- 14 Kasım 2014
- 665
- 738
- 88
- 37
Tamam canım :)) ayıp ettin ne rahatsızlığıTamam rhatsız etmem gerçekten ama eğer rüya görürsem bu konuda bir mesaj atarım o kadar. Hoşçakal canım.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım :)) ayıp ettin ne rahatsızlığıTamam rhatsız etmem gerçekten ama eğer rüya görürsem bu konuda bir mesaj atarım o kadar. Hoşçakal canım.![]()
Ya nolur nolur valla bak nolursuuun
Benim çok ihtiyacım var buradaki ablaların ve kardeşlerimin kafasını çok yedim valla sen nokta koyabilirsin Nasıl hareket etmem gerektiği Hakkında noooluuuurYa nolur nolur valla bak nolursuuun![]()
Saçma sapan konuşmalarını birikimini falan sormasını bi kenara bırakıyorum . sen bu adamı sevmiyorsun. Boşuna zorlama bence ayrılmak istediğini soyle. Sana her hali itici geliyo ki bence de itici birisi. Yaşım geldi niye evlenemiyorum diye kaygı yapiyosun anlıyorum ama sevmedigin biriyle evlenmemeni tavsiye ederim.Sürekli birileriyle görüşüyorum hiç elektrik alamıyorum.
1.5 aydır birisiyle görüşüyorum. ben öğretmenim oda öğretmen.ben 31 ve o 35 yaşında bekar..
benim burcum balık onun ki yengeç...
bi arkadaş tanıştırdı.benim aklıma takılan şeyler oluyor:
-ilk görüştüğümüz gün beni aradı, benimle tekrar görüşmek istediğini,olumlu olduğunu söyledi. ben de tamam dedim. sonrasında arabanın markası modeli ne dedi? biraz şaşırdım ama arabalara belki merakı vardır diye söyledim.(görüştüğümüz yerden ayrılırken bırakıyım demişti ben de arabayla geldim demiştim.)
-3 gün sonra benim şu kadar birikimim var ev almayı düşünüyorum dedi.senin maddi birkimin var mı dedi? ben de yok babam emekli anca geçiniyoruz dedim. ama çok şaşırdım.neyse biraz daha tanıyım dedim.
-evlerden bahsederken "ebeveyn banyosu olmasını çok önemsiyorum çünkü çocuklar büyüyünce siz niye sık banyo yapıyosunuz ya da arka arkaya banyo yapıyosunuz diye soruyolarmış, o yüzden mutalaka alacağım evde olması lazım dedi.ben yine şok.. konuyu değiştirdim dirtekt.
-10 gün sonra sonra seni seviyorum dedi ben de erken bu tür konuşmalar için dedim.( çünkü bende bir hissiyat oluşmadı.)sonra süreki her tel. de söyledi sevdiğini bana da sende söyle diye baskı yaptı.en sonunda bişey hissetmediğimi tanıyıp karar vereceğimi, sevgi saygı anlayış olunca hislerinde gelebileceğini söyledim. oda benden kaynaklanan bi sebebi var mı dedi. ben de hep kendinden bahsettiğini beni dinlesede konuştuğum konulara yorum yapmadığını ve havada kaldığını söyledim. kendimi değerli hissetmiyorum seninle konuşurken dedim. oda daha dikkatli davranacağını söyledi ve daha dikkatli davrandı..
-günde 5-6 defa arıyor.. ilgili.. her fırsatta görüşmek istiyor,aynı şehirdeyiz.ama ben sadece haftasonları görüşüyorum. gün içinde az aklıma geliyor. o sitem ediyor sen hiç aramıyorsun diye. ama ben karasız olunca sanırım, fazla ilgi gösteresim gelmiyor. normalde çok ilgili biriyimdir.
-geçende 3 ay a kadar düğünüzü yapalım dedi. fazla uzatmayalım ne gerek var zaten birbirimizi seviyoruz. sen söylemesen de ben senin beni sevdiğini biliyorum,hissediyorum dedi. düğün adetlerinden bahsederken babam ayırdı düğün paramı dedi. ,ne kadar ayırdı dedim..(ben de öylesine sormuştum önemli değil aslında benim için) söylemek istemedi bilmiyorum dedi ve hemen arkasından senin maddi birikimin ne kadar dedi? ben de ilk tanıştığımız haftada sormuştun o zaman bi tepki gösermedim ama bizim adetlerimize göre ayıp, bir kıza böyle sorulması dedim. sen de bana sordun dedi.. sen konuyu açınca öylesine sordum dedim. o da :ben seni tanımak için sordum hani savurganmısın diye dedi.
biz zaten konuşmmamızda evlenince ayrı gayrı olmayacak diye konuşmuştuk niye birikim soruyo ısrarla anlamıyorum :O
-geçen tel.le konuşurken zekat tan konu açıldı birisinden bahsediyordu. benimde birden aklıma geldi sen zekatını verdin mi dedim(parası olduğu için).. bu sene vermedim her sene veriyordum da dedi.hemen arkasından sen verdin mi dedi.. param olduğu zaman veriyorum dedim.(ağzımdan laf mı almaya çalışıyor acaba, birikimimin olduğunu ve ona söylemediğimi düşünüyor gibi hissettim,yanlış hissetmişte olabilirim)
-evlenince ayrımız gayrımız olmasın, zaten birbirimizin internet bankacılığı şifrelerini bilcez dedi. ben de tamam dedim. zaten tek öğretmen maaşıyla ev almak geçinmek zor o konuyu dert etmedim. ben de alışverişime karışılmasından hoşlanmayacağımı, giyimime önem verdiğimi söyledim.oda ben de senin güzel giyinmeni isterim dedi.
-ben ilk konuşmamızda dini hassasiyetlerden bahsetmiştim oda namaza benle görüşmeye başladıktan sonra başladı. arada soruyordum kıldın mı diye.. dün sabah 8 de aramıştı.. bugün sabah namazına kalkabildin mi dedim ..ya kalktımda aslında kılamadım, duş almam gerekti duş alıncada yetişmedi dedi. :O yine konuyu değiştirdim..
-geçen akşamda midem ağrıyo dedi .ben de kekik iyi gelir dedim. o da: zeytin çekirdeği de iyi geliyormuş,zaten kiraz çekirdeği yutsan dışkıda çıkıyor ama zeytin çekirdeği çıkmaz demek ki sindiriliyor dedi. ben de midemi bulandırdın dedim. özür diledi bir daha yapmam dedi.
ilk görüştüğümüz haftalarda da kuru yiyince kabız oluyorum yemek yapmam lazım demişti.. çok açık sözlüsün demiştim.o zaman da özür dilemişti.
ben hoşlanmıyorum bu tür konuşmalardan, biraz daha seviyeli olsun istiyorum. ama ondaki kültür seviyesni değiştiremem sonuçta.
-her konuşmamızda baskı yapıyor illaki seni seviyorum de diye.. ben de henüz karar vermediğimden mi güvenmediğimden mi,yoksa hiç mi sevmiyorum, bilmiyorum söylemek istemiyorum. çok kararsızım
daha önce de tayin için nikah yapmıştım ve evlenmeden,kağıt üzerinde kaldı, ayrılmıştım 5 sene önce.. o yüzden korkularım da var evliliğe dair. bu konuyu da hiç takıntı yapmadı sana güveniyorum dedi. o daha önce 3-4 kızla çıkmış. nişan söz evlilik geçirmemiş.
evli bayanlar, ne yapayım sizce..
bekarlarda yorum yapabilir tabi :)
Valla sen geliyosun mesafeliEşofman deyince ben üstüme alındım. Benim di mi aklına gelen? :)) Şevket hoca hababam sınıfı mıydı? Aslında daha uzatırdım da konu sahibinin anlayışını zorlamış olacağım, ayıp etmeyeyim. Öpüyorum.:) Umarım hayra işarettir.![]()
Dur bakayım. Şimdi hatırladım esprileri oluyordu. Ne bileyim ben fotoğraf göndermenin genel kurallarını. Doğal olsun istemiştim ama eve gelen misafirin karşısına pijamayla çıkmak gibi uygunsuz olduğu yönünde tepkiler aldığıma göre yeni foto konseptleri belirlemeliyim kendime ve tabii bir de göndermek için neden bulmalıyım.Valla sen geliyosun mesafeliShow tv de güldür güldür programı var ya, oradaki adam :) You tube da var videpları :))
en komik bölümlerinden biri buDur bakayım. Şimdi hatırladım esprileri oluyordu. Ne bileyim ben fotoğraf göndermenin genel kurallarını. Doğal olsun istemiştim ama eve gelen misafirin karşısına pijamayla çıkmak gibi uygunsuz olduğu yönünde tepkiler aldığıma göre yeni foto konseptleri belirlemeliyim kendime ve tabii bir de göndermek için neden bulmalıyım.
Buldum. Eşofmanlı Şevket Hoca Skeci :)))) Sosyal medya kullanımını irdeleyecekler merakla izliyorum.:))
ama genelde yengeç burcu eli sıkıdır:))) özellikle benim tanıdığım erkekleri biraz pintidir:)o ne biçim yengeç burcu hiç beğenmedimolmaz onla...
Benim çok ihtiyacım var buradaki ablaların ve kardeşlerimin kafasını çok yedim valla sen nokta koyabilirsin Nasıl hareket etmem gerektiği Hakkında noooluuuur![]()
Ama ama ama konumu oku önceeeee ya varya cansın !Yavv kıyamammm noluurrrr demişsin bide. Ah canm yaa benim rüyalarıma bağlı olsa bu bdv deki bi dünya aldatılan sevdiğine kavuşamayan ne kadar sorunlu insan varsa hiç uyanmadan uyurdum
iyi bakalım senin içinde bi rüya göreyim
![]()
bende bir kaç yengeç erkeğiyle tanıştım 4 tane desem yeridir 2 si ne varsa önüne seriyor bence bu kişiye bakış açısıyla alakalı beni isteyen kişilerdi bunlar bende yengeç burcuyum açıkcası bende değerli gördüğüm kişinin önüne sererim varımı yoğumu...ama genelde yengeç burcu eli sıkıdır:))) özellikle benim tanıdığım erkekleri biraz pintidir:)
Bu kliselere luzum yok.. Hayatin musterek olmasi ayri, daha yeni yeni tanıdığın kizla maas karti muhabbeti yapmak ayri.. Diger gereksiz muhabbetlere deginmiyorum bile.. Kisacasi, simdilik bi hissin yok adama.. Varsa da olumsuz yönde.. Kendini mecbur hissetme.. Evlenmis olmak icin evlenilmez.. Aman 32 olmadan evleneyim derken, Allah korusun, nerden evlendim de demek var.. O yuzden sen cok dua et, Allah'tan hayirlisini dile.. Ve acele etme..Bende ogretmenim ama atanamadm atananicamda :) zaten ozel istiyorum b
Arkadasim sana daha kotusunu demis.birikimin var mi daha ne desin bence boyu posu birakta maneviyatina bak nasil bir baba olur nasil bir es olur.esin bile olsa bazi seyler ozel kalir daha bir iki ay olan birjne kalkip kabiz olmusum genisliginde bir insanin her tarafi tip olsa ne olur ki sahsen sogurdum.. nerde ne konuscagini bilmiyor beyfendi.bir de mantik evliligi tamam da icin almiyorsa zorlamak niye? Bende mantigimla basladim iyi biri diye ama tanidikca cok sevdim mesela sen iriti olmussun.
ben de baştan tanıdıkça olabileceğini düşünmüştüm ama gıcık oldum tanıdıkça.. söyleyeceğim olmayacağını ama nasıl, hala seni seviyorum diyor :SBende ogretmenim ama atanamadm atananicamda :) zaten ozel istiyorum b
Arkadasim sana daha kotusunu demis.birikimin var mi daha ne desin bence boyu posu birakta maneviyatina bak nasil bir baba olur nasil bir es olur.esin bile olsa bazi seyler ozel kalir daha bir iki ay olan birjne kalkip kabiz olmusum genisliginde bir insanin her tarafi tip olsa ne olur ki sahsen sogurdum.. nerde ne konuscagini bilmiyor beyfendi.bir de mantik evliligi tamam da icin almiyorsa zorlamak niye? Bende mantigimla basladim iyi biri diye ama tanidikca cok sevdim mesela sen iriti olmussun.
çok ilginç bir rüya.. ama ben esmer değilim orta boylu,beyaz tenliyim.. Allah hayırlara çıkarsın :)Arkadaşım merhaba. Dün bu konuyu gördüm ama hiç okumadan başka konulara baktım. Ne alakaysa dün gece rüyamda gördüm siziki ne düşünüp bilinçaltıma aldıysam artık bakmadığım konuyu orasıda başka bişey. Rüyamda esmer orta boylu uzun kıvırcık saçlı bi bayanmışsın ve murat bozla ewleniyormuşsun. Hatta bende yanım da bi arkadaşım varmış onunla senin dedikodunu yapıyorum. Bak diyorum bide ewlenemiyorum diyor murat bozla birlikteymiş meğer sinsi diyorum
şimdi konuyu görünce yazayım dedim. Garip valla ilk defa kk da bi konu rüyama girdi
hayırlara çıksın senin adına inş
![]()
krieteri çalışan biriyle evelnmek, ona takılmadım ama ısınamadım, nasıl söyliyimKusura bakma evlilik sürecindesin ama çok gerizekalı bir tipleme geldi gözümün önüne.
Senin son derece düzeyli biri olduğun belli, patavatsız kültürsüz dakika başı seni seviyorum diyen banyodan özel durumlardan daha bu aşamada söz eden biri seni haketmiyor.
Akıllı bir insan nerde ne konuşulacağını bilir. Bu seni ilerde çok uğraştırır.
Tek derdi düzenli maaşı olan biriyle evlenmek bana göre.
hiç bi söz vermedi bana sadece seviyorum diyor, görüştüğü ve devam etmek istediği herkese söylemiş anladığım kadarıyla. ben etkilenmiyorum onun sevgi sözcüklerinden. samimi gelmiyor.. ben mi çok inceliyorum diye düşündüğümden bırakmamıştım.Daha uzun yazmak istiyorum ama şimdilik şunu söyleyebilirim sanki bu bey çok acaleci davranıyor gibi. Yani tutamayacağı sözler vermek konusunda ne kadar dikkatli acaba. Sizin sevdiğinizden nasıl bu kadar emin olabilir ki, siz zaten sevseniz söylersiniz ama o sanki sevgi sözcüklerini çok çabuk kullanmaya başlamış. Kafasında, iş sözleşmesi gibi bir evlilik anlaşması var ve size de bir an önce imzalatmak ister gibi davranıyor. Ama tabii evlenecek erkek bulmak zor olduğu için hemen üstünü çizmek de kolay değil. Hayırlısı diyorum yine.
Bu nasıl bi yaklaşımdır ya uzak dur hemde up uzak böyle saçma sapan bi adamla bi hayat geçmezzz
hepsi görücü usulu canım. böyle erkeklerin gelmesini istediğinden emin misin?Karsınıza bır suru ınsan cıkıyor bıtanesı de olmamıs sasırdım.Bana nıye cıkmıyor ya ne yapıyorsunuz bu erkeklere de gelıyorlar.Görucu usulümü yoksa?
yok şu durumda evet diyemem zaten.Adamın karakteri hakkında bişey diyememde kadın ruhundan en ufak anlamayan patavatsızın teki,insanlar aşktan kör olsa bile evliliği bi düşünüyor, siz ısınamamışsınız lütfen evlenmek için evlenmeyin
Bence ben evlilik sözlesmesi taraftariyim de :-D
zaten ben birini sevmezsem herşeyi batıyo bakışları,konuşması... ruhuma hitap etmiyor.. nasıl söyliyim olumsuz düşünüyorum mu diyeyimSaçma sapan konuşmalarını birikimini falan sormasını bi kenara bırakıyorum . sen bu adamı sevmiyorsun. Boşuna zorlama bence ayrılmak istediğini soyle. Sana her hali itici geliyo ki bence de itici birisi. Yaşım geldi niye evlenemiyorum diye kaygı yapiyosun anlıyorum ama sevmedigin biriyle evlenmemeni tavsiye ederim.
bana da öyle geliyor.. benim sınavım vardı, geçmişim.. oo kutlayalım bunu, ıslatalım dedi. daha öncede geçersen ne alcaksın bana demişti.Cok itici...
Sizinle maddi kaygılarla evleniyor sanki.Daha karar bile verilmemisken ev araba maddiyat sormuş.
Ilk görüşmelerde bu kadar sorulmasi cok sacma ve de yersiz.
Hic olumlu dusunemedim ben.
Bir erkegi gectim bir kadin bile karşısındaki adaya bunu soruyorsa paragözdur net.Erkekler tekmeyi basar boyle kadınlara siz de yapin.
evet kardeşilerine karşı cömert.. ama biz otururken bi çay daha alırmısın bile demiyor.. kuru kuru seviyo anca :)Neden evleneceginiz adami illa istedigimiz bi kaliba zorluyoruzki..en azindan huyunu daha evlenmeden belli ediyor sonraya saklasa dahami iyi.evet yengec burclari parayi sever ancak esine evine cok comerttir
batıyor gerçekten.. şimdi ne desem de ayrılsam acabaSevemediğin ısınamadıgın bi adamla kesinlikle olmaz, her seyi batar, ben olsam devam etmem, ettikçe daha da zor oluyor ayrılmas
değerli görmüyor demek ki beni.. hiç varını yoğunu sercek gibi konuşmuyo çünkü :)bende bir kaç yengeç erkeğiyle tanıştım 4 tane desem yeridir 2 si ne varsa önüne seriyor bence bu kişiye bakış açısıyla alakalı beni isteyen kişilerdi bunlar bende yengeç burcuyum açıkcası bende değerli gördüğüm kişinin önüne sererim varımı yoğumu...
inşallah rabbimden hayırlısı...Bu kliselere luzum yok.. Hayatin musterek olmasi ayri, daha yeni yeni tanıdığın kizla maas karti muhabbeti yapmak ayri.. Diger gereksiz muhabbetlere deginmiyorum bile.. Kisacasi, simdilik bi hissin yok adama.. Varsa da olumsuz yönde.. Kendini mecbur hissetme.. Evlenmis olmak icin evlenilmez.. Aman 32 olmadan evleneyim derken, Allah korusun, nerden evlendim de demek var.. O yuzden sen cok dua et, Allah'tan hayirlisini dile.. Ve acele etme..
evet herşeyin fiyatından bahsediyor.. memurlar öyle oluyor genellikle zaten.İnanın normalde uzun konuları sıkılıp okumam ama sizin konunuzu bir bir okudum,
Bu beyefendi PARAGÖZ. net bir şekilde, yani öylesine sohbet olsun tanımak amaçlı vs. size maddiyattan konu açsa 2 kere üst üste aynı şeyi sormaz,sordu diyelim adamın 3 cümlesinden 2.5'i para, 0.5'i cinsellik veya iğrençlik.
Bence uzak durun. Hatta, kaç anam kaç
sen çok aşıksın o zaman. ben de bir his olmayınca en ufak bişeyi de görünüyo gözüme..Şu an görüştüğüm ve evlilik kararı aldığım biri var. Bazı özellikleri beni resmen çılgına çeviriyor. Şuraya bir konu açsam ve çılgına döndüğüm özellikleri sıralasam hakaretler, ayrıl! , yol ver!, defolsun! bilmemne talimatları havada uçuşur. Şimdi adamcağızın yaptığı ne kadar hata varsa ortaya dökmüş ne yapayım demişsin. Ben benimkini dünya karşıma geçse bırakmam ama biri bana anlatsa beni deliye döndüren özellikleri, ayrıl derdim. O yüzden en doğru kararı sen verebilirsin. Sevmeden olmaz. Sadece hata aramamaya çalış. Birde diğerleri olarak bizi çok dinleme.