- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Hıhı canım sen arabanıda al ondan sonra koca siparişi verirsin senin için şuan en önemli hedef evlilik olmalıAhahahaa ne güldüm ama :) niye telaş yapayım ,mesleğim var şükür tek başıma özgür yaşıyorum ,ailemle de yasasam elime toz bezi bile aldırmayan bir annem var sağolsun :) şu an için rahatlık batmiyor yani :) son bir hedefim kaldı arabamı da alayım ondan sonra düşünürüm inşallah :)
Bebek ne alaka konuya fransiz kaldımdaİnş ama bi doktora görün bebek için geç kalabilirsin.o Belli olmuyor. Rezerv meselesi
Gerçekler canım topluca evde kaldıkKızyaramı deşme mantıklı davranmaya çalışıyorum
Ben söyleyim 30 yaşındamaşallah ya yerim ben seni,
kaç yaşındasın
Duygularıma tercüman oldunuz kutlarım sizde benim yaşlarımda ve bekarsınız sanırım böyle düşündüğünüze göreBaşıma birşey gelmeyecekse ben konu sahibine hak veriyorum. Her insanın hayatındaki öncelikleri farklıdır. A kişisi çalışıp kariyer yapmayı ön planda tutar diğeri evlenmeyi yuva kurmayı.
O yüzden evlenemedim diye üzülen birine ben 30 dan önce evlenmem aman da 40 ından önce evlenen bizden değildir evliliğe ihtiyaç duyanın başı kel olsun moduna girmeye gerek yok. Herkesin derdi kendine büyük..
Sizin için evlilik ön planda olabilir herkesin önceliği vardır saygı duyarım ,benim için öncelik evlilik olmadı o yüzden görüşmek isteyen kişilerle görüşmedim çünkü yaşımdan çok büyük şeyler yaşadım ve kendi disimle tirnagimla kazıyarak bir hayat oluşturdum kendime...5 yıllık birlikteligimi bitirecek kadar hayatım alt üst olup en dipten çıkmış biri olarak hayat sadece evlenmek çocuk yapmak olarak algilayamiyorum maalesefHıhı canım sen arabanıda al ondan sonra koca siparişi verirsin senin için şuan en önemli hedef evlilik olmalı
Yada sanırım tek yaşadığın için bu kadar rahatsız özgürsün diye
Hıhı canım sen arabanıda al ondan sonra koca siparişi verirsin senin için şuan en önemli hedef evlilik olmalı
Yada sanırım tek yaşadığın için bu kadar rahatsız özgürsün diye
Evlilik bu, iş görüşmesi değil ki. Çabuk evlenmek için acele etme sadece. İyi düşün öyle karar ver.Nasıl takmayım yakın zamanda 3 kişiyle görüşüp hepside olumsuz sonuclandı bu yüzden kaygılanıyo olabilirimde
Bulursun yaaa ne olmuş30 umda beni kim napsın kııız
Merhaba hanimlar
Sorunum şu ki 25 yaşına geldim ve hala bekarim. Meslek sahibiyim ve guzel denilebilecek birisiyim. Evlilik yaşım artik geldi ciddi anlamda birseyler olsun istiyorum fakat tanistigim kisiler dahi olsa bir iki görüşmeden sonra sonlaniyor.
Cevremden de surekli ne zaman evleneceksin sorusunun sorulmasindan bıktım artik ciddi anlamda evlenmek istiyorum
Sizce ne yapmaliyim
Not: Bir önceki konumda polis es adayim oldugundan bahsetmistim gecen hafta görüştük sonuç nötr bastan beri istemiyordum zaten onu
Canım severek isteyerek evlendik ama kaynanam ve görumceler çok fenaydi . Bide tek oğlan ana kuzusu . Ben bile bile ladies dedim..Siz neden dolayı boşandınız özel değilse anlatabilir misiniz
Valla bişey diyim mi evlenmem lazım düşüncesindeydim ama burdaki bdv konularını okudukça amaan evlilik bi kaç sene askıya alınabilir hayatımda biri olsun şimdilik en iyisi hissine kapıldım neler varmış neler ayol
Sadece 2 kere sevdim ama onlar da beni sevmedi.Madem sana gelmedi sen teklif etseydin ya kız
Yahu bekarlar evlenmek evlenenler bekar olmak istiyor
Neden bekar olmak istediğin için geçerli bi cevap sunar mısın canım
Yahu konu nerelere geldi asıl mevzu Yasemin5906 nın evlenememesi değil benim evlenememem konumuza dönelim lütfen amaBelki arabasıyla kocasını tavlayacak.
Hep erkekler kadınları arabayla tavlayacak değil ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?