Bende çok dertlyim. Bi tane öğretmen arkadaşım bana bir görücü buldu. Annesiyle 5 dk görüştük ama beni beğenmemiş galiba ve aramamışlar. Çok sinrlendim. Çok kötü bişey. Bu olay beni çok kötü etkiledi. Bu olaydan sonra bu tarz başka olaylarla karşılaşmamak için artık bu tarz tekliflerin hepsine hayır diyeceğim mafoldumben
Bende çok dertlyim. Bi tane öğretmen arkadaşım bana bir görücü buldu. Annesiyle 5 dk görüştük ama beni beğenmemiş galiba ve aramamışlar. Çok sinrlendim. Çok kötü bişey. Bu olay beni çok kötü etkiledi. Bu olaydan sonra bu tarz başka olaylarla karşılaşmamak için artık bu tarz tekliflerin hepsine hayır diyeceğim mafoldumben
bazı arkadaşlar benim yazdıklarıma cevap yazmış ama benim ne yazmaya çalıştığım tam anlaşılamamış.evet işim gücüm herşeyim var benim üzüntüm imrenerek baktığım bazı arkadaşlarım gibi mutlu olamamak.ama menapoz koca bulamamak evde kalmak koca kahrıçekmek bunlar hoş değil.diliyorum herşey herkesingönlünceolsun.
yok canım yok ben seni gayet iyi anladım konunu okumustum
bosver sen
yalnizligi, yeri geldiginde bir dilim ekmegi paylasamamayi, her gece tek basina uyumayi, gecenin bi yarisi uyanip karanlik odada yalnizligi sonuna kadar hissetmeyi, hasta olunca kalkip o halinle kendine corba yapmak, giyinip sogukta ezcaneye kadar yurumek zorunda kalmayi, herkesin teker teker nisanlandigini, sonra evlendigini, sonra hamilelik surecini, hatta 2. hamilelik surecini gordugun halde butun bu surecler icinde o kadar zaman icinde hep yalniz olmayi ancak yasayanlar bilir.
Arkadaş banlandığı için artık cevap yazamıyor. Ama ben facebooktan sorup öğrenirim sora da yazarım:)
Arkadaş banlandığı için artık cevap yazamıyor. Ama ben facebooktan sorup öğrenirim sora da yazarım:)
En güzel evlilik hayırlı evlilik bence.
Ben 18 yaşımda evlenmiştim. ve hiç mutlu olmadım
21 yaşımda ayrıldım. Şimdi üzerinden 10 sene geçti.
Ben hala bekarım ve evlenip çocuğum olmasını çok istiyorum.
Sadece tek duam hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?