Evlenemiyorum

Hıhı canım sen arabanıda al ondan sonra koca siparişi verirsin senin için şuan en önemli hedef evlilik olmalı
Yada sanırım tek yaşadığın için bu kadar rahatsız özgürsün diye

Duygularıma tercüman oldunuz kutlarım sizde benim yaşlarımda ve bekarsınız sanırım böyle düşündüğünüze göre

Hıhı canım sen arabanıda al ondan sonra koca siparişi verirsin senin için şuan en önemli hedef evlilik olmalı
Sizin için evlilik ön planda olabilir herkesin önceliği vardır saygı duyarım ,benim için öncelik evlilik olmadı o yüzden görüşmek isteyen kişilerle görüşmedim çünkü yaşımdan çok büyük şeyler yaşadım ve kendi disimle tirnagimla kazıyarak bir hayat oluşturdum kendime...5 yıllık birlikteligimi bitirecek kadar hayatım alt üst olup en dipten çıkmış biri olarak hayat sadece evlenmek çocuk yapmak olarak algilayamiyorum maalesef

En onemli sey o degil iki dakikada harcarlar kimseye cok guvenmemek sevmemek abartmamak lazim.
Tabi ki gerekli olabilir ama her seyin yeri ayri esin de isin de ailenin de ve birini cok abartirsak oradan darbe yiyoruz.

Bana da 22 yaşında olduğum halde ne çıkma teklifi geldi ne de evlenmek için görücü geldi.Kabul ediyorum evlenmek için henüz çok erken ama çıkma teklifi de mi gelmez insana Bir kere oldu ama o da sapık çıktı.Ablacığım yaşın o kadar da geç değil 33'e kadar yolu var bana göre çocuk için de 35 Gerçekten de bu işler kısmet işi.Benden kilolular bile sevgilisi oldu,evlendi çoluk çocuğa karıştı ama olmayınca olmuyor.

25 gerçekten büyük bir yaş. evlenmek için geç kalmıs sayılmazsın ama elını cabuk tutsan ıyı olur 27den sonrası sıkıntılı geçebilir. iyi yönden bak meslegını elıne almıs bellı bır bırıkım yapmıssındır sımdı kadar. gerci erken evlenmıs olsaydın da bunları yapabilirdin evlilik hicbirseye engel değil. bende 21 yasindayim seneye yani 22de evli olacagım ınsallah. bence birini bulduktan sonra cokta ince eleyip sık dokumadan yolunu cızmek gerekıyor. onun sapı bunun çöpü nereye kadar.. ayni endiseleri ben bile yasıyorum şimdiden oyüzden sana hak verdim ve secimimi yapıp bir yola girdim.. sanada aynı seyi öneriyorum.. eli yüzü düzgün, sana deger veren, ailesi eğitimli kültürlü, maddiyati seni tatmin edecek kadar iyi bırını bulduktan sonra cok detaylara takılmamalısın

Siz neden dolayı boşandınız özel değilse anlatabilir misiniz
Canım severek isteyerek evlendik ama kaynanam ve görumceler çok fenaydi . Bide tek oğlan ana kuzusu . Ben bile bile ladies dedim..
Böyle dile kolay demesi ama kolay olmadı zor oldu ..
Canım dan can gitti ama geçti gitti. Bosanirken sevgimi bitirmiş ti ..
Şimdi okulumu bitirdim ayaklarimi üstünde duruyorm.
Bi eksiklik sevgi..
Onu da Rabbim hayirlisini verdin inşallah hepimize ..
Çok istiyorum bende artık biri olsun diye ama olmuyo

Doğru kararı aldırmış olduğumuza göre konu kapanabilir.
Bir genç kızı kurtardık çok şükür :)

Şaka bir yana Allah gönlüne göre hayırlı vakitte versin..

Geç olsun temiz olsun ben bunu savunuyorum her zaman. Erken olupta mutsuz olacağıma geç evlenir hayırlısını beklerim. Kızlar nasip bu işler ummadığımız anda Rabbim karşımıza çıkarır dert etmeyin

Yaw bu isler cok garip .. hazir olursun piyasada kimse olmaz:) biri olur okul olur..seversin mesafe olur kavusamazsin vs. Kavusursun kv kp rahat durmaz:) Hayat hep bi mucadele hep bi ugras.. nasipte varsa gelir yemenden.. nasipte yoksa ne gelir elden?

Ahhhh ahh :) ah balım ah. Mlletin sorması fitilliyo iyice seni ben anlıyorum seni. Emin ol evlencen. Daha ilk aydan hamile misin diye soracaklar. HAMİLE olsan CIK CIK CIK acelesi neymiş acaba gebe miydi bu evlendiğinde diyecekler.
Hemen gebe kalmasan KISIR MI ACABA diyecekler.
Doğurcan sezeryansa yandın (!) BİZ ZAMANINDA NE ZOR ŞARTLARDA ÖATIR ÇATIR diye başlayacak cümleleri..
SÜTÜN YOK MU SENİN?
ŞİMDİDEN MAMAYA ALIŞTIRMAAAAA
KIZ BU NİYE YÜRÜMÜYOOOO
KAYNANANLA ARAN NASL
EŞİN KENDİNE ÇOK BAKIYO SEN OERİŞAN GÖRÜNÜYORSUN bla bla bla..

Demem o ki şu hayata 1 defa geliysn. Güzelce yaşa eğlen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…