- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Doğru diyosun valla önümüzdeki 5 yıl çok kritik benim içinSon 5 yılın var o zaman iyi degerlendir
20 - 23 yaşlarında olsam size katılırdım ama 25 den sonra evlilik yaşımın geldiğini düşünüyorum şimdiye kadar yeterince kendime para harcadım bundan sonrasında da çeyiz yatırımı yapıcam inşDaha 25 yaşındasınız,ne evliliği ?
Gezin tozun paranızı kendinize harcayın.Kendinize bir şeyler katmaya bakın.Evlendikten sonra sürekli biriyle olacaksınız zaten,biraz da kendinize zaman ayırın.
2 si bi arada olamaz mıBence derdi yalnızlık evlilikten ziyade sevgi istiyor sevgiii
Evlenen arkadaşlarım çok memnun ama hayatından onu napicazzKizim bi dur daha 25 yasindasin
bismillah yani hem bu evlilik dizilerdeki gibi muhtesem olmuyorkocalarimiz ellerinxe ciceklerle, yatakodasina kahvaltilarla gelmiyor yani
2 si bi arada olamaz mı
Sen daha sübyanken evlenmişsin niye bu kadar acele ettin ki evlilik içinBaşlığa istinaden diyorum ki evlenme çok mu lazım ben 19 yaşında evlendim iyi halt yedim şimdiki aklım olsa hep bekar kalırdım
Evlilik bu kadar kötü bişeyse neden herkes evleniyo nedeeeeenEvlilik aşkı öldürür
Canım benim o kadar haklısın kiEvlilikten bu kadar şikayetçi olan bayanlar BOŞANIN bitsin, birilerine evlenme hiç önermem bilmem ne diyeceğinize BOŞANIN sizde bekar hayatı yaşayın
Kimbilir belkide senin gibi kalmaktan korkmuştum :)Sen daha sübyanken evlenmişsin niye bu kadar acele ettin ki evlilik için
Tamda ergence bi cevap canım benim tahsilini tamamlamış meslek sahibi olmuş biri için ideal yaş 25-30 yani daha yeni evlilik çağım geldi senin kaygın varmış demek ki ilk buldugunla evlenmişsinKimbilir belkide senin gibi kalmaktan korkmuştum :)
Kendiyle çelişen insanlara herzaman acırım açtığın başlık ve yazdığın bu yorumun alakasızlığını görünce diyolağa girmenin bir manası olmadığına karar verdim şu konuda aydınlatayım donanımsız ve meslek sahibi olmayan bir kadın değilim ben senin gönlünü ferahlatmak için yazdım sen direk saldırıya geçtinTamda ergence bi cevap canım benim tahsilini tamamlamış meslek sahibi olmuş biri için ideal yaş 25-30 yani daha yeni evlilik çağım geldi senin kaygın varmış demek ki ilk buldugunla evlenmişsin
Canım benim burdaki ince çizgiyi kaçırıyosun günümüz şartlarında kabul görülen durumdan bahsettim sana ama evet konuma gelecek olursak evet evlenmek istiyorum bu benim subjektif düşüncemKendiyle çelişen insanlara herzaman acırım açtığın başlık ve yazdığın bu yorumun alakasızlığını görünce diyolağa girmenin bir manası olmadığına karar verdim şu konuda aydınlatayım donanımsız ve meslek sahibi olmayan bir kadın değilim ben senin gönlünü ferahlatmak için yazdım sen direk saldırıya geçtin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?