Evlenemiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar üzüşmeyin aşk geliceği zaman sormazzz beklemeklede gelmez....
a.s

bütün derdin bu olsun seninde vardir kismetin bir yerlerde seni bekleyen.. burda kimimiz evliliginden kimimiz kaynanasindan kimimiz asiri sorumluluklardan dolayi bunalmis ve dertliyiz bak bosverrr bekarlik sultanliktir herzaman hayirlisi neyse o olsun canim

ben hep erken evlenme fikrindeydim okulsa okul biticek tamam herşeyin vakti var diyordm ama olmuyomuş öyle artık görücü gelip de ertesinde kız verilmiyo ki okulu var askerliği var iş bul para biriktir evlenmek için,hayatını kur gelecek planı şu bu artık 30a doğru evlilik yaşı kaydı hiç sorun değil yani mesela ikisi de 33 yaşında evlenen akrabmız vardı dün bayram ziyaretinde çok da aşıklar mutlularopuyorumnanaktan

alın benden de o kadar ben de 27 yaşındayım vee yok bi türlü olmuyor.aslında evlenmekten çok bi işim olmasını istiyorum.o da olmuyo bi türlü elde var sıfır.bir de geçen sene kız kardeşim evlendi benden iki yaş küçük:) onu da görünce herkes kanaat getirdi benim evde kaldığıma. gülümsediğime bakmayın önümden ardımdan konuşulanları duyuyorum bazen çoook canım sıkılıyo ağlıyorum ağlıyorum ama yapacak bişey yok.yine hayırlısı diyorum Allah sonunu iyi etsin hepimizin inşallah.....

ya ne aglaması ıyıce sacmalamıslar evde kalmak falan ıstesen gıdersın olur olmaz bırıne maksat aradıgını bulmak degılmı uzulmeyın sukur edın buda sorunmu

haklısın kafaya takmıyorum aslında da işte bazı lafları duyunca sinir oluyorum. yüzüme söyleyemiyorlar söyleseler alıcaklar da cevaplarını neyse . herkese mutlu günler dilerim...

27 yasında mısın bende 27yım, bosversene
kiminin kısmetı 22de oluyo bugun gördum dışarda eskıden tanıdıgım bı cıftı cocuklar ı olmus gezınıyolar pusette cocuk
oh dedım ya ben bı basıma sap kerizler gıbı dolanıyorum bunlar coluk cocuk oh bee
aman iş olcagına varır 40 yasında da var tanıdıgım evlenen de var evlenemeyen de . bellı olmuyo bu işler hıc.
kısmet ya da kader sanırım. ya da onlar daha uyanıklar daha ellerı cabuk.

hayatında herşey mükemmel gidio ki bunun için moralini bozuyosun.Hakkında hayırlısını iste bence

canım ya bu kafaya takılacak bişeymi cidden bazen herşey kısmet kısmetten ötesi yok senin babanı evinde yiyeceğin ekmeğin varmış daha allahtan hayırlısını iste.demeki şimdilik senin için hayırlı olan buymuş.bak ben 25 yaşındayım he evlilik bende istiyorum bende arkadaşlarımın düğün haberlerini alıyorum ama istemekle olmuyor.istiyorumki sevdiğim olsun ve bekliyorumda.kader birgün bizede güler:)

canım her şeeyin hayırlısını dile yalnız bişiy sorcam seçicimisindir şöle yani güzelim konuşkanım işim var demişin kalbin de güzelse bir erkeğin aradı özelliktesin acaba sen mi ufak şeyleri büyük görüosun ne bilim işi yok tur yakışıklı değildir yada ikiside var ama kafan uyuşmuyodur

bende daha ck kücük olmama rağmen istiyorum bunu
ne biliyim simdi beğenmeslerse ilerde hiç beenmiceklermiş gibi gelior
Allah hepimize hayırlısını versin inşallah ..

bende 20 yaşımda evlendim başım göğemi erdi...

bekarken aileden az bir sıkıntı görsek keşke evli olsaydık diyoruz....yada başkalarını görünce öyle düşünüyoruz ...

yaşımız geçiyor diye korkuyoruz.....

ama evlenince emin olun ya ne kadarda safmışım biraz daha bekleseydim diyorsunuz....

yinede size tavsiyem...evde oturmayın...sosyal aktiviteleriniz ve bir sürü arkadaşınız olsun....

düğünlere gidin

bir kursa kayıt yaptırın....arkadsaş ortamında bulunun gezin......birileriyle tanışmak için iyi fırsat yakalarsınız...

allah çirkin talihi versin diolar ya ben artık buna inanmaya basladım su gibi kızlar hep bekar neden acaba ?fisfisfisfisfisfis

Kader bacım kader kısmet işi bunlar...
Gün gelir elin kolun bağlanır kaderinde yazan zaten olur. Bence sıkıntı yapma bunları. Tadını çıkar hayatının. Öyle yada böyle yaşıyoruz. Rabbim hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin. Kötü bir evlilik yapmaktansa evlenmememi nasip etsin razıyım..

:gitme:SANKİ KENDİM YAZMIŞ GİBİ HİSSETTİM AYNI SEYİ HERGÜN YAŞIYORUM.HATTA AZ ÖNCE BİR ARKADASIMIN DAHA HAMİLELİK HABERİNİ ALDIM:gitme

şu an ağlıyorum, hem de saatlerdir... bugün gelen belki 100. görücüyü başımdan attım. görücü usulü evlenemeyeceğim kesin görünüyor, çünkü bu durumda sinirlerim tepeme çıkıyor biri gelip domates bakar gibi bakınca, hele ki iş yerinde. doğal gelişsin istiyorum her şey ama o da olmadı bunca yıldır.

sinirlerim fena bozuk benim de, psikoloğa gitmeyi düşünüyorum. herkes bunu başarabildiğine göre bi sorun var, o da bende demek ki.

ahh canııım evlenipte na yapacaksın
çalış paranı ye kendi başına huzurluca
kocan olacakta ne olacaki çamaşır bulaşık ütü temizlik
daha saymakla bitmez,birde çocuk oldumu tamamivücut bozuluyor,enaz 10 yıl üstünde
kocan benimki gibi olursa yandık
sadece bebeğin yapımında vardı,başka bişeyiyle ilgilenmedi
ne anladım bu evlilikten
savaşmaktan yoruldum 3,5 yılda

bende 26 yasımdayım evlenemıyorum cok taktım herkez evlenıyor benım yuvam olmayacakmı

Bende evlemek ıstıyorum sıkıldım evde kaldın dıye saka yapıyorlar ama ıcten ıcı moralım bozuluyo bıktım ev iş iş ev aılem dısarı cıkmama bıle laf soluyo evlenınce gezersın dıe cok bunaldım artık herkez evlenıyo cırkınde degılım neden olmuyo anlamıyorum hep bır sorun cıkıyor

Allah çirkin şansı versin canım .......:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…