- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
25 yaş erken diye diye evde kalacam soonunda dipnot: 1 ay sonra 26yımşaka degıl mı
25 yasına geldım hala bekarım kısmetım yok ne demek arkadasım :)
25 yas erken zaten
e anca oku bıtır ıse basla dıyene kadar daha dur acelen ne
ıs ortamı sosyal ortam bırılerı daha yenı cıkmaya baslar karsına
kucuk yasta evlenenlere madalya takılmadı kucuk yasta evlenıp de ıyıkı evlenmısım dıyenı de duymadım
28 yasımda evlendım babam acelen ne nasılsa evlenırsın 30 yasını doldur 28 ıle 30 arasında bıle cok fark goreceksın hayata bakıs acında dedı
nasıl bır cevreyse o 25 yasında daha yenı hayata atılan ınsana ne zaman evleneceksın dıye soruyor
daha dur once yurumeyı ogren yahu :)
Siz o soranlara bakmayın sizce sen evlenince susacaklarmı? Aslaaaa çocuk ne zaman diyecekler çocuk olacak ikinciyi üçüncüyü soracaklar. Hayatınızı ne zamancılara göre yönetmeyin yaşınız normal bence depresyona girmeye gerek yokne zaman evleneceksin sorusunun sorulmasindan bıktım
28 yaşından sonra kaygılanmalıyım değil miiSiz o soranlara bakmayın sizce sen evlenince susacaklarmı? Aslaaaa çocuk ne zaman diyecekler çocuk olacak ikinciyi üçüncüyü soracaklar. Hayatınızı ne zamancılara göre yönetmeyin yaşınız normal bence depresyona girmeye gerek yok
Ya o değilde heceli konularıma nolduVira bismillah daha yirmi beş yaşındasın hele bi dur bakalım ya. Milletin lafına da bakma evlensen ne zaman çocuk derler onu yapsa e hani ikincisi derler hiç umursama bile
Bence kısmetin yaş ile alakası yok takılmayın bu kadar kısmetse olur28 yaşından sonra kaygılanmalıyım değil mii
Ne yaptın o Tokattaki çocukla? Konuşmuyorsunuz değil mi?25 yaş erken diye diye evde kalacam soonunda dipnot: 1 ay sonra 26yım
Ya o değilde heceli konularıma noldu
Canım sorma valla gecen hafta ben salaklık edip aradım bi kaç kere çaldırdım açmadı ama bi beklentiden değil içimdeki umudu öldürmek için yaptım bunuNe yaptın o Tokattaki çocukla? Konuşmuyorsunuz değil mi?
Numaranı silmedi diye umut olmasın bu sana, boşver onu zaten, yeni adaylara bak.Canım sorma valla gecen hafta ben salaklık edip aradım bi kaç kere çaldırdım açmadı ama bi beklentiden değil içimdeki umudu öldürmek için yaptım bunu
Onun dışında ondan ses seda yok sadece tel no mu silmemiş paylaştığım hikayelere bakıyo devamlı
Öyle davranmaya çalışıcam bulunmaz hint kumaşı değil sonuçtaNumaranı silmedi diye umut olmasın bu sana, boşver onu zaten, yeni adaylara bak.
Erkende değil ama 4 kişiyle görüştüm senenin başından beri hiç biri olmadı normal mi bu sence25 yaş çok geç değil ki ne bu acele...
Yöneticiye şikayet mi ettiniz hadi itiraf edinnn
Erken mi yani29 da evlendim bende cok düşünüyordum eyvahh kaldım evde diye ama en dogru zaman en dogru insan ıktı karsıma sabr ve dua herseyin anahtarı....
Nerede yanlış yapıyorum anlamıyorum kiiibu göreceli bi iş gec degil 26 etrafımda meslek sahıbi güzel bi çok kız var bekar 28 29 yaşlarında mutlulugu yakalamak öenemli ben gec oldu düşüncesiyle 25 yasımda görüştüğüm içime sinmesede tamm dediğim birine evet dedim 3 ay nişanlı kaldım hayat burnumdan gelmişti cok şükür cabuk bitti şimdi harika biriyle evliyim dogru kalbten dua ve sabr edin vakti zamanı gelince olacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?