evlenemiyorum bi türlü

Saçma sapan konuşmalarını birikimini falan sormasını bi kenara bırakıyorum . sen bu adamı sevmiyorsun. Boşuna zorlama bence ayrılmak istediğini soyle. Sana her hali itici geliyo ki bence de itici birisi. Yaşım geldi niye evlenemiyorum diye kaygı yapiyosun anlıyorum ama sevmedigin biriyle evlenmemeni tavsiye ederim.

Valla sen geliyosun mesafeli Show tv de güldür güldür programı var ya, oradaki adam :) You tube da var videoları :))
Aman şaka hee Sadece eşofman metafor yani

Valla sen geliyosun mesafeli Show tv de güldür güldür programı var ya, oradaki adam :) You tube da var videpları :))
Dur bakayım. Şimdi hatırladım esprileri oluyordu. Ne bileyim ben fotoğraf göndermenin genel kurallarını. Doğal olsun istemiştim ama eve gelen misafirin karşısına pijamayla çıkmak gibi uygunsuz olduğu yönünde tepkiler aldığıma göre yeni foto konseptleri belirlemeliyim kendime ve tabii bir de göndermek için neden bulmalıyım.

Buldum. Eşofmanlı Şevket Hoca Skeci :)))) Sosyal medya kullanımını irdeleyecekler merakla izliyorum.:))

Son düzenleme:
en komik bölümlerinden biri bu

Cok itici...
Sizinle maddi kaygılarla evleniyor sanki.Daha karar bile verilmemisken ev araba maddiyat sormuş.
Ilk görüşmelerde bu kadar sorulmasi cok sacma ve de yersiz.
Hic olumlu dusunemedim ben.
Bir erkegi gectim bir kadin bile karşısındaki adaya bunu soruyorsa paragözdur net.Erkekler tekmeyi basar boyle kadınlara siz de yapin.

Neden evleneceginiz adami illa istedigimiz bi kaliba zorluyoruzki..en azindan huyunu daha evlenmeden belli ediyor sonraya saklasa dahami iyi.evet yengec burclari parayi sever ancak esine evine cok comerttir

Benim çok ihtiyacım var buradaki ablaların ve kardeşlerimin kafasını çok yedim valla sen nokta koyabilirsin Nasıl hareket etmem gerektiği Hakkında noooluuuur
Yavv kıyamammm noluurrrr demişsin bide. Ah canm yaa benim rüyalarıma bağlı olsa bu bdv deki bi dünya aldatılan sevdiğine kavuşamayan ne kadar sorunlu insan varsa hiç uyanmadan uyurdum iyi bakalım senin içinde bi rüya göreyim

Ama ama ama konumu oku önceeeee ya varya cansın !

ama genelde yengeç burcu eli sıkıdır:))) özellikle benim tanıdığım erkekleri biraz pintidir:)
bende bir kaç yengeç erkeğiyle tanıştım 4 tane desem yeridir 2 si ne varsa önüne seriyor bence bu kişiye bakış açısıyla alakalı beni isteyen kişilerdi bunlar bende yengeç burcuyum açıkcası bende değerli gördüğüm kişinin önüne sererim varımı yoğumu...

Bakın bu kişi sizinle evlilik düşündüğü için maddiyat soruyor bence yani evlilik için birikim var mı diye ve ciddi olduğu için ben kötü niyet sezmedim ayrıca siz onun maddi durumunu, zekat verip vermediğine kadar soruyorsunuz ama adam sorunca yanlış konu açıldı sordum diyorsunuz. Ayrıca dini konularda karşınızkini zorlayamazsınız sizin zorlamanızla yapmasın zaten içinden gelerek yapsın ne demek sabah namazına kalktın mı diye sormak. Bana sorulsa bozulurdum eğer eksiksiz yerine getirecek birini arıyorsanız öyle biriyle evlenin bir şey hissetmediyseniz ayrılın yani boşa zamanını almayın.

Bu kliselere luzum yok.. Hayatin musterek olmasi ayri, daha yeni yeni tanıdığın kizla maas karti muhabbeti yapmak ayri.. Diger gereksiz muhabbetlere deginmiyorum bile.. Kisacasi, simdilik bi hissin yok adama.. Varsa da olumsuz yönde.. Kendini mecbur hissetme.. Evlenmis olmak icin evlenilmez.. Aman 32 olmadan evleneyim derken, Allah korusun, nerden evlendim de demek var.. O yuzden sen cok dua et, Allah'tan hayirlisini dile.. Ve acele etme..

İnanın normalde uzun konuları sıkılıp okumam ama sizin konunuzu bir bir okudum,
Bu beyefendi PARAGÖZ. net bir şekilde, yani öylesine sohbet olsun tanımak amaçlı vs. size maddiyattan konu açsa 2 kere üst üste aynı şeyi sormaz,sordu diyelim adamın 3 cümlesinden 2.5'i para, 0.5'i cinsellik veya iğrençlik.
Bence uzak durun. Hatta, kaç anam kaç

Şu an görüştüğüm ve evlilik kararı aldığım biri var. Bazı özellikleri beni resmen çılgına çeviriyor. Şuraya bir konu açsam ve çılgına döndüğüm özellikleri sıralasam hakaretler, ayrıl! , yol ver!, defolsun! bilmemne talimatları havada uçuşur. Şimdi adamcağızın yaptığı ne kadar hata varsa ortaya dökmüş ne yapayım demişsin. Ben benimkini dünya karşıma geçse bırakmam ama biri bana anlatsa beni deliye döndüren özellikleri, ayrıl derdim. O yüzden en doğru kararı sen verebilirsin. Sevmeden olmaz. Sadece hata aramamaya çalış. Birde diğerleri olarak bizi çok dinleme.

dün onun 2 kız kardeşi, annem ,o ve ben bi pastanede oturduk.. kısa bi ön tanışma oldu.. ben bir de annem fikrini söylesin diye tanışmayı kabul ettim. 2 kız kardeşi iyi insanlardı, bakınca kötülük gelmez diyosun.çok güler yüzlüler. ama muhabbetleri aynı sıkıcılıktaydı.. ablası 3 çocuğunun tüm özelliklerini en ince ayrıntısına kadar anlattı diğer kardeşi de yer yer ona katıldı.. görüştüğüm kişi anneme hal hatır sormadı.. kız kardeşlerine çok değer veriyor masada anladım hal ve hareketlerinden. hani bana seviyorum diyor sürekli ama aynı şekilde bi değer göremedim.konu onun yeğenleriydi benden ve ikimizden hiç konu açılmadı. 1 saat oturunca annem geç oldu kalkalım dedi. kalktık..
eve gelince aradı annen nasıl buldu dedi ,iyi buldu fln dedim. niye hemen kalktı dedi.. yeterli gördü sanırım ve ortam da sigara kokusu olunca rahatsız oldu dedim. senin suçun sen seçtin orayı dedi bana.. ben de sen fikrini söyleseydin ben uyardım dedim. kardeşlerimi nasıl buldun dedi.. iyi,sempatikler dedim.. o başladı zaten öyleler diye övmeye..
onun hevesi var ama sevgisini, değer verildiğimi hissetmiyorum.. bol bol arayıp boş muhabbet yapıyor.
olmayacak demeye karar verdim. annemimi bahane etsem acaba.. annem de tam bişey söylemedi. zaten o hiç konuşmadı ablası hiç susmadı vs.

ben de baştan tanıdıkça olabileceğini düşünmüştüm ama gıcık oldum tanıdıkça.. söyleyeceğim olmayacağını ama nasıl, hala seni seviyorum diyor :S
çok ilginç bir rüya.. ama ben esmer değilim orta boylu,beyaz tenliyim.. Allah hayırlara çıkarsın :)
krieteri çalışan biriyle evelnmek, ona takılmadım ama ısınamadım, nasıl söyliyim
hiç bi söz vermedi bana sadece seviyorum diyor, görüştüğü ve devam etmek istediği herkese söylemiş anladığım kadarıyla. ben etkilenmiyorum onun sevgi sözcüklerinden. samimi gelmiyor.. ben mi çok inceliyorum diye düşündüğümden bırakmamıştım.
Bu nasıl bi yaklaşımdır ya uzak dur hemde up uzak böyle saçma sapan bi adamla bi hayat geçmezzz

Karsınıza bır suru ınsan cıkıyor bıtanesı de olmamıs sasırdım.Bana nıye cıkmıyor ya ne yapıyorsunuz bu erkeklere de gelıyorlar.Görucu usulümü yoksa?
hepsi görücü usulu canım. böyle erkeklerin gelmesini istediğinden emin misin?
yok şu durumda evet diyemem zaten.
Bence ben evlilik sözlesmesi taraftariyim de :-D
ben yarım kilo altın takarlar biz de adet diyecektim
zaten ben birini sevmezsem herşeyi batıyo bakışları,konuşması... ruhuma hitap etmiyor.. nasıl söyliyim olumsuz düşünüyorum mu diyeyim
bana da öyle geliyor.. benim sınavım vardı, geçmişim.. oo kutlayalım bunu, ıslatalım dedi. daha öncede geçersen ne alcaksın bana demişti.
Neden evleneceginiz adami illa istedigimiz bi kaliba zorluyoruzki..en azindan huyunu daha evlenmeden belli ediyor sonraya saklasa dahami iyi.evet yengec burclari parayi sever ancak esine evine cok comerttir
evet kardeşilerine karşı cömert.. ama biz otururken bi çay daha alırmısın bile demiyor.. kuru kuru seviyo anca :)
gerçi istemem zaten bişeyini, çünkü olumlu bakmıyorum iyice anladım.
kalıba sokma çabası ,onun çok istemesiydi ,değişime istkeli görünmesiydi,yoksa zorla kalıba sokmaya çalışmam ki.
huyunu belli etmesi iyi tabi,ona göre karar alırım.
Sevemediğin ısınamadıgın bi adamla kesinlikle olmaz, her seyi batar, ben olsam devam etmem, ettikçe daha da zor oluyor ayrılmas
batıyor gerçekten.. şimdi ne desem de ayrılsam acaba
değerli görmüyor demek ki beni.. hiç varını yoğunu sercek gibi konuşmuyo çünkü :)
zaten ben onun yanında kendimi değerli hissetmiyorum.
inşallah rabbimden hayırlısı...
evet herşeyin fiyatından bahsediyor.. memurlar öyle oluyor genellikle zaten.
o konuların dışında da günlük işlerinden bahsediyor. okuldan öğrencilerinden.
sen çok aşıksın o zaman. ben de bir his olmayınca en ufak bişeyi de görünüyo gözüme..
zor işler bunlar rabbim kolaylaştırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…