- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Bi evlilik aşamasına geleydik diğerleride zamanla olur derdik önce bi su sorunu çözelimde sekerimAhhhh ahh :) ah balım ah. Mlletin sorması fitilliyo iyice seni ben anlıyorum seni. Emin ol evlencen. Daha ilk aydan hamile misin diye soracaklar. HAMİLE olsan CIK CIK CIK acelesi neymiş acaba gebe miydi bu evlendiğinde diyecekler.
Hemen gebe kalmasan KISIR MI ACABA diyecekler.
Doğurcan sezeryansa yandın (!) BİZ ZAMANINDA NE ZOR ŞARTLARDA ÖATIR ÇATIR diye başlayacak cümleleri..
SÜTÜN YOK MU SENİN?
ŞİMDİDEN MAMAYA ALIŞTIRMAAAAA
KIZ BU NİYE YÜRÜMÜYOOOO
KAYNANANLA ARAN NASL
EŞİN KENDİNE ÇOK BAKIYO SEN OERİŞAN GÖRÜNÜYORSUN bla bla bla..
Demem o ki şu hayata 1 defa geliysn. Güzelce yaşa eğlen.
Kutlarım noktayı koydun bundan daha geçerli bi sebep olamazdıCanım öyle istiyor. Geçerli bir sebep sanırım.
Canımcım senin zaten evlilik yaşın gelmemiş sende 25 yaşına geldiğinde evlilik telaşesine kapılırsınBana da 22 yaşında olduğum halde ne çıkma teklifi geldi ne de evlenmek için görücü geldi.Kabul ediyorum evlenmek için henüz çok erken ama çıkma teklifi de mi gelmez insana Bir kere oldu ama o da sapık çıktı.Ablacığım yaşın o kadar da geç değil 33'e kadar yolu var bana göre çocuk için de 35 Gerçekten de bu işler kısmet işi.Benden kilolular bile sevgilisi oldu,evlendi çoluk çocuğa karıştı ama olmayınca olmuyor.
Acele etmiyorum da yaşımda geldi ama napıcaz yeni birileriyle nasıl tanışcaz yada ?Evlilik bu, iş görüşmesi değil ki. Çabuk evlenmek için acele etme sadece. İyi düşün öyle karar ver.
Ne güzel açıklamışsın.Bende bekarken evde kaldım diye düşünür ağlardım. Konuşurken arada takılırım kekemeyim yani derdim ki kimse evlenmez benle.
Neyse yanlış bir şekilde dua ettim galiba ve evlendim ama hayalimde ki dualarımda ki evlilik değil şuan yaşadığım.
Allah daha kötülerinden korusun tabi.
Ben böyle kimseye çaktırmadan isterdim evlenmeyi sorduklarında yok derdim falan evlenmek istiyorum diyenlere evliler yapmayın etmeyin derdi.
İçimden ne evlendin o zaman boşan derdim. Evlendim burnumda geldi boşanmalardan zorla döndüm meğer haklılarmış.
Boşanmak zormuş.
Diyorum ki çok istedim Rabbim kulağımı büktü bak ‘istediğin evlilik işte’ diyor diyorum kendime.
Konu sahibi inş istediğin gibi bir evlilik yaparsın hiç mi hiç pişman olmazsın çok çokta mutlu olursun. Ben olmadım inş sen olursun.
Neden olmasın var mı bildiğin canımKoca bulma duası oku
Çok iyi özetlemişssin umarım evlilikteki sorunlarını çözüp mutlu olursun bende sadece evlilik odaklı düşünüp önüme çıkan ilk kişiyle evlenmek değil amacım doğru insanın karşıma tez zamanda çıkmasını umuyorumBende bekarken evde kaldım diye düşünür ağlardım. Konuşurken arada takılırım kekemeyim yani derdim ki kimse evlenmez benle.
Neyse yanlış bir şekilde dua ettim galiba ve evlendim ama hayalimde ki dualarımda ki evlilik değil şuan yaşadığım.
Allah daha kötülerinden korusun tabi.
Ben böyle kimseye çaktırmadan isterdim evlenmeyi sorduklarında yok derdim falan evlenmek istiyorum diyenlere evliler yapmayın etmeyin derdi.
İçimden ne evlendin o zaman boşan derdim. Evlendim burnumda geldi boşanmalardan zorla döndüm meğer haklılarmış.
Boşanmak zormuş.
Diyorum ki çok istedim Rabbim kulağımı büktü bak ‘istediğin evlilik işte’ diyor diyorum kendime.
Konu sahibi inş istediğin gibi bir evlilik yaparsın hiç mi hiç pişman olmazsın çok çokta mutlu olursun. Ben olmadım inş sen olursun.
Sizce evlilik yaşı kaç olmalı yani ideal evlilik yaşı var mıdırAh bi zamanlar bende senin gibiydim :)
Keske bekar hayatimin iyice sonuna kadar tadini cikarsaydim.. ye ic alisveris yap bol bol gez toz kendine bakimlar yap bol bol, ne takican evlenmek icin!! Hayat cok guzel!! Evlenmek birsey zannediolar.
Bulasik yemek ev isleri camasir.. aklin varsa biraz daha olsun tadini cikart lutfenn
Annene katılıyor senide eshefle kınıyorumAnnem 30 u geçen kızları kimse almaz der hepama bence onlar daha iyisiyle evleniyor yaş büyür baht büyür
hahahahhahah bütün kadınlar olarak ortak sorunumuz NET
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?