Evlenemiyorum

Toplum baskısı ve akranlarının bir bir evlenmeye başlaması sana böyle hissettirmiş. 25 yaşındasın ,öyle gençsin ki şu an farkında değilsin. Bu işler gerçekten nasip kısmet. Allahtan hayırlısını hayırlı zamanda iste. Olacağı varsa olur,eğer zamanı değilse zamanı gelince olur. Böyle olumsuz düşünmeye devam edersen zamanını kendini üzmekle ve gelecek kaygısıyla tüketeceksin. Bekar zamanlarının kıymetini bil. İlerde evlendiğinde eş,çocuk,aileler derken kendine ayıracak vaktin kalmayacak. Şimdiden hayatın adına yapmak istediklerini gerçekleştir. Kendine yatırım yap,kendini geliştir. Hayatı doğal akışına bırak. Karşına tanışmak isteyen birileri çıkarsa değerlendirirsin. Ama en baştan evliliği çok istiyor gibi görünme derim,ters tepebilir.

30 yaşına geldiğinde evde kalmış sınıfında oluyosun ama onu napıcaz
Işte o toplumsal on yargı. Bir kere ne kadar çirkin bir tabir evde kalmak. Sanki defolu maliz ve alanımız çıkmadı. Kendi isteğimle 35 yaşına kadar bekardım. Gayet de mutluydum. Eşimle karşılaşana kadar kimseyi de kabul etmedim. Kendimi hiç bir zaman seçilecek karpuz gibi görmediğimden evde kalmış gibi de hissetmedim. Ben öyle hissetmediğim için cevremde ay evde kalmış yazık diye acımak bir yana dursun hep özendiler yaşamıma.yani size bağlı tamamen.

Yaşıtız, bana da sen bu yaşta evli misin çok küçüksün falan diyorlar şaşırıyorlar evli olmama, niye acele ettin ki diyorlar sanki at koşturmuşum Toplumun insanı yaptığına pişman etmeye çalışan tuhaf bir laçkalığı var. Evli olsan “ay ne erken evlenmişsin”, bekar olsan “ne zaman evleneceksin”... Toplumun bu tuhaf laçkalığına mı kapıldın bilemiyorum ama ev-le-ne-mi-yo-rum diye konu açmak için 35 yaşı rahat geçmek falan lazım. Aşırı ve gereksiz seçici olmayan kimse evde kalmıyor benim gördüğüm. Koyver, nasip de geç yahu.

25 yaş daha erken bu şekilde düşünüyorsanız daha küçük olduğunuzu gösterir.

Bana 18yaşında bile deniyordu ay evde kaldın evlenmiyormusun diye hakikaten de evde kaldım sanıyordum 25yaş geç değil erken bile evlilik ömür boyu bekalık çok kısa bu yüzden tadını çıkar

Nezaman evleneceksin sorusunu soranlar kadar
Rahat bırak kendini elbet çıkar karşına iyi bir insan diyenler de vardır
Ve bu iki farklı cümleyi de duymak istemiyorsun tahminimce.
Kafandan evliliği bir müddet çıkar dusunmuyorum belli bir zaman die kendini biraz farklı şeylere verebilirsen
Güzel şeyler olabilir

Güzel taktiiikk

Kız okumaya başlayınca aynı yaştayız falan diyince bi heyecan yaptım tam yaşasın benim yaşımda ve bekar diyecektim ki evli olduğunu yazmışsın okudukça hayal kırıklığına ugradım evlisin tuzun kuru tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…