Evlenemiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Olmuyor ya benm de kısmetimi bağladılar mı naptılar anlamıyorum...

kedicik tşkrler inş hayırlısı olur hepimiz için

Bu arada çok merak ettim bu konuyu ilk açan kişi evlendi mi acaba?(1 yıl olmuşta)

bencede bende merak ediyorum amam evlenmemiştir bidefa evlenemiyorum demiş:dancesöz ağızdan çıktıysa kolay kolay evlilik görülmez ufukta:dance:

bencede bende merak ediyorum amam evlenmemiştir bidefa evlenemiyorum demiş:dancesöz ağızdan çıktıysa kolay kolay evlilik görülmez ufukta:dance:

evet bazı insanlar için ne kadar kolay bazıları içinse bütün şartlar uygun olsa bile zor evlenmek. evlenemiyorum diye boşuna demez bi insan. -tatlicadiarzu-

merhaba ben aranıza yeni katıldım.Ben artık evlilik konusunun tamamıyla şans olduğunu düşünüyorum.ben 32 yaşındayım hala daha kendimi övmek için söylemiyorum bu başkalarınında görüşü çok güzel hatta dönenin maşallah diyeceği kadar güzelimdir ama o kadar mutsuzumki.Diyeceksenizki armudun sapı üzümün çöpümü dedin hayır para mal mülkmü aradın oda hayır ama olmadı işte.Ya ihanete uğradım yada hayatımdan uzaklaştılar.Bu evlenme konusu artık o kadar canımı acıtıyorki bu yalnızlık bu mutsuzluk artık hiç ümidim kalmadı.En son biriyle tanıştırılıcaktım ondanda 3 ay oldu hep engeller çıktı tanışamadık.İnanın hep ağlıyorum bu en son söylenenle olur diye umut ettim ama artık hayat o kadar anlamsızki.hep allaha dua ediyorum.

çok benzerlikler var durumumla sedefnur. birini bulmakta zorlanmadım ben de şimdiye dek, muhakkak görüştürme talepleri, isteyenler, ısrarcılar vs oldu. ama olmayınca olmuyor. bi de kendi içinde yarattığın düşüncelerin de eklenince içinden çıkılmaz bir hal alıyor ve kim çıkarsa çıksın olmayacak gibi bakmaya başlıyorsun.

o kadar imreniyorum ki birini beğenip sevip hemen evlenenlere.

"hayatımdan uzaklaştılar" derken nei kastettin?

hayatımdan uzaklaştılar derken beraberdik bence herşey yolundaydı ama o gitmeyi istedi çünkü beni mutsuz edeceğini düşünüyormuş kendince.çok üzülmüşüm çok ağlamıştım.şu andada beni en çok üzen çevrenin baskısı.vede bu en son gerçekleşmeyen tanışma.şu an stresten hep baş ağrıları ile mücadele ediyorum.

seni anlıyorum elestırısel oldugumuzdan degıl olmayınca olmuyor cırkın mıyım hayır hatta akılllı guzel becerıklı kızzın hala nıye bekarsın deyıp dedıkodumu yapıyorlar ya bende 27 dıyım hatta yıne yazdım burayada yazayım acaba bu saaten sonra aradıgımı bulabılecek mıyım cok sey mı ıstıyorum dıyorum 30 gecen erkekler cogu bosanmıs oluyor kendım gıbı bekar bırını bulabıllecek mıyım bırde garıp olan yakın zamanda 2 kere teklıf aldım ıkısıde benden kucuk 3 yas kadar buda bana ters umutsuzum

suandda evdeyım calısmıyorum ıs arıyorum oda yok evde benı kım gorsun dıyorum valla

hangi erkek mutsuz etmez ki canım benim? biliyormuş ,işte ne mal olduğunu. :)))) ben de aynısıyla karşılaştım, güldüğüme bakma. işlerine gelmeyen bi şeyler oluyor sen ne kadar güzel hoş kibar iyi huylu vs vs olsan da.

özel insanın olduğuna olan inancım sıfırlanmış durumda benim de.

Bazen çok az tanıdığınız bir kişi bile neden diye sorabiliyor size buda insanı çok üzüyor.Bu arada umarım iş bulursun en kısa zamanda ama ben şehrin en işlek yerinde çalışıyorum......

çok haklısın.

Canim evlilige bukadar adapte olma. Emin ol evlenmis olsadin keske daha gec evlenseydim derdin suan. Kariyer yap, isine konsantre ol, güzel seylerle ugras. Emin ol senin kismetin seni biyerlerde bekliyor. hayatini yasayiver. Nasil olsa bir koca hakkin var üzme canini

canım sağol zaten üzülsemde elime birşey geçmiyor artık zamana bırakıyorum inşallah birgün biryerde bende mutlu olurum.

hımmm tatlım peki cıkma teklif edende mi olmadı. onları tepmedin umarım :gitme:

yahuuuu evlilik şart mı yaniii. evliliği gözünde büyütme bence. evet belki gerekli bişey ama illaki 20 21 24 25 yaşında yapılacak diye birşey yok ki. sende 29 da bulmazsın ama 32 de 35 de bulursun. ne güzel işin gücün varmış. hayatını yaşa gitsin. bide dediğim gibi gozunde buyutme. evlendiğinde çokk hayal kırıklığına uğrarsın arkadaşım...

canım ne o. bi problemin mi var evlilikle? neden böle diyosun. menapozu var şeyi var. insallah en yakın zaman da hayırlısıyla karsılasırsın canımcım. öpüorum opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…