P
pippi_langstrumpf
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
kedicik tşkrler inş hayırlısı olur hepimiz için
bencede bende merak ediyorum amam evlenmemiştir bidefa evlenemiyorum demiş:dancesöz ağızdan çıktıysa kolay kolay evlilik görülmez ufukta:dance:
merhaba ben aranıza yeni katıldım.Ben artık evlilik konusunun tamamıyla şans olduğunu düşünüyorum.ben 32 yaşındayım hala daha kendimi övmek için söylemiyorum bu başkalarınında görüşü çok güzel hatta dönenin maşallah diyeceği kadar güzelimdir ama o kadar mutsuzumki.Diyeceksenizki armudun sapı üzümün çöpümü dedin hayır para mal mülkmü aradın oda hayır ama olmadı işte.Ya ihanete uğradım yada hayatımdan uzaklaştılar.Bu evlenme konusu artık o kadar canımı acıtıyorki bu yalnızlık bu mutsuzluk artık hiç ümidim kalmadı.En son biriyle tanıştırılıcaktım ondanda 3 ay oldu hep engeller çıktı tanışamadık.İnanın hep ağlıyorum bu en son söylenenle olur diye umut ettim ama artık hayat o kadar anlamsızki.hep allaha dua ediyorum.
merhaba ben aranıza yeni katıldım.Ben artık evlilik konusunun tamamıyla şans olduğunu düşünüyorum.ben 32 yaşındayım hala daha kendimi övmek için söylemiyorum bu başkalarınında görüşü çok güzel hatta dönenin maşallah diyeceği kadar güzelimdir ama o kadar mutsuzumki.Diyeceksenizki armudun sapı üzümün çöpümü dedin hayır para mal mülkmü aradın oda hayır ama olmadı işte.Ya ihanete uğradım yada hayatımdan uzaklaştılar.Bu evlenme konusu artık o kadar canımı acıtıyorki bu yalnızlık bu mutsuzluk artık hiç ümidim kalmadı.En son biriyle tanıştırılıcaktım ondanda 3 ay oldu hep engeller çıktı tanışamadık.İnanın hep ağlıyorum bu en son söylenenle olur diye umut ettim ama artık hayat o kadar anlamsızki.hep allaha dua ediyorum.
hayatımdan uzaklaştılar derken beraberdik bence herşey yolundaydı ama o gitmeyi istedi çünkü beni mutsuz edeceğini düşünüyormuş kendince.çok üzülmüşüm çok ağlamıştım.şu andada beni en çok üzen çevrenin baskısı.vede bu en son gerçekleşmeyen tanışma.şu an stresten hep baş ağrıları ile mücadele ediyorum.
hangi erkek mutsuz etmez ki canım benim? biliyormuş ,işte ne mal olduğunu. :)))) ben de aynısıyla karşılaştım, güldüğüme bakma. işlerine gelmeyen bi şeyler oluyor sen ne kadar güzel hoş kibar iyi huylu vs vs olsan da.
özel insanın olduğuna olan inancım sıfırlanmış durumda benim de.
Canim evlilige bukadar adapte olma. Emin ol evlenmis olsadin keske daha gec evlenseydim derdin suan. Kariyer yap, isine konsantre ol, güzel seylerle ugras. Emin ol senin kismetin seni biyerlerde bekliyor. hayatini yasayiver. Nasil olsa bir koca hakkin var üzme canini
yahuuuu evlilik şart mı yaniii. evliliği gözünde büyütme bence. evet belki gerekli bişey ama illaki 20 21 24 25 yaşında yapılacak diye birşey yok ki. sende 29 da bulmazsın ama 32 de 35 de bulursun. ne güzel işin gücün varmış. hayatını yaşa gitsin. bide dediğim gibi gozunde buyutme. evlendiğinde çokk hayal kırıklığına uğrarsın arkadaşım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?