alın benden de o kadar ben de 27 yaşındayım vee yok bi türlü olmuyor.aslında evlenmekten çok bi işim olmasını istiyorum.o da olmuyo bi türlü elde var sıfır.bir de geçen sene kız kardeşim evlendi benden iki yaş küçük:) onu da görünce herkes kanaat getirdi benim evde kaldığıma. gülümsediğime bakmayın önümden ardımdan konuşulanları duyuyorum bazen çoook canım sıkılıyo ağlıyorum ağlıyorum ama yapacak bişey yok.yine hayırlısı diyorum Allah sonunu iyi etsin hepimizin inşallah.....
Merhaba, aranıza yeni katıldım, forumlarda gezerken bu siteye rastladım, baktım herkes derdini paylaşmış cok ta guzel tavsiyeler verilmiş. Belki ben de moral bulurum dedim. Umarım bana da birşeyler yazarsınız.
Benim derdim evlenmeyi, başkaları gibi yuva kurup mutlu olmayı, sevilip sevilmek istememe rağmen buna erişememem. Sürekli arkadaşlarımın düğün haberlerini ve çocuk haberlerini alıyorum ama neden ben birtürlü mutluluğu yakalayamıyorum diye çok düşünüyorum. Güzel biriyim, işim var, olumsuz hiçbirşeyim yok, muhabbetim iyidir insanlarla ama 29 yaşındayım ve karşıma çıkan dogrudürüst biri olmadı. Şanssızım çok.
Arkadaşlar moralim çok bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?