merhaba yazılanların hepsini okudum kendimdende bişeyler buldum aslında,ben de 29 yaşındayım ve bekarım,sade kahve içinde bulunduğun psikolojiyi çok iyi biliyorum,şu anda beni isteyen biri var ama ailem mesleğini problem yapıyor,o mühendis değilmiş diye,bilmiyorum bazen kabul etmeyi düşünüyorum çünkü kabul etmeyince ya karşıma biri çıkmazsa diye korkuyorum,napıcam bilmiyorum sizce mesleği çok önemlimi.ayrıca benim için doğru bir insanmı bilmiyorum bunu nasıl anlarım bilemiyorum.
...30 yaşındayım. 28 yaşında evlendim.
çok güzel kısmetler çıkıyordu ama değerlendiremiyordum... inanın şu sorunu var dahi diyemeden hayır diyordum. kalp kırıyordum belki istemeden.
ama seveceğiniz biri olması önemli ama kızlar
sizi sevip de bunu gösterbilmesi daha da önemli. benim eşim beni benden çok seviyor biliyorum ama çok açık vermemeye çalışıyor. eskiye göre daha da sevgisini göstermeyi öğrendi ama;
tavsiyem size sevgisini gösterebilen arkadaşlarınız varsa değerlendirmeye alın biraz görüşün ben çok hata yaptım bu konuda.
eşimi de seviyorum ayrılık konusunda da muallaktayım, ayrılada bilirim ayrılmayada. düşünemiyorum. şu an 3 ay uzaklaştırıldı evden. ama siz aldırmayın bu durumuma..
evlilik kararı da bir anlık be kızlar. engel dahi olamazsınız ama tanıyamazsınız. da
ben mühendisim evet ama o tekniker ailem bunu problem yapıyor ve kesinlikle istemiyor.
senin adına sevindim canım... yaşın normal bende 30 yaşındayım ama böyle evlenemeyim diye sıkıntı yapmıyorum... geziyorum tozuyorum.. karşıma anlaşacağım biri çıkarsa o zaman düşünür karar verririm.. senin teklif almanada çok sevindim... hiç acele etme iyice tanımaya bak.. bol bol konuş, yemeğe çık, hal hareketlerini incele, aile yapısı kişiliği davranışları sana uyuyormu ona göre karar verirsin... aceleyle kestirip atmada birbirimizi tanıyalım zamana ihtiyacımız var dersin... inşallah mutlu sonla noktalanır... çok sevindim senin adına...
Mrb aynı sorun bende de var. Ben 26 yaşındayım. Çok mutsuzum. Memleketimdeyim şuan ve hiç kimse beni birileriyle tanıştırmıyor. Görücüler geliyor AMa ben görücü olayını sevmiyorum. Birilerinin beni sağlık sektöründe çalışan biriyle tanıştırmalarını istiyorum ama olmuyor.. Ben öğretmenim ama kendi mesleğimden biriyle evlenmek isteöiyorum. Bu yüzden önüme gelen fırsatları değerlendiremedim. Bilmiyorum ama bana erkek öğretmenler itici geliyor. Bunda ilk atandığım yerdeki yılışık, çocuksu erkekleri görmem etkili oldu. Ben ağır kendini bilen hoşgörülü ve kariyer sahibi biriyle evlenmek istiyorum. Bir doktor olmasını çok isterim.. Yanlış anlamayın..Doktor istememin sebebi onların daha olgun ağır insanlar olması. Ve yaptıkları iş çok hoşuma gidiyor. Ama yinede herşeyden önemlisi insan olması...
ortaokuldan beri taniyorum ama uzun bisure hic gorusmedik, yillar boyu yani
ailesi de aslinda pek uygun degil bize
onlar dogulu biz batili, ayrica kurtler...
yani cok farkliyiz
kendisi ogretmen yalniz...ama hayatlarimiz cok farkliymis tabi bugune kadar
bana cok deger veriyor, cok seviyor, zaten yillarca bana asikti, hayaliydim
kiskanc bir de dogulular hep oyle galiba
sadekahve kültürleriniz farklı ise,oranın kültüründe doğup büyümüş ise sıkıntılı olacağına inanıyorum.
kultur evet sorun ayrica o ogretmen ben muh. yani ortak noktamız yok, nasil diyim simdi konusacak neyimiz var, muhendis olsa ayni dilden konusabilirdik mesela ama ben onun dunyasindan anlamam o da benim..ogretmen erkeklere en uygun ogretmen kizlarla evlenmeleri bence...bilmiyorum yanlis mi dusunuyorum
okypete 'ye katılıyorum.Aynı meslekten kişilerin evlenmesi bir ütopyadan öteye geçemez.Ayrıca öğretmen kızları genelde doktorlar ve mühendisler kapıyor. kaydirigubbakcemile3
Bence siz çocuğun mesleğini beğenmediniz.Öğrtmen olması ağrınıza gitti.Siz mühendissiniz çünkü.O kadar ince ayrıntılara takılıyorsunuz ki,mesleğe takılmamanız imkansız,diye düşünüyorum.
Aynı meslekten olmak ise bana göre dezavantaj.Sizin örneğinizden hareketle bunu söylüyorum.Hem ortak nokta aradığınız kişi eşiniz olacak.Diyelim ki ortak bir mesleğiniz var.Tüm gün işten mi konuşacaksınız.Ahbap,çavuş ilişkisi gibi.Çok sıkıcı olur.Ortak noktalar meslekten ibaret değildir.Karakter,yaşam tarzı daha önemli bu noktada.
Sizin de işiniz zor valla,ne diyeyim.kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?