Bende 28 yaşındayım, çalışıyorum ,işim var, evim var , arabamda ama eşim yok,
hayatta herşey tam olmuyor galiba benimde eşim eksik olacak hayatımda...
Beni üzen evlenememek değil aslında çevremin bu konudaki baskıları ve geç anne olmak yada hiç olamamak
bnm bir arkadasım war ve kız 41 yaşında çokda mutlu zemuszemus
mutlu olmayı yaşamayı bilmelisin
karamsar olma cnmzemuszemus
yaşın daha çok genç
teşekkür ederim cevaplarınıza
ama artık kimse kalmadı etrafımda zaten herkes evli
sanırım ben böyle yaşlanıp öleceğim, arkadaşlarımın hepsi çok mutlu çoluk çocuk sahibi
çok istedim ama olmuyor sebebini de bi bilseydim...
Bence de içine sinmemesi doğal.Tatilde ,iki gün gördüğünüz biri ile evlenmek olmaz zaten.:icecream:selamlar, tatildeydim ve yeni dondum
tatilde bi evlenme teklifi aldim, ama henuz cevap vermedim
bilmiyorum ya hani diyorsunuz ya icine sinince insan hic dusunmuyor fazla diye
benim oyle olmuyor
simdi bisuru soru var kafamda, evet iste bu diyemiyorum
Bence de içine sinmemesi doğal.Tatilde ,iki gün gördüğünüz biri ile evlenmek olmaz zaten.:icecream:
Bir tandığımız var onu da 150 kişi istemiş,ama hala bekar.kaydirigubbakcemile3O da kimsecikleri beğenemiyor nedense.:smiley-cool:
ıçinizde en vahim durumda olan benim sanırım.Yaşım34 ve bende bekarım evlenmek istiyoruım bende ama Allah yazmayınca olmuyor sanırım. Sözlendim ayrıldım.Halen onu seviyorum. Sevmesemde fark etmez zaten evlenecek adam yok....mafoldumben Evde kaldım kızlar. Benim gibiiki arkadaşım daha var. Üçümüz işi dalgaya vuruyoruz artık...
Ama en kötüsü ne biliyormusunuz.. Gece uyanıpta eşim yok çocuğum yok diye insanın aklına geliyor ve diyorumki anne babama birşey olsaben ne yaparım..Allah göstermesin.......
kızlar yardim edin karar veremiyorum
Doğru kararı verebilecek olan sensin canım.Biz senin kararını arkasında durabiliriz ancak.
Evlilik güzel olduğu kadar sıkıntılıda olabiliyor.sen bu kişiyle bir ömür geçirebileceğini düşünebiliyor musun
ben evlilikten tırstım artık canım cevrede duyduklarimdan dolayi
ben mantikli, duzgun yasami olan biriyim
ama evlenince erkekler sanki daha once bi hayatimiz yokmus gibi davraniyorlar
bunu sevmiyorum, sinir bisey bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?