- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
yok kııız nerdeeeeeKııızzzz noldu evlendin mi sesin çıkmıyor
yoksa sende mi benim gibi evde kaldınBir insanın kısmeti kapalıysa ona hiç bir şey yardım edemez... Kısmet işlerğne inanmıyor olanlar vardır, beni ilgilendirmiyor bunu yAşıyan benim yani
yoksa sende mi benim gibi evde kaldın
Al işte örneklerden sadece biriEki Görüntüle 2159510
O zaman sorun sende mi acabayok kııız nerdeeeee
BU HAYATTA BANA GÖRE BİR KOCA YOK
Bence bu kendini bile hatırlamıyor seni mi hatırlayacakAl işte örneklerden sadece biriEki Görüntüle 2159510
ay çok güldüm ahsdhbdas
ay çok güldüm ahsdhbdas
ne kadan da gerçek
bu arada ben de evlenemedmbenimki halen iş arıyo
bu gidişle ilk bulduğuma kaçıcam dddahsdba
şaka maka filan ama ciddne bi yaştan sonra insan evlenmek istiyo.....
Evde kalma korkusu sardı dört bi yanımı25 yaş. Nick, umutsuz vaka.
Bu acele ne?
Kesinlikle odun olmamdan kaynaklanıyor olabilirO zaman sorun sende mi acaba
iyi hoş diyosunda çevre baskısını ne yapacagız33 yaşında evlendim ve evlenince kuş konmuyor. 25 yaş gayet genç bir yaş herşeyin vakti zamanı var acele etmene ne hacet gencliğinin degerini bil gez toz evlilik kacmıyor :)
ablaları 22-23 yasında evlenmiş boyumca yiğenleri olan doğulu biri olarak geciştiriyordum her defasında :) belkide benim kaderimde evlenmek yoktur, Allah alnıma yazmamış demekki yoksa beni bulurdu efendime söyliyim ya evlenip bosansam dahamı cok iyi olur vs vs her defasında yaratıcı cümlelerle örtbas ediyordum :)iyi hoş diyosunda çevre baskısını ne yapacagız
Bence 25 evlenmek icin iyi ve tam zamanı yok erken yok acelen ne diyenler herkesin hayata bakisi hayattan beklentisi istekleri farklidir 23+ yas evlilik icin cok ideal insallah istediginiz gibi birini bulursunuzMerhaba hanimlar
Sorunum şu ki 25 yaşına geldim ve hala bekarim. Meslek sahibiyim ve guzel denilebilecek birisiyim. Evlilik yaşım artik geldi ciddi anlamda birseyler olsun istiyorum fakat tanistigim kisiler dahi olsa bir iki görüşmeden sonra sonlaniyor.
Cevremden de surekli ne zaman evleneceksin sorusunun sorulmasindan bıktım artik ciddi anlamda evlenmek istiyorum
Sizce ne yapmaliyim
Not: Bir önceki konumda polis es adayim oldugundan bahsetmistim gecen hafta görüştük sonuç nötr bastan beri istemiyordum zaten onu
Biraz işveli cilveli olKesinlikle odun olmamdan kaynaklanıyor olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?