Evlenemiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım ben evli değilim. orda yazıyo. ayrıcada ben evliliği düşünmüyorum. evlenip koca kahrı çekmeye hiççççç niyetim yokkk. sanada tavsiye ederimmmmm.

hım canım o zaman evlenmeyim ben de. seni mi kıracam güzelcim

bazı arkadaşlar benim yazdıklarıma cevap yazmış ama benim ne yazmaya çalıştığım tam anlaşılamamış.evet işim gücüm herşeyim var benim üzüntüm imrenerek baktığım bazı arkadaşlarım gibi mutlu olamamak.ama menapoz koca bulamamak evde kalmak koca kahrıçekmek bunlar hoş değil.diliyorum herşey herkesingönlünceolsun.

Bende çok dertlyim. Bi tane öğretmen arkadaşım bana bir görücü buldu. Annesiyle 5 dk görüştük ama beni beğenmemiş galiba ve aramamışlar. Çok sinrlendim. Çok kötü bişey. Bu olay beni çok kötü etkiledi. Bu olaydan sonra bu tarz başka olaylarla karşılaşmamak için artık bu tarz tekliflerin hepsine hayır diyeceğim mafoldumben

olsun üzülmeyin kısmet değilmiş.olabiliyor böyle bazende sizi beğeneni siz beğenmiyorsunuz.hayırlısı.

çooook sinir edici bi durum... asla kabul etme bundan sonra.

annesinin beğendiği kızı alacak adamdan hayır mı gelir yaaaaaaaaaa!!!!!!!! kendi nerdeymiş bu şahsın? annesinin eteklerinin altında mıymış!!!!!!

kızlar bizdede malesefki görüüc usulü var ve ben erkeklerle içli dışlı olan bi insan değilim çevrem yok yani erkeklerden annelerin beğenmesinden rahatsızım gerçekten o an çocuk görse belki farklı düsünecek

yazılanları okudumda...bende yazayım bari dedim. ben 3.5 yıllık evliyim,bebek düşünürken kendimi boşanma arifesinde buldum,yani gençken evlenmekte bi marifet değil çünkü insanın ne zaman ne olacağı belli olmuyo.kader kısmet.alnında yazıyorsa yaşarsın,yapılacak bişey yok..

Benim yasim senden kücük olsada, bana göre neden niye insan hic dememeli..
Gercekten hazir oldugun an öyle bir cikiyorki o kisi karsina. ALLAH tan hayirlisini istemelisin.
Umarim seninde karsina cikar iste bu diyebilecegin birisi.

Kanu taaaa 2008de açılmış.akannehir
Arkadaş evlendimi acaba CADIARZU:jeyyar:

yok canım yok ben seni gayet iyi anladım konunu okumustum
bosver sen
yalnizligi, yeri geldiginde bir dilim ekmegi paylasamamayi, her gece tek basina uyumayi, gecenin bi yarisi uyanip karanlik odada yalnizligi sonuna kadar hissetmeyi, hasta olunca kalkip o halinle kendine corba yapmak, giyinip sogukta ezcaneye kadar yurumek zorunda kalmayi, herkesin teker teker nisanlandigini, sonra evlendigini, sonra hamilelik surecini, hatta 2. hamilelik surecini gordugun halde butun bu surecler icinde o kadar zaman icinde hep yalniz olmayi ancak yasayanlar bilir.

bende merak ettim şimdi boshayallersmile

insaf sade_kahve evlendiysen söylede bizde bilelimkaydirigubbakcemile3

canım teşekkür ederim beni anladığın için.yazdıklarından okadar duygulandımki gözlerim doldu ne kadar güzel yazmışsın neler hissettiğimi.inşallah herşey gönlümüzce olsun.

Arkadaş banlandığı için artık cevap yazamıyor. Ama ben facebooktan sorup öğrenirim sora da yazarım:)

En güzel evlilik hayırlı evlilik bence.
Ben 18 yaşımda evlenmiştim. ve hiç mutlu olmadım
21 yaşımda ayrıldım. Şimdi üzerinden 10 sene geçti.
Ben hala bekarım ve evlenip çocuğum olmasını çok istiyorum.
Sadece tek duam hayırlısı olsun.

haklısınız hayırlısı olsun demek lazım once bende 27 yasındayım bekarım ama demıyorum desemde bazan dıyorum cok mu kısmetsızım benı cok seven bırı nıye yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…