Evlenemiyorum

25 yas gec bi yas degil benim bu zamana kadar edindigim tecrube kim bu sekilde dusunduyse yanlis evlilik yapti. 3 gune millet susar ilgi alani degisir tabi bosanma haberleri gelince yine number one olunuyo o da var . birde heceleyerek niye konu basligi aciyosunuz. ilkokul 2. sinifmiyiz

Annen seni yemiyorsa evlilik için tez etmene gerek yok, bugün annemle birbirimizi yedik niye hergün banyo yapıyormuşum

Sinirimden tişörtümü yırttım cinnet geçirdim bi gün ölüm haberimi haberlerde görürsünüz

Eklentiler

• image.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 71
Kız aynı durum bende de var evdekilerle anlaşamıyoruz bir an önce evden göndermenin derdindeler evlendirip
O zaman niye doğurdun yahu diyesi geliyo insanın
Sakın intihar etmek gibi bi salaklık yapma onlara hiç bişey olmaz yine zararı sana manevi açıdan düşünürsekte çok günah yani demem o ki başkası için kendini yakma

Ay çok yaşa sen Deme öyle yav niye kuru olsun. Bir ara özelden yazda evlilik sorunlarımı anlatayım. 2 arkadaşım yaşadıklarım yüzünden evliliğe tövbe etti Kocayı alana kaynanayı, eltiyi, görümceyi promosyon veriyorlar sadece koca gelse iyide. Evli ve delirenler olarak çok mutluyuz

Ya sen onu hasta kabul edeceksin
Biliyorum çok zor ama he diyip geçmen lazım
Kendini yemen çözüm değil
Ya da laf sok
Sevişicem ondan ağda yapıyorum banyo yapıyorum de o cinnet geçirsin

Merak ettim valla

Ben de 25 yasindayim.Evlenmeyi ise dusunmuyorum. Yani simdilik
Ne guzel tahsiliniz var .Kendi ayaklariniz uzerinde durabiliyorsaniz niye dusunuyorsunuz ki bunu? Gezin,tozun,hayatin tadini cikarin.
Benim annem de benim evlenmemi istiyor.Babamsa hic istemiyor morali bozuluyor hatta biriyle gorusursem. konusu acilirsa bana kizmaya basliyor ne evliligi hemen evlenip napacaksin diye
Ben de tabiki sevdigim ve asik oldugum kendime uygun ve bir omur mutlu olabilecegim birisyle evlenmek ve anne olmak isterim.
Ama evlenince simdiki gibi ozgur olamayacagiz.ben mesela canim isteyince arkadslarla geziyorum.yada tek basima sinemaya gidebiliyorum.Parami tek basima harcayabiliyorum.Ama esim olduginda sorumluluklarim olacak.oyle tek basina sinemaya gitme olmayacak.belki kazandigim parayi diledigim gibi harcayamayacagim. cunku sonucta evlisin iki kisilik bir hayatin oluyor. "Anlasamazsam bosanirim" demek kolay ama oyle olmuyor.
Acele etmeyeyim biraz daha ozgur takilayim diyorum ben
Zaten evlenecegimiz kisi kaderimizde yazili.
Bir omur cocuk bakarak, gecimimizi saglamaya calisarak gececek omrumuz.

Benle aynı yaştasınız. Ben de aynı takıntıya sahip sayılırım. Gerçi öyle aşırı değil ara ara kafama takıyorum. Üstelik uzun süren ve sorunlu bir ilişkiden çıktım. Ama daha genciz, kendimize bunu yapmamalıyız diye düşünüyorum. Yani bu kadar kafaya takıp hayatı kendimize zindan etmemeli, mutlu olmalıyız. Doğru insan illaki bir gün çıkar.

Kiz 25 neki ben biay sonra 28im. Bizde annemle birbirimize giriyoruz suara surekli. Kalan bikac bekar arkadasimizda busene kaybettik onlarda nisanlandi. Ustune ustluk salak gibi gecen seneden 4aylik sacma sapan bi iliskim vardi onu o kadar kafama takiyorumki hala. Sanki bidaha hic olmayacakmis gibi geliyor.
Bak sana soyle bi ayrinti yazayim. Aman Allah hayirlisini versin dedim bin sukrettim dün..
Benim doktor bi arkadasim var. Benden 3ay filan küçük. Bisekilde tanistik ama bibucuk yıldır falan mubabbet hayirli cumalar iyi bayramlar yani. Oyle tatsız tuzsuz
Neyse bu bikac gun evvel yazmaya basladi bana ama en sonunda birakta dumduz yuruyeyim falan filan derkeeeennn...
Muhabbet sonunda adam sapik cikmasin mi??? S.refsiz hergele!!! Hals tuylerim urperiyor..
Hasili bide boyle tipler karsina cikinca hepppten ben napicam yarabbii diye sorguluyor insan kendini..
Ustune dua et aile iliskilerinde annende babanda problem yoksa uat kalk sukret bence.. Cunku hem bu sorunlar hem bide ailevi sorunlar eklenince dahada cekilmez oluyor...
Daha gencsin bozma moralini

şaka degıl mı
25 yasına geldım hala bekarım kısmetım yok ne demek arkadasım :)
25 yas erken zaten
e anca oku bıtır ıse basla dıyene kadar daha dur acelen ne
ıs ortamı sosyal ortam bırılerı daha yenı cıkmaya baslar karsına
kucuk yasta evlenenlere madalya takılmadı kucuk yasta evlenıp de ıyıkı evlenmısım dıyenı de duymadım
28 yasımda evlendım babam acelen ne nasılsa evlenırsın 30 yasını doldur 28 ıle 30 arasında bıle cok fark goreceksın hayata bakıs acında dedı
nasıl bır cevreyse o 25 yasında daha yenı hayata atılan ınsana ne zaman evleneceksın dıye soruyor
daha dur once yurumeyı ogren yahu :)

Muhtemelen istediğiniz aday karşınıza gelmiyordur. Beklentilerinizi yeniden değerlendirin ya da beklemeye devam edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…