Önemli olan aşkı bulmak...
benim de sadekahve gibi derdim.aslında biliyrm bu dert değil ama üzülüyor işte insan.nişanlydm ben de.ve 1 yıl önc nişanlımdan ayrıldm.seviyordm onu.ve hala elimde olmadan onu düşünüyorum onu özlüyorum.keşke hatalar olmasaydı aileler devreye girmeseydi diyorum.olan oldu.sanki biri bana yaklaşsa ona ihanet ediyormuşum gibi geliyo.geri döneceği ve affet diyeceğini günü bekliyorm.biliyorum gelmeyecek ama yine de...ve yaşım 29 oldu.evlenememekten sevebileceğim birinin karşıma çıkmamasından korkuyorum.evli arkadaşlarımıgörüp imreniyorum onlara artık.herkes 1 çift çevremde ve ben yalnızım.he şeye sahibim belki ama bu konuda çok yalnızım.ailem yuvam olsun istiyorum.erkeklerde bu konuda önyargılarda var maalesef 30 na yaklaşan bi kız onlara pek ideal gelmeyebiliyor.lüten bana da bi akıl verinn kızlarrrrrrrrr..........
evet ya ben de boyle dusunmeye basladim, kiz 30 una yaklastiysa nolursa olsun ilgilenmiyorlar gibi sanki, ister genc gostersin, ister cok guzel olsun, ister meslegi olsun, ister iyi huylu olsun
valla benim umudum vardi da son aylarda artik hicbir umudum kalmadi, sebepleri yas olabilir yani
valla verilecek bi akil da yok aslinda, yapilcak bisi yok cunku bu islerde
arkadaslar hıc evde kalıyorum aman etrafımdakı herkes evlenmıs ben nolacam dıye sakın uzulmeyın,hayırlısını ısteyın hep..
okul bitti bana basladılar evlen yasın gecmeden,gelenı gonderıyosun,herkesı geri tepiyosun dıye.ınanın o kadar bunalmıstım kı aynen bende sızın gıbı dusunup gec kalmadan evleneyım dedım 23 m de.sonucta 20 gun bıle evlı kalamadan bosandık,neler yasadım,hala ne uzuntuler yasıyorum en guzel yıllarımda..
mutlu gorunup o kadar zorluk yasayan cıft var ki.kımse kımsenın ıcını bılemez.sabırla bekleyın bence bızım de karsımıza dogru kısı mutlaka cıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?