Evlenemiyorum

Bir insanın kısmeti kapalıysa ona hiç bir şey yardım edemez... Kısmet işlerğne inanmıyor olanlar vardır, beni ilgilendirmiyor bunu yAşıyan benim yani

Tatlimm samimi bir okadar da uzak ol tanistigin kisilere karsi herseye hemen tamam, olur deme (mesela hemen öptürme kendini )
Kendinden nekadar bahsedersen nekadar kendini belli edersen okadar sana olan ilgisi kaybolur.

Her tencerenin uygun bir kapagi vardir sende bulursun insallah

33 yaşında evlendim ve evlenince kuş konmuyor. 25 yaş gayet genç bir yaş herşeyin vakti zamanı var acele etmene ne hacet gencliğinin degerini bil gez toz evlilik kacmıyor :)

iyi hoş diyosunda çevre baskısını ne yapacagız
ablaları 22-23 yasında evlenmiş boyumca yiğenleri olan doğulu biri olarak geciştiriyordum her defasında :) belkide benim kaderimde evlenmek yoktur, Allah alnıma yazmamış demekki yoksa beni bulurdu efendime söyliyim ya evlenip bosansam dahamı cok iyi olur vs vs her defasında yaratıcı cümlelerle örtbas ediyordum :)

Bence 25 evlenmek icin iyi ve tam zamanı yok erken yok acelen ne diyenler herkesin hayata bakisi hayattan beklentisi istekleri farklidir 23+ yas evlilik icin cok ideal insallah istediginiz gibi birini bulursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…