• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlenemiyorum bi türlü

burdan bakılınca uyumsuz bir çift gibi görünüyorsunuz. evlenmek için de evlenilmez ki canım:KK12:

yazdıklarını okurken satır arasında bişey çok dikkatimi çekti ve bu ufak bir detay gibi görünse de aslında müthiş önemli bir ipucu, ileriye dönük. demişsin ki, ben bişeyler anlatıyorum o anda dinliyor gibi, sonra ben konuşmamı bitirince o hemen başka bişeyler anlatıyor, benim anlattığım şeye yorum yapmıyor. önemseyen bir adam senin anlattıklarınla ilgili yorum da yapar, sana o konuyla ilgili sorular da sorar. bu adam sadece kendinin derdinde. kendi duyguları kendi bakışaçısı bilmem ne bilmem ne. demişsin ya, değerli hissettirmiyor diye. sana günde 500 kere de seni seviyorum dese , sen onun tarafından önemsenip değerli olduğunu hissetmiyorsun. çünkü bu adamın derdi aslında sen değilsin. sen sadece onun için bazı maddi önkoşulları da taşıyan "uygun" bir adaysın. aslında sen de tüm bunların farkındasın ama umutsuzluk mu diyeyim boşluk mu diyeyim bişekilde bu adamı hala acaba olabilir mi diye hayatında tutuyosun.
çok iyi değerlendirmişsin teşekkür ederim. eskiye nazaran daha çok çabalasa da hala sevmiyorum.. aynen senin dediğin gibi oda artık evlenmek istiyor uygun aday...
ve benimkini de çok iyi teşhis etmişsin umutsuzluk var.. boşluktan çok umutsuzluk..
burdan bakılınca uyumsuz bir çift gibi görünüyorsunuz. evlenmek için de evlenilmez ki canım:KK12:
doğru öyle, bakalım zaman ne gösterecek. artık adını koyalım dedi. ben hazır değilim, daha bişey hissetmiyorum dedim.
Bence gercekten sevmiyor. Saniyor sevdigini.
olabilir, kardeşini çok seviyor mesela, onu anlatırken gözlerinin içi parlıyor

Malini mülkünü bilmek istemis. Pek ince düsünceli canim :-))) bide sürekli kendinden bahsediyor...cokkk sihiciiii

isyan etme kaç yaşındasın,
dua edelim bir birimize, benim de yok ,bu kişi olmayacak zaten.

lily86 çok teşekkür ederim hepsini okumuşsun. ona göre çalışıyorsan yardım etmeli.
alttan almıyorum,şuan o alttan alıyo her şeyde özür diliyo...
ama beraber eğlenemem sanki, çünkü şuan hiç eğlenceli gelmiyo bana.. sıkılıyorum aradığı zaman sevinmiyorum amaan yine arıyo diyorum.. kendi ailesinden akrabalarından bahsetmeye bayılıyo.. ben bişey anlatırken susuyor dinliyormuş gibi sonra hiç yorum yapmadan kendi bişeyler anlatıyo.. ben karşımdaki insanı dinliyorsam yorum yaparım.
senin teşhisin doğru sanırım ilgi görsün kendisini dinliyim yorum yapıyım karşılık veriyim, ama benimle ilgili yorum yapmasın yaparsa da saçma sapan..
senin dediğin gibi en iyisi kendi duygularımı söyleyip olmayacak kesinlikle demeliyim

Canim bak kesinlikle net olmalisin bu adamdan es olmaz maksadi sadece evlenmek ve karsisindaki onun kafasindaki profile uyuyorsa mantiken tamam evlenelim gitsin modunda
sense hissetmek istiyorsun
Kadinlar duygusal.erkekler mantiksal.derler ya her ne kadar genellemeleri sevmesem.de en özet haliyle durum bu
Herseyi alttan alip devamli özür dileyen erkekten bence koca olmaz cunku hata yaparsin zamanla ozur dilersin biter devamli özür dilemesi agiz aliskanligina dönüşür zamanla hic ozur dilemez sorumlulugu sana yukler sen soylesin boylesin diye
nereden biliyorsun dersen kisa sureli bir görüşmem oldu bu tur sozde devamli alttan alan sonra da olayi hakarete vardirip beni suclu ilan eden biriydi kadini hem maddi geliri olmasi gerekn hem de ev islerini 4 4luk yapmasini bekledigi ezik erkek tipleri turedi son zamanlarda ve benzer tipler cikar benim de karşıma

Esten once iki iyi dost olabilmek.. Esinin ayni zamanda en yakinin olmasi.. Birlikte gulebilmek.. En muhimi bu bence de..
Evet ben de buna inanirim hani eskilerin "karı koca muhabbeti" dediği şey

Son düzenleme:
Canim bak kesinlikle net olmalisin bu adamdan es olmaz maksadi sadece evlenmek ve karsisindaki onun kafasindaki profile uyuyorsa mantiken tamam evlenelim gitsin modunda
sense hissetmek istiyorsun
Kadinlar duygusal.erkekler mantiksal.derler ya her ne kadar genellemeleri sevmesem.de en özet haliyle durum bu
Herseyi alttan alip devamli özür dileyen erkekten bence koca olmaz cunku hata yaparsin zamanla ozur dilersin biter devamli özür dilemesi agiz aliskanligina dönüşür zamanla hic ozur dilemez sorumlulugu sana yukler sen soylesin boylesin diye
nereden biliyorsun dersen kisa sureli bir görüşmem oldu bu tur sozde devamli alttan alan sonra da olayi hakarete vardirip beni suclu ilan eden biriydi kadini hem maddi geliri olmasi gerekn hem de ev islerini 4 4luk yapmasini bekledigi ezik erkek tipleri turedi son zamanlarda ve benzer tipler cikar benim de karşıma

Evet ben de buna inanirim hani eskilerin "karı koca muhabbeti" dediği şey

evet hissetmek istiyorum ama hiç hissedemedim.
oda sanırım yaşım geçiyor evleneyim modunda..
geçen o da seçtiğim pastane için beni suçladı, ben sert çıkınca geri alttan aldı.
dün hissetmiyorum dedim, artık söyliyim bari olmayacak diye..

geçen o da seçtiğim pastane için beni suçladı, ben sert çıkınca geri alttan aldı.
soyle ama yüzyüze görüşün bir de bak pastane konusunda suclamis bu adam simdi senin ilgini sevgini kazanmaya çalışıyor o yuzden alttan alıyor ama bir kere evet de seviyorum de bak o zaman iş lackalasacak sana cani sıkılınca bağırma hakkini ya da seni yerme hakkını kendinde bulacak ha adami tanimiyorum önyargılı olmamak lazim ama sayfalar dolusu okuduklarim ve benzer tiplerle karsilasmalarin bende bıraktığı izlenimlere dayanarak yanılmadigimi düşünüyorum.

Cocuk kraliyat ailesinden gibi davranyor. Kendini istanbul sosyetedemi saniyor acaba

dün onun 2 kız kardeşi, annem ,o ve ben bi pastanede oturduk.. kısa bi ön tanışma oldu.. ben bir de annem fikrini söylesin diye tanışmayı kabul ettim. 2 kız kardeşi iyi insanlardı, bakınca kötülük gelmez diyosun.çok güler yüzlüler. ama muhabbetleri aynı sıkıcılıktaydı.. ablası 3 çocuğunun tüm özelliklerini en ince ayrıntısına kadar anlattı diğer kardeşi de yer yer ona katıldı.. görüştüğüm kişi anneme hal hatır sormadı.. kız kardeşlerine çok değer veriyor masada anladım hal ve hareketlerinden. hani bana seviyorum diyor sürekli ama aynı şekilde bi değer göremedim.konu onun yeğenleriydi benden ve ikimizden hiç konu açılmadı. 1 saat oturunca annem geç oldu kalkalım dedi. kalktık..
eve gelince aradı annen nasıl buldu dedi ,iyi buldu fln dedim. niye hemen kalktı dedi.. yeterli gördü sanırım ve ortam da sigara kokusu olunca rahatsız oldu dedim. senin suçun sen seçtin orayı dedi bana.. ben de sen fikrini söyleseydin ben uyardım dedim. kardeşlerimi nasıl buldun dedi.. iyi,sempatikler dedim.. o başladı zaten öyleler diye övmeye..
onun hevesi var ama sevgisini, değer verildiğimi hissetmiyorum.. bol bol arayıp boş muhabbet yapıyor.
olmayacak demeye karar verdim. annemimi bahane etsem acaba.. annem de tam bişey söylemedi. zaten o hiç konuşmadı ablası hiç susmadı

hepsi görücü usulu canım. böyle erkeklerin gelmesini istediğinden emin misin?

yok şu durumda evet diyemem zaten.

:KK70: ben yarım kilo altın takarlar biz de adet diyecektim :p

zaten ben birini sevmezsem herşeyi batıyo bakışları,konuşması... ruhuma hitap etmiyor.. nasıl söyliyim olumsuz düşünüyorum mu diyeyim

bana da öyle geliyor.. benim sınavım vardı, geçmişim.. oo kutlayalım bunu, ıslatalım dedi. daha öncede geçersen ne alcaksın bana demişti.

evet kardeşilerine karşı cömert.. ama biz otururken bi çay daha alırmısın bile demiyor.. kuru kuru seviyo anca :)

bende bir kaç yengeç erkeğiyle tanıştım 4 tane desem yeridir 2 si ne varsa önüne seriyor bence bu kişiye bakış açısıyla alakalı beni isteyen kişilerdi bunlar bende yengeç burcuyum açıkcası bende değerli gördüğüm kişinin önüne sererim varımı yoğumu...
bende yengeç burcuyum:) bende elimde varsa vermeyi çok severim...ama yani tanıdığım yengeç erkekleri genelde biraz eli sıkıydı.ki bunlar çok yakın dostlarım oluyorlar tanık oluyorum suratlarına da söylemişimdir:)

Sürekli birileriyle görüşüyorum hiç elektrik alamıyorum.
1.5 aydır birisiyle görüşüyorum. ben öğretmenim oda öğretmen.ben 31 ve o 35 yaşında bekar..
benim burcum balık onun ki yengeç...
bi arkadaş tanıştırdı.benim aklıma takılan şeyler oluyor:
-ilk görüştüğümüz gün beni aradı, benimle tekrar görüşmek istediğini,olumlu olduğunu söyledi. ben de tamam dedim. sonrasında arabanın markası modeli ne dedi? biraz şaşırdım ama arabalara belki merakı vardır diye söyledim.(görüştüğümüz yerden ayrılırken bırakıyım demişti ben de arabayla geldim demiştim.)
-3 gün sonra benim şu kadar birikimim var ev almayı düşünüyorum dedi.senin maddi birkimin var mı dedi? ben de yok babam emekli anca geçiniyoruz dedim. ama çok şaşırdım.neyse biraz daha tanıyım dedim.
-evlerden bahsederken "ebeveyn banyosu olmasını çok önemsiyorum çünkü çocuklar büyüyünce siz niye sık banyo yapıyosunuz ya da arka arkaya banyo yapıyosunuz diye soruyolarmış, o yüzden mutalaka alacağım evde olması lazım dedi.ben yine şok.. konuyu değiştirdim dirtekt.
-10 gün sonra sonra seni seviyorum dedi ben de erken bu tür konuşmalar için dedim.( çünkü bende bir hissiyat oluşmadı.)sonra süreki her tel. de söyledi sevdiğini bana da sende söyle diye baskı yaptı.en sonunda bişey hissetmediğimi tanıyıp karar vereceğimi, sevgi saygı anlayış olunca hislerinde gelebileceğini söyledim. oda benden kaynaklanan bi sebebi var mı dedi. ben de hep kendinden bahsettiğini beni dinlesede konuştuğum konulara yorum yapmadığını ve havada kaldığını söyledim. kendimi değerli hissetmiyorum seninle konuşurken dedim. oda daha dikkatli davranacağını söyledi ve daha dikkatli davrandı..
-günde 5-6 defa arıyor.. ilgili.. her fırsatta görüşmek istiyor,aynı şehirdeyiz.ama ben sadece haftasonları görüşüyorum. gün içinde az aklıma geliyor. o sitem ediyor sen hiç aramıyorsun diye. ama ben karasız olunca sanırım, fazla ilgi gösteresim gelmiyor. normalde çok ilgili biriyimdir.
-geçende 3 ay a kadar düğünüzü yapalım dedi. fazla uzatmayalım ne gerek var zaten birbirimizi seviyoruz. sen söylemesen de ben senin beni sevdiğini biliyorum,hissediyorum dedi. düğün adetlerinden bahsederken babam ayırdı düğün paramı dedi. ,ne kadar ayırdı dedim..(ben de öylesine sormuştum önemli değil aslında benim için) söylemek istemedi bilmiyorum dedi ve hemen arkasından senin maddi birikimin ne kadar dedi? ben de ilk tanıştığımız haftada sormuştun o zaman bi tepki gösermedim ama bizim adetlerimize göre ayıp, bir kıza böyle sorulması dedim. sen de bana sordun dedi.. sen konuyu açınca öylesine sordum dedim. o da :ben seni tanımak için sordum hani savurganmısın diye dedi.
biz zaten konuşmmamızda evlenince ayrı gayrı olmayacak diye konuşmuştuk niye birikim soruyo ısrarla anlamıyorum :O
-geçen tel.le konuşurken zekat tan konu açıldı birisinden bahsediyordu. benimde birden aklıma geldi sen zekatını verdin mi dedim(parası olduğu için).. bu sene vermedim her sene veriyordum da dedi.hemen arkasından sen verdin mi dedi.. param olduğu zaman veriyorum dedim.(ağzımdan laf mı almaya çalışıyor acaba, birikimimin olduğunu ve ona söylemediğimi düşünüyor gibi hissettim,yanlış hissetmişte olabilirim)
-evlenince ayrımız gayrımız olmasın, zaten birbirimizin internet bankacılığı şifrelerini bilcez dedi. ben de tamam dedim. zaten tek öğretmen maaşıyla ev almak geçinmek zor o konuyu dert etmedim. ben de alışverişime karışılmasından hoşlanmayacağımı, giyimime önem verdiğimi söyledim.oda ben de senin güzel giyinmeni isterim dedi.
-ben ilk konuşmamızda dini hassasiyetlerden bahsetmiştim oda namaza benle görüşmeye başladıktan sonra başladı. arada soruyordum kıldın mı diye.. dün sabah 8 de aramıştı.. bugün sabah namazına kalkabildin mi dedim ..ya kalktımda aslında kılamadım, duş almam gerekti duş alıncada yetişmedi dedi. :O yine konuyu değiştirdim..
-geçen akşamda midem ağrıyo dedi .ben de kekik iyi gelir dedim. o da: zeytin çekirdeği de iyi geliyormuş,zaten kiraz çekirdeği yutsan dışkıda çıkıyor ama zeytin çekirdeği çıkmaz demek ki sindiriliyor dedi. ben de midemi bulandırdın dedim. özür diledi bir daha yapmam dedi.
ilk görüştüğümüz haftalarda da kuru yiyince kabız oluyorum yemek yapmam lazım demişti.. çok açık sözlüsün demiştim.o zaman da özür dilemişti.
ben hoşlanmıyorum bu tür konuşmalardan, biraz daha seviyeli olsun istiyorum. ama ondaki kültür seviyesni değiştiremem sonuçta.
-her konuşmamızda baskı yapıyor illaki seni seviyorum de diye.. ben de henüz karar vermediğimden mi güvenmediğimden mi,yoksa hiç mi sevmiyorum, bilmiyorum söylemek istemiyorum. çok kararsızım
daha önce de tayin için nikah yapmıştım ve evlenmeden,kağıt üzerinde kaldı, ayrılmıştım 5 sene önce.. o yüzden korkularım da var evliliğe dair. bu konuyu da hiç takıntı yapmadı sana güveniyorum dedi. o daha önce 3-4 kızla çıkmış. nişan söz evlilik geçirmemiş.

evli bayanlar, ne yapayım sizce..
bekarlarda yorum yapabilir tabi :)
Sindirim sistemi ve cikisi ile soylediklerini tum dunya insani icin gecerli :D hepimiz diskiliyoruz ve osuruyoruz. Bunu dile getirmek senin yaninda rahat ettigini gosterir. Bana hic garip gelmez.
Tek sıkınti para neden bu kadar para? Borcu mu var acaba da evendiginizde senin borcun benim borcum dedirtip odetecek?
Kiii seni kredi cekme gibi goruyorsa bile siz ayri dunyalarin insanisiniz. Bu is olmaz.
İkinizde birbirinizen kavarak uzaklasin.
Sende evlenemiyotum.diye aglams cok sacma. Dogru kisiyi bulmadan evlenmek mukemmel bir hatadir. Sadece evlenmek icin evlenmek ultra mukemmel hatadir.
Dogru kisiyi bulmadan evlenmemek insanin dunyada yaptigi en super muhtesem dogrudur :D

Baska derdiniz mi yok yaw evlenemiyorum bilmen ne...sanki matah birsey 50 tane sorun tartis uzlasmaya calis, kavga, kv sorunu esimi cok sevmesem ben cokktan bosanirdim. Ama okuzcugumu cok seviyorum. Okuzcugumu tanimasaydim da asla evlenmeye niyetli biri degildim.
Bekarlok sultanlik...net.

çoook teşekkür ederim lilycim :) yalnız bu ne arkadaş deplasmana yalnız gitmekten korkmuş toplamış bütün mahalleyi.. özgüven yok yani bu adamda ben daa önce de söledim
Evet ben de ozguven sorunu yaşadığıni söylemiştim sanirim yaptığım yorumlarda :)
Nazli.erkek sendromu demistim.hatta yanlis hatırlamıyorsam :)))

soyle ama yüzyüze görüşün bir de bak pastane konusunda suclamis bu adam simdi senin ilgini sevgini kazanmaya çalışıyor o yuzden alttan alıyor ama bir kere evet de seviyorum de bak o zaman iş lackalasacak sana cani sıkılınca bağırma hakkini ya da seni yerme hakkını kendinde bulacak ha adami tanimiyorum önyargılı olmamak lazim ama sayfalar dolusu okuduklarim ve benzer tiplerle karsilasmalarin bende bıraktığı izlenimlere dayanarak yanılmadigimi düşünüyorum.
pek bağıran bi tipe benzemiyo ama eleştirebileceğini düşünüyorum.. bana akşam arayıp sitem etti hiç mi aklına gelmiyorum, neden aramıyosun diye.. evet seviyorum deyip denesem mi acaba ne yapacak.. dermişim. şaka tabi :D

Annesiyle buluşmuslar adam da kardeslerini getirmis daha çok kardeşleri uzerinde muhabbet dönmüş adam kardeslerini ovmekten kizin annesiyle ilgilenmemis bile
tam olarak öyle olmadı.. o seni kızkardeşlerimle tanıştırmak istiyorum dedi.zaten annesi vefat etmiş. ben de tamam o zaman ben de annemi getireyim dedim. onun otururken hiç sesi çıkmadı.. ablası sürekli kendi çocuklarını anlattı biz de dinledik. ama itici değillerdi ne kadar kendi çocuklarını anlatsada..
çoook teşekkür ederim lilycim :) yalnız bu ne arkadaş deplasmana yalnız gitmekten korkmuş toplamış bütün mahalleyi.. özgüven yok yani bu adamda ben daa önce de söledim

bende yengeç burcuyum:) bende elimde varsa vermeyi çok severim...ama yani tanıdığım yengeç erkekleri genelde biraz eli sıkıydı.ki bunlar çok yakın dostlarım oluyorlar tanık oluyorum suratlarına da söylemişimdir:)
evet buda öyle baya iyi para biriktirmiş.
Sindirim sistemi ve cikisi ile soylediklerini tum dunya insani icin gecerli :KK70: hepimiz diskiliyoruz ve osuruyoruz. Bunu dile getirmek senin yaninda rahat ettigini gosterir. Bana hic garip gelmez.
Tek sıkınti para neden bu kadar para? Borcu mu var acaba da evendiginizde senin borcun benim borcum dedirtip odetecek?
Kiii seni kredi cekme gibi goruyorsa bile siz ayri dunyalarin insanisiniz. Bu is olmaz.
İkinizde birbirinizen kavarak uzaklasin.
Sende evlenemiyotum.diye aglams cok sacma. Dogru kisiyi bulmadan evlenmek mukemmel bir hatadir. Sadece evlenmek icin evlenmek ultra mukemmel hatadir.
Dogru kisiyi bulmadan evlenmemek insanin dunyada yaptigi en super muhtesem dogrudur :KK70:

borcu yok ama borçlanıp ev almak istiyor. öğretmen maaşıyla borçlanmak kolay değil çift maaş olursa alacak. birikimi var baya..
Sende evlenemiyorum diye aglama demişsin ama ben "aaa doğru kişiyi bulmadığı için evlenmemiş ne kadar akıllık etmiş " denen yaşlı bir insan görmedim çevremde :KK14: hani insan hep genç kalcak olsa neyse.. herşey geliyo aklıma.
tabi böyle düşünüyorum diye duygusuz bi şekilde evleneceğim anlamına gelmiyor ama eskisi gibi hemen kestirip atamıyorum malum yıllar acımasızo_O

Back
X