Evlenemiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben öğrenilmiş çaresizliği yaşıyorum. ınanmıyorum artık karşıma doğru düzgün birinin çıkacağına..Bugüne kadar çıkanların hiçbiri içime sinmedi. Artık pek talibimde kalmadı. Kısmet demektende artık sıkıldım. Türlü türlü erkekle çıkan arkadaşlarım bile evlendi ben namuslu yaşadımda noldu_? hayat bana mükafat vermedi. Hayat çok fazla erkeklerle çıkan insanları ödüllendirdi. Bizim gibi tecrübesizlerse ortada kalır...

Yok be güzelim, öyle düsünme.

O ödüllendirildi diye düsündügün insanlar belkide senin hayatini kiskaniyor, ah keske evlenmeseydim diye ahlanip vahlaniyorlar, 4 duvar arasinda neler yasandigni bilebilirmisin?

Bakma disardaki görüntüye. Senin ödül diye gördüklerin belki sadece takilan bir maskedir.

Tabiki sende evlenceksin, yuvani kuracaksin, coluk cocugun olacak insallah, ama iste dogru insan daha karsina cikmamis. Veya cikti suan etrafinda ama sen daha onun o kisi oldugnu anlamadin.

Olur insallah, takma kafani.

Ayrica kötü bir evlilik yasayip bosanacagina, varsin olgun yaslarda evlen ve hersey istedigin gibi olsun.

arkadaslar oyle kismet isi filan diyorsunuz ama bazende isin tadi kaciyor,benim kizimda bu dertten sikayetci onu ayni sekilde (kismetin vardir bir yerlerde)falan filan teselli etmekten yoruldum butun arkadaslari evlendi o hala kismetini bekliyor,evdede durmuyor devamli kismet ariyor birini buluyor olmuyor devamli hayal kirikligi Allahim kizimin karsisina birini cikar yarabbim:Saruboceq:

tabıkı katılıyorum hayal kırıllıgı oluyor bendede oldu

Kızınız kaç yaşında çok merak ettim?????

aynen oyle
benim de pekcok kisiyle cikmis ve bisuru sey yasamis arkadaslarim evlendi coktan
biz kendimizi kendimize saklamışız arkadaşım

nasıl seyse benımde karsıma cıkanlar evlenelım evlenelım dıyor ama sonunda bır sekılde olmuyor tam evet olucak dıyorum yıne bırseyler gırıyor gercekten genc kızlıgımdan berı kurdugum bır hayal evlenmek gelınlık gıymek sevmek sevılmek ama kısmet ıste ben ıstıyorumda allah ıstemıyor sanırım bırde hep su sorular evlenmedınmı bırsey yokmu dÜsÜnmÜyormusun sankı dÜsÜnmekle oluyorda dua da edıyorum allahıma ama olmuyor ıste

bana da soylenenler "vardır da soylemiyorsundur" ve "istemiyorsun galiba"

gel seni abimle başgöz ediyim kız oıda düzgün kız bulamadı hep canını yaktı kızlarrrtabiki bu işin şakası allah hayırlısını versin de ilk cnm bnmmm evlenipte mutlu olamayan çok çift var

Son düzenleyen: Moderatör:
Evlenemedİm dİye ÜzÜleceĞİne bİ dur ve dÜŞÜn
her evlenen mutlu geÇİnİyomu sanıyosun.evlenmenmİ İyİ evlenmemen mİ bİlİnmez
rabbİm hİÇ bİŞeyİ boŞyere yapmaz.rabbİm gÖnlÜne gÖre versİn herŞeyİ
ve hayatında bİŞey olmuyo dİye ÜzÜlme hayırlısı neyse o olsun de
sevgİler

Son düzenleme:
merhaba rkadaşlar,
evlenemedikleri için şikayetçi olanların yazılarını okudumda benimde çevremde çok evlenemeyen akrabalarım felan ama bakınca suç gene kendilerinde yani..:bbo:
zamanında karşılarına çıkan kısmetlere hep bahane bulup geri çevirdiler sonrada kimse onlar istemedi doğal olarak..
düşündümde bende öle herkesi geri tepseydim bende evde kalırdım.
evlenmenin püf noktası gerçekten evlenmek istemek
karşınıza çıkan talipleri ii değerlendirin yani
birde hep daha iyisini beklemeyin azda dönün kendinize bakın öle karar verin yani hep daha iiisi gelsin die beklersenz tabi evde kalma ihtimali yükselr.:sm_confused:
insan birazda dönüp kendine bakması lazım yani.. karşındakinden bişeyler beklerken :1closedeyes:
banada diyorlar çok erken evlenmişin acelen neydi diye
ama işte insan işte ne kadar güzel olursa olsun yaşı geçince güzelliği soluyor , ilk zamanlarda beğenmediği erkeklerde kendini beğenmemeye başlıyor o zaman
umarım ama siz en kısa sürede istediğini kişiyi bulursunuz
ama erken evlenipte kötü evlilik sonucu boşanmaktansa ,geç evlenip mutlu olmak daha ii
mutlu olmanız temennsi ile vereliniortak

Arkadaşlara sonuna kadar katılıyorum evlilik çok güzel ama sadece adı olsun diye evlenilmez eminim sizin kısmetinizdede vardır hayırlı birisi

Ayni dert benim bekar abim için de gecerli dünya iyisi bir insan ve sagolsun bana bile bazaek kizar bak kendine diyecek kadar moderndir işi gücü herseyi var
bende ona üzülüyorum ve seni çok iyi anliyorum iyi insanlar mutlu olmayi hakediyor be güzelim
üzme kendini inan sen herseyin en iyisini hakedecek kadar dürüstsün
ve dürüst biri çiksin karsina seni hep mutlu etsin:)

aynı seyi baska yerde de yazmissin
site ismi vermek yasak degil mi ya
resmen reklam yapiyorsun

BAK FOOTUN ABıSıDE BEKARMIŞ Bı TANIŞIN ıSTERSENıZ...BU NE YAA BAŞKA Bı BÖLÜMDE DAHA OKUDUM BEN SENıN BU IZDIRABINI...MERAK ETME EVDE KALMAZSIN...RAHMETLı BABANNEMıN Bı SÖZÜ VARDI..DELıKLı BONCUK YERDE KALMAZ DıYE...:lepi:

canım merhaba bende 30 yaşındayım bekarım. deli gibi evlenmek anne olmak istiyordum.geçen yıl nişanlandım 6 ay kadar görüştük ısındık birbirimize.olurmu bu iş olur dedik birbirimize.inanırmısın nişanlandığım gün bekarlığımı özledim.ailesiyle inanılmaz sorunlar yaşadık biz beraberken bu sorunlardan hiç bahsedilmedi bana.örneğin annene sık sık gidemiceksin araba taksi dolmuş vs. tek başına olmayacaksın annem ve ablamla iyi geçinmek zorundasın gibi bir sürü saçmalıklar sundu önüme.kendisi annesi ve ablası.ben ancak 3,5 ay tahammül edebildim.sonunda yokk kusura bakma olmuyor dedim ve nişanı attım.şimdi inanırmısın evlenmek aklımın ucundan bile geçmiyor.yani demek istediğim o ki herşeyin hayırlısını istemek gerekio.ben hayırlısını istedim fakat vakti gelmemiş demekki benim vermiş olduğum acele karar hayatımda büyük bir depresyona vee evlilikten soğumama neden oldu.haa bu demek deilki herkes aynı şeyleri yaşıyor.ben sadece sende kendimi gördüm.canım bence hiç ama hiç ecele etme.bırak hayırlı vakti zamanı ne zamansa o zaman olsun.Allah gönlüne göre hayırlısını versin canım...

bende evlenenmeyenlerdenim:dance:evde kalmışmı desem:dance:

Geçici ilişkiler yaşayıp üzülüp yıpranmaktansa senin için en hayılı zamanı beklemek bence en iyisi canım.Senin de bir kısmetin vardır ve zamanı gelince karşına çıkacaktır o zaman iyi ki böyle olmuş dersin.çok gençsin üzme kendini boş yere Allah herkesin kısmetini zamanı gelince çıkarır karşısına.Hayatını yaşa dert etme bunları hayırlısının olması için dua et sadece tatlım.Herşey gönlünce olsun:mutluluklar

ne güzel anlatmışsın cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…