- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Büyük konuşmuş gibi olmuşum gerçekten lafımı geri alıyorumCok buyuk konusuyorsun. Evlenmek icin evlenmek senin dusundugun kendine yazik edersin
DimiiiiiOTTUUUZZ yaşında KOCA BULDU demek.
30 yaş koca bulmak için geç bir yaş değil oysa. Koca bulmak. Değişik.
işve cilve hiç benlik değil becerememBu kişiden kişiye değişir cilve işi yani :)
O zaman evliligi unutişve cilve hiç benlik değil beceremem
Kız aynı durum bende de var evdekilerle anlaşamıyoruz bir an önce evden göndermenin derdindeler evlendiripAnnen seni yemiyorsa evlilik için tez etmene gerek yok, bugün annemle birbirimizi yedik niye hergün banyo yapıyormuşum
Sinirimden tişörtümü yırttım cinnet geçirdim bi gün ölüm haberimi haberlerde görürsünüz
Mesela?25 yaş çok da büyük bir yaş değilki..
Farklı ortamlarda bulunun? Yeni insanlarla tanışabileceğiniz ortamlarda olsanız?
Ay çok yaşa senKız okumaya başlayınca aynı yaştayız falan diyince bi heyecan yaptım tam yaşasın benim yaşımda ve bekar diyecektim ki evli olduğunu yazmışsın okudukça hayal kırıklığına ugradımevlisin tuzun kuru tabi
Ya sen onu hasta kabul edeceksinAnnen seni yemiyorsa evlilik için tez etmene gerek yok, bugün annemle birbirimizi yedik niye hergün banyo yapıyormuşum
Sinirimden tişörtümü yırttım cinnet geçirdim bi gün ölüm haberimi haberlerde görürsünüz
Merak ettim vallaAy çok yaşa senDeme öyle yav niye kuru olsun. Bir ara özelden yazda evlilik sorunlarımı anlatayım. 2 arkadaşım yaşadıklarım yüzünden evliliğe tövbe etti Kocayı alana kaynanayı, eltiyi, görümceyi promosyon veriyorlar sadece koca gelse iyide. Evli ve delirenler olarak çok mutluyuz
Muhtemelen istediğiniz aday karşınıza gelmiyordur. Beklentilerinizi yeniden değerlendirin ya da beklemeye devam edin.Merhaba hanimlar
Sorunum şu ki 25 yaşına geldim ve hala bekarim. Meslek sahibiyim ve guzel denilebilecek birisiyim. Evlilik yaşım artik geldi ciddi anlamda birseyler olsun istiyorum fakat tanistigim kisiler dahi olsa bir iki görüşmeden sonra sonlaniyor.
Cevremden de surekli ne zaman evleneceksin sorusunun sorulmasindan bıktım artik ciddi anlamda evlenmek istiyorum
Sizce ne yapmaliyim
Not: Bir önceki konumda polis es adayim oldugundan bahsetmistim gecen hafta görüştük sonuç nötr bastan beri istemiyordum zaten onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?