evlenemiyorum bi türlü

Kız ciddimisin sen. Şaka falan bende çok önem veririm ve ne yorum yaptıysam çıktı rüyalarıma. Dur bakim senin konuya bi snra yazayım sana tekrar

Hahahaa ben bu konuyu biliyorum okumuştum şekerim eşofmanlı resmini yolladığına göre senin özgüven baya yüksek ozaman. Yoksa neden eşofmanlı resim gönderesin ki adam seni görmek istemediyse emin ol beğenmedi. Sadece shbetin hoşuna gitti. Yoksa bi erkek bi bayanı beğenecek valla o bayan fizanda olsada ilk fırsatta görmek için ortam yaratır elinden geleni yapar mesela sohbetleri iyice fazlalaştırır falan filan. Belli adam senden elektrik alamamış önümüzdeki maçlara bakcaz salla gitsinnnnn

Bu nasıl bi yaklaşımdır ya uzak dur hemde up uzak böyle saçma sapan bi adamla bi hayat geçmezzz

Karsınıza bır suru ınsan cıkıyor bıtanesı de olmamıs sasırdım.Bana nıye cıkmıyor ya ne yapıyorsunuz bu erkeklere de gelıyorlar.Görucu usulümü yoksa?

Adamın karakteri hakkında bişey diyememde kadın ruhundan en ufak anlamayan patavatsızın teki,insanlar aşktan kör olsa bile evliliği bi düşünüyor, siz ısınamamışsınız lütfen evlenmek için evlenmeyin

Yok ya bence böyle değil işte beğenmese bir daha yazmazdı. Bence beğendi. :))) Bak rüyana girerse benim konum hemen haber et olur mu? O arada ben de güzel bir foto gönderirim artık bir bahaneyle. Bir de canım kadını beğenip fizana yola düşenler genellikle cinsel dürtülerle bunu yapıyor bu bey farklı diyorum ya, amacı bence cinsellik olmadığı için durumu o açıdan değerlendirmek lazım. Öyle sohbeti fazla fazla doz yapanlar yatağa attıktan sonra sus pus olabilir, kim bilir. Konumu okuyanlar bilir kendisine pek toz konduramıyorum da. Sağol yorumun için.

Kız ciddimisin sen. Şaka falan bende çok önem veririm ve ne yorum yaptıysam çıktı rüyalarıma. Dur bakim senin konuya bi snra yazayım sana tekrar
Nick'inin altında "bir sade kahve alayım" dediğine göre sen acaba fal da bakıyor olabilir misin? Bak ona inanmam ama işte bir gün kahve içtim, kapadım, buradan bir bakan olur diye çağrı yaptım ama ses veren olmadı. Sen bana bir fal mı baksan acaba? Düşün işte bu hallerdeyim. Fazla zorlamış gibi olmayayım ama azıcık duygularını sömürmeye çalıştığım doğrudur.

Not: Konu sahibesi özür dilerim. Konunu kendi meseleme getirdiğim için. Daha uzatmayacağım. Uniqueangel kahve falı bakayım desim gideceğim.:))))

Eşofmanlı Şevket hocayı görünce aklıma hep siz geliyorsunuz
Bu bir işaret olabilirmi

Toz konduramıyor musun. Valla bilmiyodum canm sorry dediğinde bi ihtimal tabiki. Dur senin için bi rüyaya yatayım bu geceki rüyamı sana yorcam

Ayyy yok canım bak ona bakmıyorum. İşim rüyalar ( dermişim ) kahve bağımlısıyım da azcık

Toz konduramıyor musun. Valla bilmiyodum canm sorry dediğinde bi ihtimal tabiki. Dur senin için bi rüyaya yatayım bu geceki rüyamı sana yorcam
Ben bu mesajını şimdi fark ettim. Çook sevindim. Sabah senden haber bekleyeceğim. Lütfen uyumadan önce fazla mideni doldurma olur mu, kabus görmeyesin sonra. Mışıl mışıl uykular, tatlı rüyalar diliyorum.

Eşofmanlı Şevket hocayı görünce aklıma hep siz geliyorsunuz
Bu bir işaret olabilirmi
Eşofman deyince ben üstüme alındım. Benim di mi aklına gelen? :)) Şevket hoca hababam sınıfı mıydı? Aslında daha uzatırdım da konu sahibinin anlayışını zorlamış olacağım, ayıp etmeyeyim. Öpüyorum.:) Umarım hayra işarettir.

Bence ben evlilik sözlesmesi taraftariyim de :-D

Kendini ifade tarzın çok net ve güzel. Belli ki olayları değerlendirebilen birisin. Benim üstü çizilmeli diyemememin nedenlerinden biri elbette tanımadığım biri hakkında konuşmanın zorluğu ama bir diğer neden de konuşabilmeniz. Seni dinliyor, anlamaya çalışıyor, dikkat edeceğini söylüyor ve sanırım sözünü yerine getirme gayreti var. Bunlar bence çok önemli özellikler.

Ancak evlilik öncesi ben senin onu görünce kalbinin deli gibi atmasını beklerim. Duyguların eğer başlarda bu kadar yoğun değilse o zaman biraz zaman ver belki tanıdıkça ısınabilirsin. Ancak para konusu uzarsa daha çok soğuyacak gibisin. Bir fikir, bence sen direkt ona evi erkek geçindirir, kadının parası da kendine aittir de, ki aslında olması gereken bu biliyorsun. Sanırım sen sadece eğer ben çalışmazsam nasıl olur diye bir ağzını aramıştın o da makul yanıtlar vermişti zaten ne diyecek ki yok illa çalışıp para getireceksin denmez ki.:) Yani senden para beklentisi sıfırlanınca bakalım nasıl olacak davranış şekli. Ben de merka ediyorum kararını.

Bu arada konuna girip kendisinden bahseden o hadsiz benim. Lütfen kusuruma bakma olur mu. Bir an kendimi kaptırmışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…