- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Bu kişiden kişiye değişir cilve işi yani :)Evet ya lütfeeenn :)
OTTUUUZZ yaşında KOCA BULDU demek.evlenirsin.:)
bak benim kuzen 30 yaşinda koca buldu 8 ay içindede evlendi:)
Nasip bu işler.OTTUUUZZ yaşında KOCA BULDU demek.
30 yaş koca bulmak için geç bir yaş değil oysa. Koca bulmak. Değişik.
Valla büyük başarı 30 yaşında olsam evlilik beklentim kalmazdı heraldeevlenirsin.:)
bak benim kuzen 30 yaşinda koca buldu 8 ay içindede evlendi:)
Ay inşallah kardeşNasip bu işler.
bu konu sahibi 25 yaşinda.. onunda var nasibi.. kapıda bekliyo:)
her yaşta bulunur.
30 yaşına geldiğinde evde kalmış sınıfında oluyosun ama onu napıcazEvliliğin olması gereken bir yaş yoktur. Hatta evlilik başlı başına ille olması gereken bir şey değil. Bu tür toplumsal önyargılardan ayrılın.
Taktik maktik yok ,bam bam :))Kismet tabi bu islerde bi takdigi birseyi yok mu bu işin
hiç komik değildi ama gülmedik napacaz şımdiEspiri yaptım
verelim coşkuyuuuuuTaktik maktik yok ,bam bam :))
bulur ya.:) ama onu akrabalari buldu:)Valla büyük başarı 30 yaşında olsam evlilik beklentim kalmazdı heralde
Işte o toplumsal on yargı. Bir kere ne kadar çirkin bir tabir evde kalmak. Sanki defolu maliz ve alanımız çıkmadı. Kendi isteğimle 35 yaşına kadar bekardım. Gayet de mutluydum. Eşimle karşılaşana kadar kimseyi de kabul etmedim. Kendimi hiç bir zaman seçilecek karpuz gibi görmediğimden evde kalmış gibi de hissetmedim. Ben öyle hissetmediğim için cevremde ay evde kalmış yazık diye acımak bir yana dursun hep özendiler yaşamıma.yani size bağlı tamamen.30 yaşına geldiğinde evde kalmış sınıfında oluyosun ama onu napıcaz
Cok buyuk konusuyorsun. Evlenmek icin evlenmek senin dusundugun kendine yazik edersinValla büyük başarı 30 yaşında olsam evlilik beklentim kalmazdı heralde
25 yaş daha erken bu şekilde düşünüyorsanız daha küçük olduğunuzu gösterir.Merhaba hanimlar
Sorunum şu ki 25 yaşına geldim ve hala bekarim. Meslek sahibiyim ve guzel denilebilecek birisiyim. Evlilik yaşım artik geldi ciddi anlamda birseyler olsun istiyorum fakat tanistigim kisiler dahi olsa bir iki görüşmeden sonra sonlaniyor.
Cevremden de surekli ne zaman evleneceksin sorusunun sorulmasindan bıktım artik ciddi anlamda evlenmek istiyorum
Sizce ne yapmaliyim
Not: Bir önceki konumda polis es adayim oldugundan bahsetmistim gecen hafta görüştük sonuç nötr bastan beri istemiyordum zaten onu
Güzel taktiiikkNezaman evleneceksin sorusunu soranlar kadar
Rahat bırak kendini elbet çıkar karşına iyi bir insan diyenler de vardır
Ve bu iki farklı cümleyi de duymak istemiyorsun tahminimce.
Kafandan evliliği bir müddet çıkar dusunmuyorum belli bir zaman die kendini biraz farklı şeylere verebilirsen
Güzel şeyler olabilir
Ne demek istiosun ki anlamadım25 yaş daha erken bu şekilde düşünüyorsanız daha küçük olduğunuzu gösterir.
Kız okumaya başlayınca aynı yaştayız falan diyince bi heyecan yaptım tam yaşasın benim yaşımda ve bekar diyecektim ki evli olduğunu yazmışsın okudukça hayal kırıklığına ugradımYaşıtız, bana da sen bu yaşta evli misin çok küçüksün falan diyorlar şaşırıyorlar evli olmama, niye acele ettin ki diyorlar sanki at koşturmuşumToplumun insanı yaptığına pişman etmeye çalışan tuhaf bir laçkalığı var. Evli olsan “ay ne erken evlenmişsin”, bekar olsan “ne zaman evleneceksin”... Toplumun bu tuhaf laçkalığına mı kapıldın bilemiyorum ama ev-le-ne-mi-yo-rum diye konu açmak için 35 yaşı rahat geçmek falan lazım. Aşırı ve gereksiz seçici olmayan kimse evde kalmıyor benim gördüğüm. Koyver, nasip de geç yahu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?