icin.. Bi insani tanimak icin en az 4 ay geçmeli derler, ki yeterli bile degil.. Ama az bucuk ortaya cikar hareketleri.. E simdiden adamin hareketleri senin açından cok parlak degil ki rahatsiz olmussun..Sürekli birileriyle görüşüyorum hiç elektrik alamıyorum.
1.5 aydır birisiyle görüşüyorum. ben öğretmenim oda öğretmen.ben 31 ve o 35 yaşında bekar..
benim burcum balık onun ki yengeç...
bi arkadaş tanıştırdı.benim aklıma takılan şeyler oluyor:
-ilk görüştüğümüz gün beni aradı, benimle tekrar görüşmek istediğini,olumlu olduğunu söyledi. ben de tamam dedim. sonrasında arabanın markası modeli ne dedi? biraz şaşırdım ama arabalara belki merakı vardır diye söyledim.(görüştüğümüz yerden ayrılırken bırakıyım demişti ben de arabayla geldim demiştim.)
-3 gün sonra benim şu kadar birikimim var ev almayı düşünüyorum dedi.senin maddi birkimin var mı dedi? ben de yok babam emekli anca geçiniyoruz dedim. ama çok şaşırdım.neyse biraz daha tanıyım dedim.
-evlerden bahsederken "ebeveyn banyosu olmasını çok önemsiyorum çünkü çocuklar büyüyünce siz niye sık banyo yapıyosunuz ya da arka arkaya banyo yapıyosunuz diye soruyolarmış, o yüzden mutalaka alacağım evde olması lazım dedi.ben yine şok.. konuyu değiştirdim dirtekt.
-10 gün sonra sonra seni seviyorum dedi ben de erken bu tür konuşmalar için dedim.( çünkü bende bir hissiyat oluşmadı.)sonra süreki her tel. de söyledi sevdiğini bana da sende söyle diye baskı yaptı.en sonunda bişey hissetmediğimi tanıyıp karar vereceğimi, sevgi saygı anlayış olunca hislerinde gelebileceğini söyledim. oda benden kaynaklanan bi sebebi var mı dedi. ben de hep kendinden bahsettiğini beni dinlesede konuştuğum konulara yorum yapmadığını ve havada kaldığını söyledim. kendimi değerli hissetmiyorum seninle konuşurken dedim. oda daha dikkatli davranacağını söyledi ve daha dikkatli davrandı..
-günde 5-6 defa arıyor.. ilgili.. her fırsatta görüşmek istiyor,aynı şehirdeyiz.ama ben sadece haftasonları görüşüyorum. gün içinde az aklıma geliyor. o sitem ediyor sen hiç aramıyorsun diye. ama ben karasız olunca sanırım, fazla ilgi gösteresim gelmiyor. normalde çok ilgili biriyimdir.
-geçende 3 ay a kadar düğünüzü yapalım dedi. fazla uzatmayalım ne gerek var zaten birbirimizi seviyoruz. sen söylemesen de ben senin beni sevdiğini biliyorum,hissediyorum dedi. düğün adetlerinden bahsederken babam ayırdı düğün paramı dedi. ,ne kadar ayırdı dedim..(ben de öylesine sormuştum önemli değil aslında benim için) söylemek istemedi bilmiyorum dedi ve hemen arkasından senin maddi birikimin ne kadar dedi? ben de ilk tanıştığımız haftada sormuştun o zaman bi tepki gösermedim ama bizim adetlerimize göre ayıp, bir kıza böyle sorulması dedim. sen de bana sordun dedi.. sen konuyu açınca öylesine sordum dedim. o da :ben seni tanımak için sordum hani savurganmısın diye dedi.
biz zaten konuşmmamızda evlenince ayrı gayrı olmayacak diye konuşmuştuk niye birikim soruyo ısrarla anlamıyorum :O
-geçen tel.le konuşurken zekat tan konu açıldı birisinden bahsediyordu. benimde birden aklıma geldi sen zekatını verdin mi dedim(parası olduğu için).. bu sene vermedim her sene veriyordum da dedi.hemen arkasından sen verdin mi dedi.. param olduğu zaman veriyorum dedim.(ağzımdan laf mı almaya çalışıyor acaba, birikimimin olduğunu ve ona söylemediğimi düşünüyor gibi hissettim,yanlış hissetmişte olabilirim)
-evlenince ayrımız gayrımız olmasın, zaten birbirimizin internet bankacılığı şifrelerini bilcez dedi. ben de tamam dedim. zaten tek öğretmen maaşıyla ev almak geçinmek zor o konuyu dert etmedim. ben de alışverişime karışılmasından hoşlanmayacağımı, giyimime önem verdiğimi söyledim.oda ben de senin güzel giyinmeni isterim dedi.
-ben ilk konuşmamızda dini hassasiyetlerden bahsetmiştim oda namaza benle görüşmeye başladıktan sonra başladı. arada soruyordum kıldın mı diye.. dün sabah 8 de aramıştı.. bugün sabah namazına kalkabildin mi dedim ..ya kalktımda aslında kılamadım, duş almam gerekti duş alıncada yetişmedi dedi. :O yine konuyu değiştirdim..
-geçen akşamda midem ağrıyo dedi .ben de kekik iyi gelir dedim. o da: zeytin çekirdeği de iyi geliyormuş,zaten kiraz çekirdeği yutsan dışkıda çıkıyor ama zeytin çekirdeği çıkmaz demek ki sindiriliyor dedi. ben de midemi bulandırdın dedim. özür diledi bir daha yapmam dedi.
ilk görüştüğümüz haftalarda da kuru yiyince kabız oluyorum yemek yapmam lazım demişti.. çok açık sözlüsün demiştim.o zaman da özür dilemişti.
ben hoşlanmıyorum bu tür konuşmalardan, biraz daha seviyeli olsun istiyorum. ama ondaki kültür seviyesni değiştiremem sonuçta.
-her konuşmamızda baskı yapıyor illaki seni seviyorum de diye.. ben de henüz karar vermediğimden mi güvenmediğimden mi,yoksa hiç mi sevmiyorum, bilmiyorum söylemek istemiyorum. çok kararsızım
daha önce de tayin için nikah yapmıştım ve evlenmeden,kağıt üzerinde kaldı, ayrılmıştım 5 sene önce.. o yüzden korkularım da var evliliğe dair. bu konuyu da hiç takıntı yapmadı sana güveniyorum dedi. o daha önce 3-4 kızla çıkmış. nişan söz evlilik geçirmemiş.
evli bayanlar, ne yapayım sizce..
bekarlarda yorum yapabilir tabi :)
Herkes yard im etmek ister hayatindaki insana ama sartlar oyle bir hale sokuyor ki insani insanlarin gercek yuzunude goruyorsun eski erkek arkadasima ataninca evlen demisti is arkadaslari sonuc ayrildim simdi bu olay bende tramvadir garibim calis dese sinirim bozuluyo :) sorgusuz sualsiz kabul etsinler istyosun babalarimiza helal olsun vallaAynen valla benimde karşıma cikan erkekler baban nerden emekli diye soruyor erkeklerde artık zengin kız pesinde zengin olmasa bile çalışan kız arıyorlar
Aynen canım bende bunu ablam da gördüm özelikle öğretmen kız arayan anneler var ama atanmış olacak üstüne bide buarada bende öğretmenim:) gelen adaylara direk calismayı düşünmüyorum evlenince diyorumHerkes yard im etmek ister hayatindaki insana ama sartlar oyle bir hale sokuyor ki insani insanlarin gercek yuzunude goruyorsun eski erkek arkadasima ataninca evlen demisti is arkadaslari sonuc ayrildim simdi bu olay bende tramvadir garibim calis dese sinirim bozuluyo :) sorgusuz sualsiz kabul etsinler istyosun babalarimiza helal olsun valla
Alistim artik diyip hos görme bu durumu.. Es olmak elbet elele her seyde ortak olmaktir,maddi manevi.. Ama bu, adamlarin seni 'para kazanan kiz'olarak gormesini hic de kabul edilebilir kilmiyo.. Sen calissan da calismasan da senin kazandigin/kazanacagin paraya guvenmemeli.. Elbet destek olursun, zorda kalinir senin aldigin maasla gecinilir.. Bu ayri apayri bi konu.. Ama daha evlilige niyetlenirken senin maasini sorgulayip uzerine planlar yapamaz/yapmamali..işte öğretmen kız olmak böyle bişey.. alıştım sanırım artık eskisi kadar para olaylarına,tepki göstermiyorum.
gelen giden para diyor. geçen yılda biri ekders ne kadar alıyorsun demişti.. o anda terk etmiştim.
namaz konusunda yalan söylemiyor sanırım çünkü kılmadığı zamanlar tembellik ettim diyor.
yalanını hiç yakalamadım.
ben biraz da tipe önem veriyorum sanırım, boy pos fena değil ama biraz yaşlı gösteriyo, muhabbeti de sıkıcı, e haliye her dediğini inceliyorum. benim devam etme sebebim onun çok istekli olmasıydı.Hayatımda okuduğum en doğal yazıydı..
Yani anlatım şekliniz filan sonuç nereye bağlanacak diye bakıyorum öle ekrana
Neyse..
Yani bence sizi çok çok çok alttan sorular sorarak tanımak istiyor, maddiyatçı diyemiycem ama sen seviyo musun ? O geldi aklıma.
Anneannem sevdiğin olunca onun boku bile güzel gelir derdi
Ayıptır söylemesi ama dediğim gibi iş sizde bitiyor. "Evlenmek için evlenmeyiniz" :)
akış beni 32 yaşıma getirdi artık bunaldım. değişmeyeceğinden eminim.. ben kabullenebilirmiyim diye baktım hna kimse dört dörtlük diye.. kabullenemeyince konu açtım fikirlerinizi almak için.Kusura bakma lütfen ama o evlilik bu şekilde gelmez. Biraz akışına bırakman lazım. Ay öyle konuşmayacaktım diyorsa evlendikten iki ay sonra özüne dönecek. Kimse sen söyleyince değişmiyor. Evlendiği an da değişecek.
Bu kadar mantıkla, inceleyerek mutlu evlilik olacağına ben inanmıyorum. Sevmekle olması gereken her şeyi matematiksel hesaplarla arıyorsunuz.
Beğenmiyorsanız ama kimse çıkmıyor diye hala incelemeniz falan bana tuhaf geliyor. Siz hoşlanmadım dediniz diye değişecek mi sanıyorsunuz cidden bilmiyorum ama değişmiyor kimse. Hele evlendikten ve bir süre sonra rahatlığa geri döndükten sonra
aynen.. baban ne iş yapar? kendi eviniz mi? yani hani ailemin bana ihtiyacı var mı anlamında mı soruyorlar artık. bi hastalığın var mı :)Aynen valla benimde karşıma cikan erkekler baban nerden emekli diye soruyor erkeklerde artık zengin kız pesinde zengin olmasa bile çalışan kız arıyorlar
olumlu düşünemiyorum o yüzden yaza kadar düşünmem dedim ona.. ama olumsuz düşümeye devam edersem bırakıcam sanırım.Yani cok net bi yorum yapmak istemem,neticede tanimiyorum.. Ama sen bu adamdan hoslanmadigin gibi, ustune itici buluyorsun gibi hissettim.. Oyle olmasa batmazdi sozleri.. O yuzden, bence kendini mecbur hissetme hic bi seye.. Ve 3 ay cok erken evlilik icin.. Bi insani tanimak icin en az 4 ay geçmeli derler, ki yeterli bile degil.. Ama az bucuk ortaya cikar hareketleri.. E simdiden adamin hareketleri senin açından cok parlak degil ki rahatsiz olmussun..
Ne yaparsin bilmem ama, olumlu dusunebilirim diyosan bile acele etme kesinlikle..
Allah hakkinda hayirlisini versin..
ama ders çalış demesi benim de sinirimi bozardı şahsen. atanda para kazan der gibi.Herkes yard im etmek ister hayatindaki insana ama sartlar oyle bir hale sokuyor ki insani insanlarin gercek yuzunude goruyorsun eski erkek arkadasima ataninca evlen demisti is arkadaslari sonuc ayrildim simdi bu olay bende tramvadir garibim calis dese sinirim bozuluyo :) sorgusuz sualsiz kabul etsinler istyosun babalarimiza helal olsun valla
buda mı ilgisiz olur acaba.. ben sevmeden evlenmiyim diye düşünüyormEniştem de sırf ablam öğretmen diye onunla evlendi aşk falan yoktu arada Simdi sonuc mutsuz ablam ve ilgisiz bi koca
gençken ben de öyle diyordumAynen canım bende bunu ablam da gördüm özelikle öğretmen kız arayan anneler var ama atanmış olacak üstüne bide buarada bende öğretmenim:) gelen adaylara direk calismayı düşünmüyorum evlenince diyorum
ben de dün erkek kadına güvenmemeli dedim. ama 2 mizde çalışıyoruz sen ev işlerini ortak yaparız deyince ben tabiki dedim. o zaman sen kadınlığını bil ben erkekliğimi mi biliyim diyim yani dedi.. hayat müşretek diyor..Alistim artik diyip hos görme bu durumu.. Es olmak elbet elele her seyde ortak olmaktir,maddi manevi.. Ama bu, adamlarin seni 'para kazanan kiz'olarak gormesini hic de kabul edilebilir kilmiyo.. Sen calissan da calismasan da senin kazandigin/kazanacagin paraya guvenmemeli.. Elbet destek olursun, zorda kalinir senin aldigin maasla gecinilir.. Bu ayri apayri bi konu.. Ama daha evlilige niyetlenirken senin maasini sorgulayip uzerine planlar yapamaz/yapmamali..
Evine tek kisi olarak bakamayacaksa evlenmesin bu erkekler.. Bu konuda katiyim,uzgunum..
başka paralı bulunca gitmiş. mantık evliliği sonuçta.Tam olarak böyle bir adam vardı arkadaşımın konuştuğu Dr du adam arkadaşımla öyle neyse sürekli para birikim muhabbeti böyle senin muhabbetlere benzeyen ev araba muhabbeti seni seviyoeumlar 3 aya evlenelimler sonra bir anda bişey oldu arkadaşıma sen herseye Hayır diyorsun bana hiç birikimini söylemiyorsun işte arkadaşım 3 ay çok kısa demiş o kadar niye bekliyoruz falan demeye başlamalar oldu sonra da birden Biraz düşünmem lazım demis adam sonra hiç araması arkadaşım da bekliyor öyle inat etti aramadi o da sonra adam 4 ay sonra öğrendik ki düğünü var adam dediği tarihte başkasıyla evlenmiş oldu ama arkadaşım ne olduğunu anlamadı hani seviyordu falan yalan yani adamın tek derdi evlenmekmis şu anda kimseyle görüşmek istemiyor kimseye güvenmiyor açıkçası bende yakın arkadaş olarak bende soğudum erkeklerden bence tedbirli davranın ama eğer sizi rahatsız ediyorsa davranışlar bence evlenmek için evlenmeyin iyi dusunun derim hayatınızı bu adamla gecirebilecekmisiniz en önemli sorun bu
Bende ogretmenim ama atanamadm atananicamda :) zaten ozel istiyorum bEniştem de sırf ablam öğretmen diye onunla evlendi aşk falan yoktu arada Simdi sonuc mutsuz ablam ve ilgisiz bi koca
Arkadasim sana daha kotusunu demis.birikimin var mi daha ne desin bence boyu posu birakta maneviyatina bak nasil bir baba olur nasil bir es olur.esin bile olsa bazi seyler ozel kalir daha bir iki ay olan birjne kalkip kabiz olmusum genisliginde bir insanin her tarafi tip olsa ne olur ki sahsen sogurdum.. nerde ne konuscagini bilmiyor beyfendi.bir de mantik evliligi tamam da icin almiyorsa zorlamak niye? Bende mantigimla basladim iyi biri diye ama tanidikca cok sevdim mesela sen iriti olmussun.ben biraz da tipe önem veriyorum sanırım, boy pos fena değil ama biraz yaşlı gösteriyo, muhabbeti de sıkıcı, e haliye her dediğini inceliyorum. benim devam etme sebebim onun çok istekli olmasıydı.
akış beni 32 yaşıma getirdi artık bunaldım. değişmeyeceğinden eminim.. ben kabullenebilirmiyim diye baktım hna kimse dört dörtlük diye.. kabullenemeyince konu açtım fikirlerinizi almak için.
aynen.. baban ne iş yapar? kendi eviniz mi? yani hani ailemin bana ihtiyacı var mı anlamında mı soruyorlar artık. bi hastalığın var mı :)
olumlu düşünemiyorum o yüzden yaza kadar düşünmem dedim ona.. ama olumsuz düşümeye devam edersem bırakıcam sanırım.
ama ders çalış demesi benim de sinirimi bozardı şahsen. atanda para kazan der gibi.
seviyosan çok ta önemli değildir belki
buda mı ilgisiz olur acaba.. ben sevmeden evlenmiyim diye düşünüyorm
gençken ben de öyle diyordumsonra düşündüm niye yalan söylüyorum
ben de dün erkek kadına güvenmemeli dedim. ama 2 mizde çalışıyoruz sen ev işlerini ortak yaparız deyince ben tabiki dedim. o zaman sen kadınlığını bil ben erkekliğimi mi biliyim diyim yani dedi.. hayat müşretek diyor..
başka paralı bulunca gitmiş. mantık evliliği sonuçta.
ben de öyle hissediyorum sırf mantıklı bulduğu için hemen seviyorum,evlenelim diyor sanki.. ne biliyim çevrem de 2-3 ay içinde evlenenler var anlamıyorum nasıl oluyo
Arkadaşım merhaba. Dün bu konuyu gördüm ama hiç okumadan başka konulara baktım. Ne alakaysa dün gece rüyamda gördüm siziSürekli birileriyle görüşüyorum hiç elektrik alamıyorum.
1.5 aydır birisiyle görüşüyorum. ben öğretmenim oda öğretmen.ben 31 ve o 35 yaşında bekar..
benim burcum balık onun ki yengeç...
bi arkadaş tanıştırdı.benim aklıma takılan şeyler oluyor:
-ilk görüştüğümüz gün beni aradı, benimle tekrar görüşmek istediğini,olumlu olduğunu söyledi. ben de tamam dedim. sonrasında arabanın markası modeli ne dedi? biraz şaşırdım ama arabalara belki merakı vardır diye söyledim.(görüştüğümüz yerden ayrılırken bırakıyım demişti ben de arabayla geldim demiştim.)
-3 gün sonra benim şu kadar birikimim var ev almayı düşünüyorum dedi.senin maddi birkimin var mı dedi? ben de yok babam emekli anca geçiniyoruz dedim. ama çok şaşırdım.neyse biraz daha tanıyım dedim.
-evlerden bahsederken "ebeveyn banyosu olmasını çok önemsiyorum çünkü çocuklar büyüyünce siz niye sık banyo yapıyosunuz ya da arka arkaya banyo yapıyosunuz diye soruyolarmış, o yüzden mutalaka alacağım evde olması lazım dedi.ben yine şok.. konuyu değiştirdim dirtekt.
-10 gün sonra sonra seni seviyorum dedi ben de erken bu tür konuşmalar için dedim.( çünkü bende bir hissiyat oluşmadı.)sonra süreki her tel. de söyledi sevdiğini bana da sende söyle diye baskı yaptı.en sonunda bişey hissetmediğimi tanıyıp karar vereceğimi, sevgi saygı anlayış olunca hislerinde gelebileceğini söyledim. oda benden kaynaklanan bi sebebi var mı dedi. ben de hep kendinden bahsettiğini beni dinlesede konuştuğum konulara yorum yapmadığını ve havada kaldığını söyledim. kendimi değerli hissetmiyorum seninle konuşurken dedim. oda daha dikkatli davranacağını söyledi ve daha dikkatli davrandı..
-günde 5-6 defa arıyor.. ilgili.. her fırsatta görüşmek istiyor,aynı şehirdeyiz.ama ben sadece haftasonları görüşüyorum. gün içinde az aklıma geliyor. o sitem ediyor sen hiç aramıyorsun diye. ama ben karasız olunca sanırım, fazla ilgi gösteresim gelmiyor. normalde çok ilgili biriyimdir.
-geçende 3 ay a kadar düğünüzü yapalım dedi. fazla uzatmayalım ne gerek var zaten birbirimizi seviyoruz. sen söylemesen de ben senin beni sevdiğini biliyorum,hissediyorum dedi. düğün adetlerinden bahsederken babam ayırdı düğün paramı dedi. ,ne kadar ayırdı dedim..(ben de öylesine sormuştum önemli değil aslında benim için) söylemek istemedi bilmiyorum dedi ve hemen arkasından senin maddi birikimin ne kadar dedi? ben de ilk tanıştığımız haftada sormuştun o zaman bi tepki gösermedim ama bizim adetlerimize göre ayıp, bir kıza böyle sorulması dedim. sen de bana sordun dedi.. sen konuyu açınca öylesine sordum dedim. o da :ben seni tanımak için sordum hani savurganmısın diye dedi.
biz zaten konuşmmamızda evlenince ayrı gayrı olmayacak diye konuşmuştuk niye birikim soruyo ısrarla anlamıyorum :O
-geçen tel.le konuşurken zekat tan konu açıldı birisinden bahsediyordu. benimde birden aklıma geldi sen zekatını verdin mi dedim(parası olduğu için).. bu sene vermedim her sene veriyordum da dedi.hemen arkasından sen verdin mi dedi.. param olduğu zaman veriyorum dedim.(ağzımdan laf mı almaya çalışıyor acaba, birikimimin olduğunu ve ona söylemediğimi düşünüyor gibi hissettim,yanlış hissetmişte olabilirim)
-evlenince ayrımız gayrımız olmasın, zaten birbirimizin internet bankacılığı şifrelerini bilcez dedi. ben de tamam dedim. zaten tek öğretmen maaşıyla ev almak geçinmek zor o konuyu dert etmedim. ben de alışverişime karışılmasından hoşlanmayacağımı, giyimime önem verdiğimi söyledim.oda ben de senin güzel giyinmeni isterim dedi.
-ben ilk konuşmamızda dini hassasiyetlerden bahsetmiştim oda namaza benle görüşmeye başladıktan sonra başladı. arada soruyordum kıldın mı diye.. dün sabah 8 de aramıştı.. bugün sabah namazına kalkabildin mi dedim ..ya kalktımda aslında kılamadım, duş almam gerekti duş alıncada yetişmedi dedi. :O yine konuyu değiştirdim..
-geçen akşamda midem ağrıyo dedi .ben de kekik iyi gelir dedim. o da: zeytin çekirdeği de iyi geliyormuş,zaten kiraz çekirdeği yutsan dışkıda çıkıyor ama zeytin çekirdeği çıkmaz demek ki sindiriliyor dedi. ben de midemi bulandırdın dedim. özür diledi bir daha yapmam dedi.
ilk görüştüğümüz haftalarda da kuru yiyince kabız oluyorum yemek yapmam lazım demişti.. çok açık sözlüsün demiştim.o zaman da özür dilemişti.
ben hoşlanmıyorum bu tür konuşmalardan, biraz daha seviyeli olsun istiyorum. ama ondaki kültür seviyesni değiştiremem sonuçta.
-her konuşmamızda baskı yapıyor illaki seni seviyorum de diye.. ben de henüz karar vermediğimden mi güvenmediğimden mi,yoksa hiç mi sevmiyorum, bilmiyorum söylemek istemiyorum. çok kararsızım
daha önce de tayin için nikah yapmıştım ve evlenmeden,kağıt üzerinde kaldı, ayrılmıştım 5 sene önce.. o yüzden korkularım da var evliliğe dair. bu konuyu da hiç takıntı yapmadı sana güveniyorum dedi. o daha önce 3-4 kızla çıkmış. nişan söz evlilik geçirmemiş.
evli bayanlar, ne yapayım sizce..
bekarlarda yorum yapabilir tabi :)
Daha uzun yazmak istiyorum ama şimdilik şunu söyleyebilirim sanki bu bey çok acaleci davranıyor gibi. Yani tutamayacağı sözler vermek konusunda ne kadar dikkatli acaba. Sizin sevdiğinizden nasıl bu kadar emin olabilir ki, siz zaten sevseniz söylersiniz ama o sanki sevgi sözcüklerini çok çabuk kullanmaya başlamış. Kafasında, iş sözleşmesi gibi bir evlilik anlaşması var ve size de bir an önce imzalatmak ister gibi davranıyor. Ama tabii evlenecek erkek bulmak zor olduğu için hemen üstünü çizmek de kolay değil. Hayırlısı diyorum yine.işte çok seçici olmamak adına devam ettim sanırım bırakıcam artık
10 gün önce falandı ..ben söyledim benim şuan her hangi bir hissim yok dedim. bozuldu.. benimle mantık evliliği mi yapcaksın dedi. ben de hayır tanımaya çalışıyorum senin davranışların huyun hareketlerin bana uyarsa devam eder belki zamanla sevgi de olur dedim. işte o zaman düşünürüm evliliği dedim. şikayetçi olduğun durumlar var mı dedi? söyledim hepsine açıklama getirdi kendince..
daha çok ilgili alttan alarak davranmaya başladı o günden sonra.. ve 4-5 gün sonra yine başladı seni seviyorum, sen de beni seviyorsun neden söylemiyosun diye
2 gün önce buraya yazdıklarımı uygun bir uslupla anlatmıştım o da gayet alttan alarak açıkladı, yanlış sözleri için tekrar özür diledi..
bugün yüzyüze konuştuk sen neden bu kadar takıyorsun şifreydi vs.(internet bankacılığı şifresi,evlenince 2 mizde bilcez birbirimizinkini demişti de) benim için güven çok önemli, insan saklıycak gizliycek bişeyi olmasa şifreyi neden sakınsın dedi. ben sana güveniyorum dedi.
ben de asıl güvenen insan şifre istemez, ben şahsen senin hiç bir şifreni istemem. ama güvenmediğim bi durum olursa o zaman ver şu şifreni de bakayım derim dedim.
şifre istemek güvensizliğin belirtisidir bence dedim.
ikimiz bu konuda farklı düşünüyoruz dedi.
benim param üzerine plan yapıyor bu çok açık. tüm memurlar öyle.. farklısını görmedim hiç
ama bu fena birisi gibi.
olmayacak diycem heralde
Yaaa benim konuma da bir göz atsana lütfen sadece ilk yazdığımı okusan bile yeter acaba benim için de rüya görecek misin merak ettim yani rüyalara ben çok değer veriyorum.Arkadaşım merhaba. Dün bu konuyu gördüm ama hiç okumadan başka konulara baktım. Ne alakaysa dün gece rüyamda gördüm siziki ne düşünüp bilinçaltıma aldıysam artık bakmadığım konuyu orasıda başka bişey. Rüyamda esmer orta boylu uzun kıvırcık saçlı bi bayanmışsın ve murat bozla ewleniyormuşsun. Hatta bende yanım da bi arkadaşım varmış onunla senin dedikodunu yapıyorum. Bak diyorum bide ewlenemiyorum diyor murat bozla birlikteymiş meğer sinsi diyorum şimdi konuyu görünce yazayım dedim. Garip valla ilk defa kk da bi konu rüyama girdi hayırlara çıksın senin adına inş
İshal midir nedir ne zaman görüşseniz sonu wc , wc yokken de ebeveyn banyosuna geliyo işgörüştüm oturduk geldik..
1-2 saat sonra aradı konuşurken tuvalete gidicem de kapatıyım sonra arıyım dedi.. pardon böyle konuşmayacaktım dedi
neyse kapattık. benim tel.in şarjı bitti hala takmadım şarja
daha hayır demedim
çok mutsuzum yaf doğru düzgün biri çıkmıyor karşıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?