Evlenemiyorum

Bi evlilik aşamasına geleydik diğerleride zamanla olur derdik önce bi su sorunu çözelimde sekerim

Canımcım senin zaten evlilik yaşın gelmemiş sende 25 yaşına geldiğinde evlilik telaşesine kapılırsın

Bende bekarken evde kaldım diye düşünür ağlardım. Konuşurken arada takılırım kekemeyim yani derdim ki kimse evlenmez benle.
Neyse yanlış bir şekilde dua ettim galiba ve evlendim ama hayalimde ki dualarımda ki evlilik değil şuan yaşadığım.
Allah daha kötülerinden korusun tabi.
Ben böyle kimseye çaktırmadan isterdim evlenmeyi sorduklarında yok derdim falan evlenmek istiyorum diyenlere evliler yapmayın etmeyin derdi.
İçimden ne evlendin o zaman boşan derdim. Evlendim burnumda geldi boşanmalardan zorla döndüm meğer haklılarmış.
Boşanmak zormuş.
Diyorum ki çok istedim Rabbim kulağımı büktü bak ‘istediğin evlilik işte’ diyor diyorum kendime.

Konu sahibi inş istediğin gibi bir evlilik yaparsın hiç mi hiç pişman olmazsın çok çokta mutlu olursun. Ben olmadım inş sen olursun.

Ah bi zamanlar bende senin gibiydim :)

Keske bekar hayatimin iyice sonuna kadar tadini cikarsaydim.. ye ic alisveris yap bol bol gez toz kendine bakimlar yap bol bol, ne takican evlenmek icin!! Hayat cok guzel!! Evlenmek birsey zannediolar.
Bulasik yemek ev isleri camasir.. aklin varsa biraz daha olsun tadini cikart lutfenn

Ne güzel açıklamışsın.

Çok iyi özetlemişssin umarım evlilikteki sorunlarını çözüp mutlu olursun bende sadece evlilik odaklı düşünüp önüme çıkan ilk kişiyle evlenmek değil amacım doğru insanın karşıma tez zamanda çıkmasını umuyorum

Sizce evlilik yaşı kaç olmalı yani ideal evlilik yaşı var mıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…