Evlenemiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Önemli olan aşkı bulmak...
:1closedeyes:
Bu da zamanla oluyor işte...
Elbette zamanı var benim kuzenim 35 yaşında evlendi...
Umudunu yitirme asla...

azönce bir nikahtan geldim gelin 42 yaşında damat da öyle adam 10 yıldır istermiş kızı kız dengi olmadığını düşündüğü için kabul etmemiş bugüne kadar ne olduysa tamam demiş 2 ay içinde evlendiler çok ta mutlu gözüküyorlardı demem o ki bunlar nasip işi sabırlı olup hayırlısı istenmeli....

daha geç değil buralarda bir söz var gökte nikah kıyıldığı zaman ona kimse engel olamaz zamanı beklıyor

zamanı var ama beklemek hakikaten zor olabiliyor. zaman zaman insan kendini çoook yalnız hissediyor. ve sanki her şey sabitlenmiş böyle kalacakmış gibi.

herkes için en hayırlısı neyse o olsun.

tamamen nasip kısmet bu işler...ne desem hiç bilmiyorum canım senin kısmetin bi yerde seni bekliyo ve bulucak bigün mutlaka inşllh tez zamanda karşına istediğin gibi biri çıkar:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Evleneceksin de başın göğe mi erecek diyeceğim ama bir faydası olmayacak. Bana da çok demişlerdi ben de inanmamıştım da o bakımdan :)

Ama şunu unutmamak gerek ben de eskiden anlamazdım şimdi iyi anlıyorum..
ınsan artık 20yi geçince hayatında sırtını yaslayacağı birini istiyor...
Bu bir içgüdü ve engellenemez birşey. Ya da ben çok duygusalım...
Anneme geçen gün bundan bahsettiğimde haklı olduğumu söyledi, demek ki abest değilmiş...
Bir ara acaba kafayı mı yedim demiştim çünkü.
:bbo:

merhabalar
ben burda yeniiyim yazismalarini okudum bende bekarim merak ettim en son konusma gecen seneymis evlendinmi yada bir iliskin varmi? Hersey gönlünce olmasi dilegiyle...
hoscakal

benim de sadekahve gibi derdim.aslında biliyrm bu dert değil ama üzülüyor işte insan.nişanlydm ben de.ve 1 yıl önc nişanlımdan ayrıldm.seviyordm onu.ve hala elimde olmadan onu düşünüyorum onu özlüyorum.keşke hatalar olmasaydı aileler devreye girmeseydi diyorum.olan oldu.sanki biri bana yaklaşsa ona ihanet ediyormuşum gibi geliyo.geri döneceği ve affet diyeceğini günü bekliyorm.biliyorum gelmeyecek ama yine de...ve yaşım 29 oldu.evlenememekten sevebileceğim birinin karşıma çıkmamasından korkuyorum.evli arkadaşlarımıgörüp imreniyorum onlara artık.herkes 1 çift çevremde ve ben yalnızım.he şeye sahibim belki ama bu konuda çok yalnızım.ailem yuvam olsun istiyorum.erkeklerde bu konuda önyargılarda var maalesef 30 na yaklaşan bi kız onlara pek ideal gelmeyebiliyor.lüten bana da bi akıl verinn kızlarrrrrrrrr..........

evet ya ben de boyle dusunmeye basladim, kiz 30 una yaklastiysa nolursa olsun ilgilenmiyorlar gibi sanki, ister genc gostersin, ister cok guzel olsun, ister meslegi olsun, ister iyi huylu olsun
valla benim umudum vardi da son aylarda artik hicbir umudum kalmadi, sebepleri yas olabilir yani

valla verilecek bi akil da yok aslinda, yapilcak bisi yok cunku bu islerde

Son düzenleyen: Moderatör:
bu işler kısmet meselesi..allah herşeyin hayırlısını versin geç olsun ama güç olmasın....yaşın önemi yok...önemli olan sonunda mutlu olabilmek....

hakkınızdan hayırlısnı dilediyseniz ondan önünüze hayırsız biri çıkmıyodur.bu işler nasip işleri hiç belli olmaz nerde ne zaman gelip bulcanı bilemiyoruz.bulduğundada anlık bişe biz bile farkına varamıyoruz evlendiğimizin.ama öncelikle şöyle diyebilirim bekarken hep evleneyim yuva kurayım diye didinen bizler evlendikten sonra bekar günlerimizi aramıyor değiliz.önemli olan sonunda mutlu olabilmek ve doğru insanı bulabilmek.evlenip mutsuz ve huzursuz bi hayatın olmasındansa bekar kalıp mutlu yaşamayı yeğlerim.ben yeni evliyim evlilik çok zor helede anlaşamıyorsanız.o yüzden hakkınızdan hayırlısını dileyin.sizinde alın yazınızda vardır birisi elbette gününü ve saatini bekliyordur sizi bulmak için.mutlu günler.

yukarıdaki gibi düşünen bi erkek "bozuntusuyla" zaten mutlu olamazsın ki. ister zengin olsun ister yakışıklı olsun. :))

kizlar Allah hakkinizda hayirlisini versin...bunda da vardr bi hayir..belki suan evli olcaktiniz ama mutsuz olacaktiniz .bir de bu acidan dusunun/Rabbim gonlunuze gore versin.evlenip yuva kurmak herkesin hakki...

seni çok iyi anlayabiliyorum ama genede üzülme buradaki tüm arkadaşların dediği gibi herşeyden önce hayırlı bir kısmetinin çıkacağı düşüncesinden asla vazgeçme umutlardır bizi hayata bağlayan umarım herşey gönlünce olur ve bizde buradan senin mutluluk haberlerini okuruz:)

arkadaslar hıc evde kalıyorum aman etrafımdakı herkes evlenmıs ben nolacam dıye sakın uzulmeyın,hayırlısını ısteyın hep..

okul bitti bana basladılar evlen yasın gecmeden,gelenı gonderıyosun,herkesı geri tepiyosun dıye.ınanın o kadar bunalmıstım kı aynen bende sızın gıbı dusunup gec kalmadan evleneyım dedım 23 m de.sonucta 20 gun bıle evlı kalamadan bosandık,neler yasadım,hala ne uzuntuler yasıyorum en guzel yıllarımda..

mutlu gorunup o kadar zorluk yasayan cıft var ki.kımse kımsenın ıcını bılemez.sabırla bekleyın bence bızım de karsımıza dogru kısı mutlaka cıkar

çok dogru Allah yazmıştır inşallah bizlerede hayırlı birini....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…