Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok teşekkür ediyorumerkekler genelde erkeklere hak veriyor:) amin afiyetli hayırlısı olsun.
size de ömür boyu mutluluklar diliyorum.
evlilik niyetiyle konuşuyorsam ilgilendirir, benim için önemli bir konu...Karşınızdaki kişinin de saçmaladığı yerler var sizin de saçmaladığınız yerler var.
Size ne adamın namaz kılıp kılmamasından yahu?
benim de midem bulandı, iğrenç adam.
ebeveyn banyosu, sabah duş almam gerekti... bunlar zaten sizi o konulara çekmek için bahanesi, neyse ki pas vermemişsiniz.
ve para konusu da çok çirkin, şimdiden int. banka şifresini konuşan adam, evlenince bütün ipleri eline alır.
evlenmiş olmak için evlenmeyin, acele edip de hata yapmayın. geç olsun ama güzel olsun. bahtınız açık olsun.
Ne desinaz önce aradı konuştum bu konuları açtım.
maddi birikimi niye sormuştun o zamanlar dedim; savurganmısın vs. diye sordum dedi.. ee benim birkimim yok dedim şimdi savurgan mıyım dedim. yoo dedi. e o zaman? dedim. ya benim kötü niyetim yoktu sen niye kötü düşündün hakkımda dedi. ben de maddi olarak hesap sorulmasını, kısıtlanmayı istemiyorum dedim.
ben seni kısıtlamam cimri biri değilim kesinlikle dedi. tabi ki bayanlar daha çok alışveriş yapar ben de seviyorum alışverişi dedi.ama ayrımız olmasın ,benim için güven çok önemli, sen benim her şeyimi tüm şifrelerimi bil, telefonumu istediğin zaman karıştır bak.. ben de senin dedi. bir birimizden en ufak birşey saklamayalım, maddi manevi olarak, kendi ailenle ilgili özel durum vs. olur anlatmaya bilirsin ama onun dışında her şeyi anlatmanı isterim, evlilik bana göre biz olmak,senin benim diye bir şey olmasın dedi.
ben dedim ki: mesela ilerde 2-3 çocuğum oldu.. artık çalışamayacağım istifa edicem dedim. tepkin ne olur dedim.o da eğer borcumuz yoksa zor durumda kalmayacaksak tabi ki senin tercihin dedi. borç varsa zaten birlikte zor durumda kalırız dedi.ama senin yapın öyle değil evde sıkılırsın bir süre sonra, çünkü okuyan ve çalışan bayanlar evde duramıyor dedi. ev de niye durayım gezmelere giderim dedim
gerçekten de düşünmüyorum istifa vs. çalışmayı seviyorum. oda anladı zaten ne niyetle sorduğumu
midemi bulandıran konuları söyledim.. insan bazen fark etmeden hata yapabiliyor tekrar özür dilerim bir daha dikkat ederim diyor.
banyo konusunu da söyledim o da o an bişey uyduramadım yalan söylemek istemedim kötü bi niyetim yoktu. seninle ne kadar farklı düşünüyoruz ben bazen öylesine söylüyorum ama sen takılıyorsun falan dedi.
tabi böyle söyledi diye hemen ikna olmadım cumartesi görüşelim ne yapalım dedi. otururuz bi yerde dedim. sinemaya gidelim dedi kabul etmedim.
bakıyorum bakalım :S
mantık evliliği hakkında konu açılmıştı.. ben senle görüşmeden önce biriyle görüşmüştüm yarım saat falan oturabildim o da öğretmendi ama çok itici geldi. görüşmeden sonra bana mesaj attı bi an düşündüm mantık evliliği yapabilir miyim diye ama düşüncesi bile kötü geldi ona düşünmüyorum diye mesaj attım dedi.Adam Napolyon gibi para para para derdinde. Seviyorum diyor ama bakiyor sizinde işiniz gucunuz yerinde mantik evliliği peside. Yazik etme hayatına kardesim
aklı fikrinin nerde olduğunu da söylemişti bi kere. artık bazı şeyleri yaşamak istiyorum, sen de ben de yeterince beklemişiz birbirimizi seviyoruz daha niye bekleyelim ki demişti..(ben seviyorum demedim ama ısrarla öyle söylüyor :))Ne desin
Aklım fikrim şeyde, o yüzden mi dönüp dolaşıp duşa getiriyorum işi
Hiç cimrilerin ben cimriyim dediğini de duymadım, hep karşısındakiler müsrif olur nedense
Bi burda biüye bi bu adam perre perreee perreee derdindeler. 2-3 çocuk uçuk olmuş ona bile eh borç harç yoksa derken ama sen evde sıkılırsın canım diyede güzel bi kıvırma yapıyo. İlk çocukta deseydin kim bilir ne derdi
Oldu görüşürüz
E daha ne desinaklı fikrinin nerde olduğunu da söylemişti bi kere. artık bazı şeyleri yaşamak istiyorum, sen de ben de yeterince beklemişiz birbirimizi seviyoruz daha niye bekleyelim ki demişti..(ben seviyorum demedim ama ısrarla öyle söylüyor :))
ilk çocukta 1 sene ücretsiz izin gerekliymiş.
mantık evliliği hakkında konu açılmıştı.. ben senle görüşmeden önce biriyle görüşmüştüm yarım saat falan oturabildim o da öğretmendi ama çok itici geldi. görüşmeden sonra bana mesaj attı bi an düşündüm mantık evliliği yapabilir miyim diye ama düşüncesi bile kötü geldi ona düşünmüyorum diye mesaj attım dedi.
çalışan birini düşünüyormuş ama sevmeden de olmazmış
ha yanlız 3 ayda da evlenip öyle yaşamak istiyor yanlış anlaşılma olmasınE daha ne desin
Bi E esin29 'un nişanlısı aynını demişti, sonra da terk etmişti
Sen sen ol kanma, hem ne bu acele anlamadım 1,5 ayda hayat görüşünüz, hobileriniz, kültürlerinizbile tam netleşmemiştir. Aklının nerede olduğunu gayette dümdüz söylemiş, sevmiyoken ne diye katlanıyosun anlamadım
Sabahtan beri başına ekşir gibi oldum amanasip sanaymış normalde akşamları pek girmem, işteyken girerim. Şimdi kızıma doğum günü çerçevesi yapmıştım, paylaşayım diye girdim senin son gelişmeni gördüm gülesim geldi ( iyi kıvırmış )
Oldu deseydin kaçıncı haftamda izne çıkayım gebeyken, onu da bi desin ?
Ay allahim karpuz secer gibi es seçiyor bana cok tuhaf geldi bu adam. Bence ailenin de fikirlerini al onlarin düşüncesi inan hep dogru cikiyor. Sonucta bizlerden daha tecrubeliler. Birde evlenmis olmak icin evlenmemelisin bence anliyorum evlilik icin heves ediyor olabilirsiniz ama yanlış bir karardan bir ömür ziyan olabilir. Rabbim hakkinda hayirlisini eyler inşallah
Orası senin bileceğin iş, tokalaş tokalaşma ama demek bu adamla bi de tokalaşsan muhabbeti nerelere çekecektiha yanlız 3 ayda da evlenip öyle yaşamak istiyor yanlış anlaşılma olmasın
zaten ben ilk görüşmede tokalaşmadım bile.. el ele tututşma flört olayı olmaz diye laf arasında söyledim. nikahsız en ufak temas olmayacağının farkında. hemen evlenip yaşamak istiyor oluşu da acaip gelmedi açıkçası.
niye ekşiyceksin ben yorum almak için açtım konuyu. evlilik programları gibi oldu![]()
sıkılmazsanız ederim tabiki :)E bak bakalım 20 sayfa mesajdan sonra bizi de haberdar edersin artık gelişmelerden :)
adam 35 yaşında, açtığı konular,sorduğu sorular da ona göre.
bence birbirinize göre değilsiniz, sevmiyorsanız uzatmayın.
Ayyy yaa ahahahhaKaç bu adamdan. Dışkısını bile anlatiyor, igrenc..