Evlenemiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canim surda 9 ay once evlilik teklifi almistim
ama su an hersey sarpa sariyor.
evlenmenin e sini bile hayal edemiyorum.
o derece nefret geldi.
herseyin hayirlisini dilemek lazim.
uzme kendini bos yere.

Bende 28 yaşındayım, çalışıyorum ,işim var, evim var , arabamda ama eşim yok,
hayatta herşey tam olmuyor galiba benimde eşim eksik olacak hayatımda...
Beni üzen evlenememek değil aslında çevremin bu konudaki baskıları ve geç anne olmak yada hiç olamamak

Beni üzen evlenememek değil aslında çevremin bu konudaki baskıları ve geç anne olmak yada hiç olamamak[/QUOTE]

aynen katılıyorum...sırf cevre mutlu olsun ve çocuğum olsun die

yoksa bekarlık sultanlık...

ama en çok uyuz olduğum şeylerden biride evlenmiş çoluk çocuğu olmuş arkadaşlarım bana aman evlenme keske evlenmesedim hayatım bitti..keske senin yerinde olsam die sözler söylüyorlar..hatta annem çıldırıyor.kızı soğutmayın die...

VE BEN çok Korkuyorummmmlmaz:

bnm bir arkadasım war ve kız 41 yaşında çokda mutlu zemuszemus
mutlu olmayı yaşamayı bilmelisin
karamsar olma cnmzemuszemus
yaşın daha çok genç

benımde bı arkadasım var 37 yasında cok pozıtıf hep guler moral verır

arkadaşım yerinde olsam hiç üzelmezdim....
hep derim hayatınızın ilk 30 yılını bencillik edin kendinize ayırın diye...
hem bak kadrede şaşmayacak günler vardır,doğum,nikah ve ölüm...
emin ol bir yerlerde bekliyordur seni...yeter ki hayırlısı olsun...

Üzülme canim, seni cok iyi anliyorum, cunku cok yakinimda olan biri ile ayni kaderi paylasiyosun. (ABIM) vereliniortak

Oda suan, 29 yasinda asik olup, evlenip,mutlu bir yuva kurmak istiyor senin gibi.

Karsisina cok kisi cikti, ama her defasinda anlasamayip ayrildi..

Ama gercekten abim diye demiyorum ama cok iyi biri (senin anlatigin gibi, senin gibi)
Ben abim adina inaniyorumki, bir gun o dogru kisiyi bulup mutlu olacak, senin icinde boyle dusunuyorum canim.

Sakin acele edip, yanlis bir karar verme derim ben.

Allah yardimcin olsun a.s.

cnm benim herşeyde var bi hayır belkide bu zamana kadar yapacağın evlilik hayırlısı olmayacaktı hakkında
Bende 21 yaşındayım senin gibi çok istiyorum mutlu bi evlilik yapmayı
bi de şu var
evlilik yapan bayanların çoğu bekarlığına hasret
ozamana kadar tadını çıkarmaya çalış en azından özgürsün ve şuan bi çok insanı tanıma şansın var
kendi açından hayatın bütün güzelliklerini yaşamaya bak
çocuk sahibi olmak çok güzeldir eminim
ama çok büyük bi sorumluluk bunu biliyorum
allah gönlüne göre versin inş.eminim bi yerlerde bi bekleyenin vardır a.s. :1hug:

Erkek içinde bayan içinde çok zor evlilik kararı buna katılıyorum...
Mesela benden yaşca küçükler duyuyorum nişanlanmışlar, bir kaç ay sonra düğün davetiyeleri geliyor,
yaşı küçüktü ama nasip ağzımız dilimiz bağlandı oldu işte diyorlar.Çevremdeki herkes aynı hemen hemen evlilik düşünmüyordum ama oldu diyenler o kadar çokki,Ya benim ağzım dilim bağlanmaz mı hiç?
Allah herkese hayırlısını versin, sevebileceğimiz insanla karşılaştırırsın ve en kısa zamanda:)

ah canım benim. O evlenenlerin mutlu görünmeleri biraz işin vitrin kısmı. Evlenenlerin çoğu kaynana, görümce derdi çekiyor. Tam da mutlu kutlu yuva kuracakken, bu tür sorunlarla resmen boğuşuyorlar. Uzaktan davulun sesi güzel geliyor her zaman.

Hakkında her zaman hayırlısı için dua et.

aslında sorun evlenmek filan değil yalnızlık.. artık sevgilim olsun orada burada gezeyim cafelerde oturayım sinemaya gideyim yaşları geçtiği için insanın aklına tek gelen evlilik oluyor.. çünkü öyle ya da böyle duygusal tarafını beslicek yeri geldiğinde şimaracak kapris yapacak yeri geldiğinde onun nazını çekecek başını dayayacak birine ihtiyaç duyuyor insan.. bütün mesela bu yoksa evleneyim de her şey tozpembe olsun diye bişey olmadığını biliyoruz zaten...

selamlar, tatildeydim ve yeni dondum
tatilde bi evlenme teklifi aldim, ama henuz cevap vermedim
bilmiyorum ya hani diyorsunuz ya icine sinince insan hic dusunmuyor fazla diye
benim oyle olmuyor
simdi bisuru soru var kafamda, evet iste bu diyemiyorum

Bence de içine sinmemesi doğal.Tatilde ,iki gün gördüğünüz biri ile evlenmek olmaz zaten.:icecream:
Bir tandığımız var onu da 150 kişi istemiş,ama hala bekar.kaydirigubbakcemile3O da kimsecikleri beğenemiyor nedense.:smiley-cool:

İçinizde en vahim durumda olan benim sanırım.Yaşım34 ve bende bekarım evlenmek istiyoruım bende ama Allah yazmayınca olmuyor sanırım. Sözlendim ayrıldım.Halen onu seviyorum. Sevmesemde fark etmez zaten evlenecek adam yok....mafoldumben Evde kaldım kızlar. Benim gibiiki arkadaşım daha var. Üçümüz işi dalgaya vuruyoruz artık...
Ama en kötüsü ne biliyormusunuz.. Gece uyanıpta eşim yok çocuğum yok diye insanın aklına geliyor ve diyorumki anne babama birşey olsaben ne yaparım..Allah göstermesin.......

150 kişi miiii kafamçokkarıştı CADIARZU :bbo: :1shok:
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Mrb aynı sorun bende de var. Ben 26 yaşındayım. Çok mutsuzum. Memleketimdeyim şuan ve hiç kimse beni birileriyle tanıştırmıyor. Görücüler geliyor AMa ben görücü olayını sevmiyorum. Birilerinin beni sağlık sektöründe çalışan biriyle tanıştırmalarını istiyorum ama olmuyor.. Ben öğretmenim ama kendi mesleğimden biriyle evlenmek isteöiyorum. Bu yüzden önüme gelen fırsatları değerlendiremedim. Bilmiyorum ama bana erkek öğretmenler itici geliyor. Bunda ilk atandığım yerdeki yılışık, çocuksu erkekleri görmem etkili oldu. Ben ağır kendini bilen hoşgörülü ve kariyer sahibi biriyle evlenmek istiyorum. Bir doktor olmasını çok isterim.. Yanlış anlamayın..Doktor istememin sebebi onların daha olgun ağır insanlar olması. Ve yaptıkları iş çok hoşuma gidiyor. Ama yinede herşeyden önemlisi insan olması...

hic mi cikmadi birileri karsina peki bunca yildir? yoksa sen mi istemedin
sozlunu seviyordun neden ayrildin
bi de sonucta 34 yasindasin, anne baban olmasa da ayaklari uzerinde durmalisin
evli olsan bile bu boyle olmali bence

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar yardim edin karar veremiyorum

Doğru kararı verebilecek olan sensin canım.Biz senin kararını arkasında durabiliriz ancak.
Evlilik güzel olduğu kadar sıkıntılıda olabiliyor.sen bu kişiyle bir ömür geçirebileceğini düşünebiliyor musun

ben evlilikten tırstım artık canım cevrede duyduklarimdan dolayi
ben mantikli, duzgun yasami olan biriyim
ama evlenince erkekler sanki daha once bi hayatimiz yokmus gibi davraniyorlar
bunu sevmiyorum, sinir bisey bu

ben evlilikten tırstım artık canım cevrede duyduklarimdan dolayi
ben mantikli, duzgun yasami olan biriyim
ama evlenince erkekler sanki daha once bi hayatimiz yokmus gibi davraniyorlar
bunu sevmiyorum, sinir bisey bu

Cevrede gördüğün evliliklerle yola çıkamazsın.Her evlilik kendine başına farklılıkları olan bir kurum.
Bak canım eğer yaşın biraz daha genc olmuş olsaydı daha kolay karar verirdin.Ama belli bir yaştan sonra insan daha detaycı oluyor.
Sen bu kişiyi sevmiyo musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…