- Konu Sahibi EU3
-
kultur evet sorun ayrica o ogretmen ben muh. yani ortak noktamız yok, nasil diyim simdi konusacak neyimiz var, muhendis olsa ayni dilden konusabilirdik mesela ama ben onun dunyasindan anlamam o da benim..ogretmen erkeklere en uygun ogretmen kizlarla evlenmeleri bence...bilmiyorum yanlis mi dusunuyorum
yanlış anladınız
daha dogrusu ben anlatamadım demek istedigimi, yanlis ifade ettim
esas aramizda buyuk kultur farki var, onlar 6 kardesler ve 8 kisi 2 odali evde yasiyorlar, ve kurtler
biz ise bildiginiz egeli bi aileyiz 4 kisilik
ayrica hernekadar kendini yetistirmis te olsa oralardan birseyler tasiyor, asiri kiskanc olmasi, tutucu olmasi gibi...
meslege gelene kadar bunlar var
ben yıllardır muhasebeciyim.
kocamın da mesleği kriz dolayısıyla değişken durumda.
şu anda satış-organizasyon diyebiliriz.
evlendiğimizden beri ayrı dünyaların insanlarıymışız meğer; meslektaş değiliz ya..
belki bu kriz onu da muhasebeciliğe sürüklerse sonunda aynı dili konuşabiliriz ama..
ayrıca öğretmen-mühendis ilişkisinde nasıl konuşacak birşey bulunamaz anlamıyorum?
adam tarih öğretmeniyse bütün gece size dandanakan savaşı'nı mı anlatmaya kalkacak ki?
hayatta işten başka konuşacak o kadar çok şey var ki..
zaten bu düz mantıkla bakınca ev hanımlarının işi feci yaş..
kendilerine ev erkeği bulmalılar..
evet biz de ayrılmalıyız artık nereye kadar sürecek böyle aynı dilden konuşamayarak mirmirmirmir
evet satrapicim.
sen öğretmen bir koca bulmalısın, ne işin var elin avukatıyla.
adam sana ceza hukuku diyecek, sen bön bön bakacaksın.
sen logaritma diyeceksin, adam söz savunmanın sen sus diyecek.delikafadulden
ne anladım ben bu evlilikten..
pehh..
evet kuşum doğuluyum üsteliko farklı bölgeden
meğer tartışmalarımız evliliğe uyum sürecinden veya her evlilikte olan kavgalardan değil meslek uyuşmazlığındanmış
,benimde bir arkeolog bulmam, lazım
indiana jones bu aralar boştamı?:roflol:
hiii bir de alt kimlik-üst kimlik girdi evliliğin içine.
bak hemencik buldum sorunu.
bence sen sınavlara gir hukuk oku.
doğulu tarafını da asimile et acık..
belkim kurtulur evliliğiniz, gerçi zor ihtimal ama..lmaz:
,
benim arkeolog bir arkadaşım var ama kız.
meslek tamam da cinsiyet farkı da çok önemli ola mı ki evlilikte..
hazır meslek aynıyken cinsiyette aynı olsun nolcek ki :roflol:
yani lezbiyen bir ilişki diyorsun:mymeka:
duymamış olayım.klava:..
hiii bir de alt kimlik-üst kimlik girdi evliliğin içine.
bak hemencik buldum sorunu.
bence sen sınavlara gir hukuk oku.
doğulu tarafını da asimile et acık..
belkim kurtulur evliliğiniz, gerçi zor ihtimal ama..lmaz:
,
benim arkeolog bir arkadaşım var ama kız.
meslek tamam da cinsiyet farkı da çok önemli ola mı ki evlilikte..
hazır meslek aynıyken cinsiyette aynı olsun nolcek ki :roflol:
ortaokuldan beri taniyorum ama uzun bisure hic gorusmedik, yillar boyu yani
ailesi de aslinda pek uygun degil bize
onlar dogulu biz batili, ayrica kurtler...
yani cok farkliyiz
kendisi ogretmen yalniz...ama hayatlarimiz cok farkliymis tabi bugune kadar
bana cok deger veriyor, cok seviyor, zaten yillarca bana asikti, hayaliydim
kiskanc bir de dogulular hep oyle galiba
kultur evet sorun ayrica o ogretmen ben muh. yani ortak noktamız yok, nasil diyim simdi konusacak neyimiz var, muhendis olsa ayni dilden konusabilirdik mesela ama ben onun dunyasindan anlamam o da benim..ogretmen erkeklere en uygun ogretmen kizlarla evlenmeleri bence...bilmiyorum yanlis mi dusunuyorum
fırsat dustu di mi
allah elinize dusurmesin
yalnız,dansöz ne bulacak onu düşünüyorumCADIARZU.
haaa. buldum
zenne.
ama zennelerde normal oluyormu.bakarlarmı farklı cinse. o var bak.fisfisfis..
İki lafından biri'' Kürt ''olunca insan ister istemez ayrım yaptığını fark edebiliyor.Evlenirken karşıdaki insanın ve ailesinin kültür olarak size ve ailenize yakın olmasını istemek illa ırk ayrımı yapmak anlamına gelmez ki arkadaş bu konuyu düşünmekte haklı
Evlenirken karşıdaki insanın ve ailesinin kültür olarak size ve ailenize yakın olmasını istemek illa ırk ayrımı yapmak anlamına gelmez ki arkadaş bu konuyu düşünmekte haklı
canım sen şuanda konuştuğun kişiyle başkası karşıma çıkmassa diye mi birliktesin yoksa sevdiğin için mi??kafam gerçekten çok karışık ama ailem ısrarcı ayrılmam konusunda,ben ise korkuyorum ondan ayrılırsam ya karşıma başkası çıkmazsa diye.ben çok olumsuz düşünen bir insanım ayrıca yaşında geldi baskıları var tabi.
sade kahveciğim sanırım tam tersi olsaydı sen öğretmen o mühendis sıkıntı olmayacaktıkultur evet sorun ayrica o ogretmen ben muh. yani ortak noktamız yok, nasil diyim simdi konusacak neyimiz var, muhendis olsa ayni dilden konusabilirdik mesela ama ben onun dunyasindan anlamam o da benim..ogretmen erkeklere en uygun ogretmen kizlarla evlenmeleri bence...bilmiyorum yanlis mi dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?