P
pippi_langstrumpf
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
ben öğrenilmiş çaresizliği yaşıyorum. İnanmıyorum artık karşıma doğru düzgün birinin çıkacağına..Bugüne kadar çıkanların hiçbiri içime sinmedi. Artık pek talibimde kalmadı. Kısmet demektende artık sıkıldım. Türlü türlü erkekle çıkan arkadaşlarım bile evlendi ben namuslu yaşadımda noldu_? hayat bana mükafat vermedi. Hayat çok fazla erkeklerle çıkan insanları ödüllendirdi. Bizim gibi tecrübesizlerse ortada kalır...
arkadaslar oyle kismet isi filan diyorsunuz ama bazende isin tadi kaciyor,benim kizimda bu dertten sikayetci onu ayni sekilde (kismetin vardir bir yerlerde)falan filan teselli etmekten yoruldum butun arkadaslari evlendi o hala kismetini bekliyor,evdede durmuyor devamli kismet ariyor birini buluyor olmuyor devamli hayal kirikligi Allahim kizimin karsisina birini cikar yarabbim:Saruboceq:
ben öğrenilmiş çaresizliği yaşıyorum. İnanmıyorum artık karşıma doğru düzgün birinin çıkacağına..Bugüne kadar çıkanların hiçbiri içime sinmedi. Artık pek talibimde kalmadı. Kısmet demektende artık sıkıldım. Türlü türlü erkekle çıkan arkadaşlarım bile evlendi ben namuslu yaşadımda noldu_? hayat bana mükafat vermedi. Hayat çok fazla erkeklerle çıkan insanları ödüllendirdi. Bizim gibi tecrübesizlerse ortada kalır...
nasıl seyse benımde karsıma cıkanlar evlenelım evlenelım dıyor ama sonunda bır sekılde olmuyor tam evet olucak dıyorum yıne bırseyler gırıyor gercekten genc kızlıgımdan berı kurdugum bır hayal evlenmek gelınlık gıymek sevmek sevılmek ama kısmet ıste ben ıstıyorumda allah ıstemıyor sanırım bırde hep su sorular evlenmedınmı bırsey yokmu dÜsÜnmÜyormusun sankı dÜsÜnmekle oluyorda dua da edıyorum allahıma ama olmuyor ıste
Merhaba arkadaşlar.28 yaşında genç bir bayan olarak çevremde kimse yok görücü usülü de evlenmek istemiyorum.Evde kalma korkusu yaşıyorum.Arkadaşım nasipse.com adlı siteye üye oldu ve geçen yıldan beri konuştuğu biriyle ocakta nişanlanacak.Bende üye olsam mı diyorum neticede internet gibi bir iletişim aracı bu amaçlada kullanılabilir diye düşünüyorum sizin fikirleriniz neler merak ediyorum..
Kızınız kaç yaşında çok merak ettim?????
canım merhaba bende 30 yaşındayım bekarım. deli gibi evlenmek anne olmak istiyordum.geçen yıl nişanlandım 6 ay kadar görüştük ısındık birbirimize.olurmu bu iş olur dedik birbirimize.inanırmısın nişanlandığım gün bekarlığımı özledim.ailesiyle inanılmaz sorunlar yaşadık biz beraberken bu sorunlardan hiç bahsedilmedi bana.örneğin annene sık sık gidemiceksin araba taksi dolmuş vs. tek başına olmayacaksın annem ve ablamla iyi geçinmek zorundasın gibi bir sürü saçmalıklar sundu önüme.kendisi annesi ve ablası.ben ancak 3,5 ay tahammül edebildim.sonunda yokk kusura bakma olmuyor dedim ve nişanı attım.şimdi inanırmısın evlenmek aklımın ucundan bile geçmiyor.yani demek istediğim o ki herşeyin hayırlısını istemek gerekio.ben hayırlısını istedim fakat vakti gelmemiş demekki benim vermiş olduğum acele karar hayatımda büyük bir depresyona vee evlilikten soğumama neden oldu.haa bu demek deilki herkes aynı şeyleri yaşıyor.ben sadece sende kendimi gördüm.canım bence hiç ama hiç ecele etme.bırak hayırlı vakti zamanı ne zamansa o zaman olsun.Allah gönlüne göre hayırlısını versin canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?