ya birleri moral vermek için evleneneler çok mu mutlu falan yazamışlar ee boşansınlar o zaman zor la mı duryorlar o evde anlayamadım şaka gibi ya..
seni de soğutmaya çalışıyıolar eğer doğru kişiyi bulursan dünyanın en güzel şeyidir evlilik..inşallah sanada kısmet olr
bence sen ne istediğini bilmiyorsun yada cok şey istiyorsun? bu yaşa gelmişssin ve hala severek evlenmek istiyorum diyorsun ama olmayacağını kendinde sebepleri söyliyerek belirtiyorsun gerçekten evlenmek istiyorsan önce allah tan hayırlı bi kısmet iste sonrada görücü üsülu birilerini gör begenirsen evlenirsin yoksa severek felan derken 30 -35 i bulursun ciddiyim ben
ne alaka. 30 yaşında bir genç kadın ,artık sevmeden evlenemez mi. dikkatinizi çekerim. konu sahibi 3 30un da değil. hoş. insan 50 de bile severek evlenmeli. o duygu olmadan aynı yatağa yatmak ,cinsellik nasıl bir şey düşünebiliyor musunuz. o kadar kolaymı birine 30 dasın severek evlenemezsin artık, demek.bence sen ne istediğini bilmiyorsun yada cok şey istiyorsun? bu yaşa gelmişssin ve hala severek evlenmek istiyorum diyorsun ama olmayacağını kendinde sebepleri söyliyerek belirtiyorsun gerçekten evlenmek istiyorsan önce allah tan hayırlı bi kısmet iste sonrada görücü üsülu birilerini gör begenirsen evlenirsin yoksa severek felan derken 30 -35 i bulursun ciddiyim ben
bence sen ne istediğini bilmiyorsun yada cok şey istiyorsun? bu yaşa gelmişssin ve hala severek evlenmek istiyorum diyorsun ama olmayacağını kendinde sebepleri söyliyerek belirtiyorsun gerçekten evlenmek istiyorsan önce allah tan hayırlı bi kısmet iste sonrada görücü üsülu birilerini gör begenirsen evlenirsin yoksa severek felan derken 30 -35 i bulursun ciddiyim ben
2 senem mi kalmış yani severek bir evlilik yapmak için,vah bana vah delikafadulden
hea
zeynepçim,elini çabuk tut canım. yoksa var ya sevmediğinle görücü usulu bir nikah kıyıvereceksin.yazık olacak sana.. ona göre canım.. :roflol:
hadi sana 1 yıl daha verelim,şirketten olsun.
bu kıyağımı unutma ama..
ahg bende evlenemiorum evde kalmaktan korkuyorum
paralı bi evlenme sitesine üye olmuştum ordan bile elle tutulur bi adam çıkmadı senağlama
yemeğe çıktıkü biri karşımda kürdan ağzını kapatmadan dişlerini kurcalar biri hesabı bana ödetir biri geyirip pardon demez
çıktım üyeliğimide iptal ettim artık çok oldu.
birisi var şu an hayatımda aynı apartmandan arkadaştık sevgiliye dönüştük oda tam nasıl biri çözemedim anlaşıcaz gibi ama biraz dengesiz olsun idare edicem bunu bırakmıcam.sende buldun mu bırakma.
merhaba ben de siteye yeni katıldım ve ben de evlenemiyorum.üstelik benim yaşım 31.ama artık kafama takmamaya çalışıyorum çünkü çok fazla mutsuz evlilik var.evlenmiş olmak için evlenmektense beklemeyi tercih ediyorum.hayırlısı...
Neden siteye üye olduğun ilk konuda bende evlenemiyorum diyorsun kolonya,patiska,zampule...kendi açtığın konulara da yazıyorsun yeni nicklerle süper kafasın sen yaa....beyin kıvrımlarına hayranım...:lepi:
Aaaa bide prige ve elizbet vardı di mi nicklerinin arasında..o nicklerle neler patlatıcan bakalımalkisalkisalkisalkisalkisalkis
delikafaduldendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?