Evlenemiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım benim,yaşım 23 ve 1,5 ay sonra evleniyorm sevgilimi cok seviyorm ama hep geç evlilik tarftarı olmusumdr ama sevgilim galip geldi Şeniz hala nasıl evet dedim bilmiorm ama kader bu olsa gerek bişeylerin önüne geçilmio kafamçokkarıştıbence hiç üzülme çagımızda artık ideal evlilik yaşı 30 lar..ne güzel olgun düşünerek evlilik yapacaksn,walla bence kıymetini bill benm tandgm bi çok insan oldu kendilerini sevecek erkek bulamamktan korktukları için kendilerini seni seviom dien erkeklern koluna atan hemde duyglarndan tamda emin degilken yasakkelimeşimdi coluklu cocuklular ama hep bi arays içindeler ve pişmanlar belki sözlerm sana sadece teselliden ibaret gelebilir ama bu başlıgı actgna göre kendine özgüvenn tam haytı akışına bırak ve şimdinn tadını cıkart suanı yaşa rabbim burada düğün fotolarını sergilemyi nasip eder inş.ama asla vazgecmem dediğin insanla inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

yaşında sorun yokki hem.artık kimse otuzundan önce evlenmiyor.sana tavsiyem evlenmek için sakın evlenme.iyi tart ölç biç..gerçi ne yaparsan yap insan evlenince değişiyor tanıman zorda.yine az çok izlenemlerin olur..herşeyin hayırlısı..vakitsiz saatsiz hiçbirşey olmuyor..kafana takma..evlenmeyen bir pişman evlenen bin pişman bu arada bir söz var nasibinde gelir bulur seni yemenden..nasibin değilse gelir geçer yörenden..nasip yani canım nasip.allahın vardır senin içinde yazığı birşey.

Bende 25 yaşındayım bazen benimde geliyor aklıma ya hiç evlenemezsem,anne olamazsam sıcacık bir yuva kuramazsam böyle uzayıp giden cümleler birbirini takip ediyor beynimde...Ama suna inannıyorum illa kolumda bir kocam olsun millete kapak olsun diye evlenecek olduktan sonra hiçbir bayanın evlenememesi söz konusu değil herkesin iyi kötü talipleri vardır.her ne kadar bekarlara armudun sapı üzümün çöpü diyorlar diye bahane bulsalarda bişeyler uymuyorsa olmuyorsa özelliklede sevgi yoksa evlenilmiyor işte...iki insanın birbirinden aynı elektriği yakalaması zor bişey,ama bu şekilde evlenenler mantık evliliği yapanların sayısı da az değil,böyle evlenenler mutlu olabiliyor mu merak ediyorum.Bence birisine bir ömür katlanabilmek için tek bir sebep vardır oda sevgidir...Allah herkesin karşısına sevebileceği insanlar çıkarsın...

Evet canım ya, çok güzel anlatmışsın. Ben de senin gibi düşünüyorum. Bir de öyle durumlar insanın beklemediği anda ortaya çıkyor. Beklendiğinde ve çok istendiğinde olmuyor. Vardır daha zamanı gelmemiştir. Bu arada son dileğin için ben de amin diyorum.şutarafagitti

nuru_ayn kullanıcısından alıntı
Bende 25 yaşındayım bazen benimde geliyor aklıma ya hiç evlenemezsem,anne olamazsam sıcacık bir yuva kuramazsam böyle uzayıp giden cümleler birbirini takip ediyor beynimde...Ama suna inannıyorum illa kolumda bir kocam olsun millete kapak olsun diye evlenecek olduktan sonra hiçbir bayanın evlenememesi söz konusu değil herkesin iyi kötü talipleri vardır.her ne kadar bekarlara armudun sapı üzümün çöpü diyorlar diye bahane bulsalarda bişeyler uymuyorsa olmuyorsa özelliklede sevgi yoksa evlenilmiyor işte...iki insanın birbirinden aynı elektriği yakalaması zor bişey,ama bu şekilde evlenenler mantık evliliği yapanların sayısı da az değil,böyle evlenenler mutlu olabiliyor mu merak ediyorum.Bence birisine bir ömür katlanabilmek için tek bir sebep vardır oda sevgidir...Allah herkesin karşısına sevebileceği insanlar çıkarsın...
slm herkese arkadaş doğru demiş ama çok zor günler gunleri takıp ediyo hayırlısı deyip devam edyoz yola arkadaşlar tek care birbirimize dua bu yazılanları okudum daha bizim gibi çok kişi var allah hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin amin

amin canım özellikle arkadaşlarının evlilik haberlerini aldıkça yaşadığın o buruk sevinç..Arkadaşını kıskanmak mı asla ama birtek ben kaldım ben hep böyle yanlızmı kalacağım duygusu,çocukken bile hayellerini süsleyen gelinlik giyme arzusu,bak yaşın ilerliyor bul artık birini söylemleri..Adamları dizsem Edirne den Karsa asfalt yol olacak ama ben tali yol taraftarıyım sanki:)Evliliğe inandıracak insan çıktı da naz yaıpyoruz.)

Son düzenleme:
walla janım bende aynı durumdayım...tek farkı sewgilim war ..ama olmayınca olmuoo işte..adam bekletıoo..2 senede daha bekliycem onun planına göre..ya olmassaa onu o kadar bekleyıpte ..seewgilim olmasaydı cıkan kısemtlerı degerlerndiridim en azından..ama onuda yapamıyorum..ölee bekliyorumm sonucunu bilmeden..ama her işte bir hayır wardır..nasip kısmet demekten baska bişi gelmıor elimden

canım en azından söz yapılmasını falan istesen sende bu belirsizlikten kurtulmuş olursun.

canım zamnı gelince mutlaka biri karşına çıkacaktır. önemli olan bir ömür sürdürebilecegin biriyle evlenmek. evlenip pişman olmaktansa işinde var sefasını sür bence.
melsela benim bi tanıdıgım vardı oda çok kafaya takıyordu ben neden evlenemiyorum diye sonra kısmeti burnunun dibindeymiş mahalleden birinin oglu.fakat zamnı gelmemiş.
herşeyin vakti var takma kafayayerimseniben

kısmette varsa gelir şamdan yemenden yoksa ne gelir elden?

evet iste benim soylemek istediklerim tamamen budur olay
talipleri vardi da begenmemis kimseyi deyiveriyorlar, o kadar kolay mi ya, ayrilamayacak kadar sevsen zaten evlenirsin, ben buyuk konusmak istemiyorum ama mantik evliligi yapip ta oyle icten sevgi ve baglilik duymadigim biriyle ayni hayati, ayni yatagi paylasamam

peki bir erkek nasıl evliliğe ikna edilir.bizim sorunumuz bu bence.istediğimiz kişi ilk başta razıyken sonra cayıyor.çokmu yüz veriyoruz acaba.ben çok değer veriyorum farkındayım.ama ilgisiz duruncada kavga çıkıyor.bir bakmışım ipleri eline almış ustaca tripleriyle.ben trip yapsam biz olgun insanlarız diyor bu sefer.alamdım gitti.nsıl bir yöntem izlemiliyim

Nikah saatiyle ölüm saati değişmezmiş canım...nasip bu işler sıkma canını

benm ablamda öle 27 yasında cok güzel rengarenk kısılıkte bi kadın ama karsına hep yanlıs insanlr cıktı hiç doru dürüst ewlenmek isteyen birileri cıkmadı cıkanlarda kandırdı:S onnda akranları hep ewli dul coluklu cocuklu aile ve akrabalar da cok baskı yapıo sanki onn elindeymis gibi herseferinde ewlen artık ne zman ewlencen falan o önceden cok takardı bu lafları ama artık hiç takmıo hayatını yasaybildigi kadar dolu dolu yasıo kaydirigubbakcemile2

kesınlıkle katılıyorum ınsan zaman cok arıyor

aynı kaderi paylaşıyoruz saydığın tüm özellikler bende de var ama sonuç aynı.canım nasibimiz henüz gelmedi ayağımıza demek ki.öyle avunuyorum.ha şu da var benimle evlenmek isteyenler oldu hatta iki kez nişanlandım birinde nikahım oldu ama çok değişti diye düğün olmadan ayrıldım boşandım aynı eve girmeden.aklıma yatmayan yalan dolan ya da değşen bir huy olunca soğuyorum ve ben bile bile lades diyemiyorum.sevsem de benim için önce akıl mantık gelir.onun içinde evlenemiyorum.kabul etseydim şuan kaç yıllık evliydim.ama geç olsun adam gibi içime sine sine olsun.

Bana da çok hadi evlen artık diyor akrabalar. Eskiden bakalım kısmet işi bu falan diye geçiştirirdim artık sinir oluyorum. Bende ''kapıda kısmetler dizi dizi bekliyorda ben seçemiyorum demi'' diyorum artık. Yok işte adam gibi adam. Biri çıkıyor ten uyumunu görmem lazım diyor öbürü ben canım isterse ararım diyor hafta bir arıyor Olmadı mı olmuyor.

Geçen birinden bahsettiler iyi verin numaramı dedim. Farklı şehirlerde çünkü . Ancak telefona tanışılabilir. Ben şimdi ne diycem arayıpta arayamam demiş. Armudun sapı üzümün çöpü yaptığımızı düşünenler böyle talipler karşısında kendileri ne yapacaklardı acaba ??

`