Evlenemiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Zaten her yıl ortalama 100000 kişi boşanıyor.. sanırım bunlardan haberdar değilsin :1closedeyes:

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2008 yılına ilişkin evlenme ve boşanma istatistiklerini yayımladı.

Verilere göre, 2007 yılında 638 bin 311 olan evlenen çift sayısı, geçen yıl binde 9,03 artarak, 641 bin 973'e yükseldi.

İlk kez evlenen çiftler arasındaki ortalama yaş farkı 3,3 oldu. Ortalama ilk evlenme yaşı erkekler için 26,2, kadınlar için 22,9 olarak belirlendi.

Bölgesel düzeyde en yüksek ortalama ilk evlenme yaşı, erkeklerde 27, kadınlarda 23,9 ile İstanbul Bölgesi'nde görüldü. En düşük ortalama ilk evlenme yaşı erkeklerde 25,1 kadınlarda ise 21,6 ile Orta Anadolu Bölgesi'nde kaydedildi.

2007 yılında 94 bin 219 çift boşanırken, bu sayı geçen yıl binde 1,40 artarak 99 bin 663'e yükseldi. Boşanmaların en yüksek olduğu bölge binde 2,06 ile Ege Bölgesi olarak belirlendi. Ege Bölgesi'ni binde 1,78 Batı Anadolu Bölgesi izledi. Kaba boşanma hızının en düşük olduğu bölgeler ise binde 0.50 ile Kuzeydoğu Anadolu ile Ortadoğu Anadolu Bölgeleri oldu. Boşanmaların yaklaşık yüzde 41'i evliliğin ilk beş yılı içinde, yüzde 23,1'i ise 16 yıl ve daha fazla süre evli olan çiftlerde gerçekleşti.

benim koçişte 30 yıl bekledim seniğ nerelerdeydin diyor bana bende seni arıyordum diyorum :)

bence sen ne istediğini bilmiyorsun yada cok şey istiyorsun? bu yaşa gelmişssin ve hala severek evlenmek istiyorum diyorsun ama olmayacağını kendinde sebepleri söyliyerek belirtiyorsun gerçekten evlenmek istiyorsan önce allah tan hayırlı bi kısmet iste sonrada görücü üsülu birilerini gör begenirsen evlenirsin yoksa severek felan derken 30 -35 i bulursun ciddiyim ben

ben ne istedigimi gayet iyi biliyorum
sevmeden evlenemem ben galiba sen oyle yapmissin
oysa sevgi evliligin temelidir bunu unutma

Armutun sapı üzümün çöpü diyip duruyorsun
Çok ayrıntılara takılıyorsun
Ve evlenememeyi takıntı haline getirmişsin..
Kimseyi beğenmiyorsun zaten , nasıl aşk evliliği yapmayı düşünüyorsun o kısmı anlıyamadım
Çok yükseklerde uçuyorsun birde..

ne alaka. 30 yaşında bir genç kadın ,artık sevmeden evlenemez mi. dikkatinizi çekerim. konu sahibi 3 30un da değil. hoş. insan 50 de bile severek evlenmeli. o duygu olmadan aynı yatağa yatmak ,cinsellik nasıl bir şey düşünebiliyor musunuz. o kadar kolaymı birine 30 dasın severek evlenemezsin artık, demek.
çok yanlış bir teşhis koymuşsunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:

sevmeden neden evlenemesin arkadaşım ister 30 u bulsun ister 50 yi sevmek istiyor kız

sevmenin yaşı yoktur ayrıca

görücü usülüyle gördüklerini sevmezse ya da hoşlanmazsa ne yapacak ona rağmen kabul mü edecek

severek evlenmenin yaş sınırı kaçta bitiyor?
ya da 30 yaşında severek evlenmek çok feci birşey mi?
yaş kaçı aşınca durumun vehameti artıyor?

yaş önemli değil bence
birlikte yatağa girdiği zaman kalbini çarpması lazım
sevmesi lazım bu benim canım demeliki o evlilik yürüsün

2 senem mi kalmış yani severek bir evlilik yapmak için,vah bana vah delikafadulden

2 senem mi kalmış yani severek bir evlilik yapmak için,vah bana vah delikafadulden

hea
zeynepçim,elini çabuk tut canım. yoksa var ya sevmediğinle görücü usulu bir nikah kıyıvereceksin.yazık olacak sana.. ona göre canım.. :roflol:

hea
zeynepçim,elini çabuk tut canım. yoksa var ya sevmediğinle görücü usulu bir nikah kıyıvereceksin.yazık olacak sana.. ona göre canım.. :roflol:

ay evet,30 oldum mu sevmek falan neyime benim,ne hakla öyle şeyler isterim,peki ben kasım sonu doğumluyum ordan bir anlaşma yapabilir miyim,sene sonunda doğdum ya,29 olunca seneden dolayı 30 derler ,1 seneymiş gibi oluyor kaybım,olabilir mi okypete ,rica minnet açıklasam durumumafoldumben

hadi sana 1 yıl daha verelim,şirketten olsun.
bu kıyağımı unutma ama..

evlenememe olayını dert eden ne çok insan oluyor ..
ben de aksine neden evlenmek istenilir onu anlamıyorum fisfisfis
etrafıma baktığımda bir tane bile iyi giden bir evlilik göremiyorum ..gören varsa söylesin laelaelaelaelae
benim yaşım senden fazla ama hiç dert etmiyorum ...gördüğüm kadarıyla iyi bir işin var güzelliğin yerinde vs vs..benim de isteyebileceğim şey iyi bir iş olurdu mesela ..ama yokoğlu yok..
hiç bi insanın hayatı 4-4lük olmazki ..kiminin işi yok kiminin eşi yok kimnin sağlığı yok..sonuca gelirsek de en önemlisi sağlık o olmayınca hiçbişeyin tadı olmaz..alkisalkisalkis

ahg bende evlenemiorum evde kalmaktan korkuyorum
paralı bi evlenme sitesine üye olmuştum ordan bile elle tutulur bi adam çıkmadı senağlama
yemeğe çıktıkü biri karşımda kürdan ağzını kapatmadan dişlerini kurcalar biri hesabı bana ödetir biri geyirip pardon demez
çıktım üyeliğimide iptal ettim artık çok oldu.
birisi var şu an hayatımda aynı apartmandan arkadaştık sevgiliye dönüştük oda tam nasıl biri çözemedim anlaşıcaz gibi ama biraz dengesiz olsun idare edicem bunu bırakmıcam.sende buldun mu bırakma.

Bence dikkatli ol,hayatta neler olacağını insan kestiremez...Kimseye güven olmaz....

Neden siteye üye olduğun ilk konuda bende evlenemiyorum diyorsun kolonya,patiska,zampule...kendi açtığın konulara da yazıyorsun yeni nicklerle süper kafasın sen yaa....beyin kıvrımlarına hayranım...:lepi:
Aaaa bide prige ve elizbet vardı di mi nicklerinin arasında..o nicklerle neler patlatıcan bakalımalkisalkisalkisalkisalkisalkis
delikafaduldendelikafadulden

:uhm::uhm::uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…