Evlenemiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
haklısınız hayırlısı olsun demek lazım once bende 27 yasındayım bekarım ama demıyorum desemde bazan dıyorum cok mu kısmetsızım benı cok seven bırı nıye yok

canım bende 26 yaşındayım halen okul derdindeyim

bu zamanlarda çok sık duyuyorum evlenemiyorum diyenleri...neden böyleki acaba toplum degişiyor evliliğe verilen önem mi azalıyor....boşanmalar o kadar çok ki....aldatmalar normal sayılıyor....çogu kişinin evliliğe saygısı yok....inşallah hepiniz gönlünüze göre hayırlı birilerini bulursunuz:Saruboceq:

canım çok seçici davranıyorsun belki ondandır

bi geçmişi gözden geçir bakalım kaç kişi sana çıkma teklifi etti
kaç kişi seninle ciddi olduğunu söyledi

bunlardan hiç birini değerlendirmedinmi canım

çok fazlamı şey bekliyosun acaba evleneceğin erkekten
yani şöyle olsun böyle olsunmu diyosun
kimse dörtlük değilki canım
eskiden annelerimiz görmeden evleniyolarmış

şimdi devir değişti tabi kimin ne olduğu belli değil
iyice araştırıp öyle evlenmek gerekiyo

ama genede fazla seçici olma canım

ben seçiciyimama yalanda yok şimdi öyle talibim deyok fazla

26 yaşındayım cnm

talibimde fazla yok demişin.. kaç kişi bekliyodun.???:roflol:

erkekler sıraya girmiş senimi beklicek allah aşkına...

varsa birileri değerlendir derim...

yaşın tam evlenme çağı uygun yani

talibimde fazla yok demişin.. kaç kişi bekliyodun.???:roflol:

erkekler sıraya girmiş senimi beklicek allah aşkına...

varsa birileri değerlendir derim...

yaşın tam evlenme çağı uygun yani

AMAN BOŞVER DERDİM BAŞKA ÖSSDERDİNDEYİM GEÇ MEÇ İDEALLERİM VAR.NİYESIRAYYA GİRİP BEKLEMESİNLER BENDEN İYİİSNİMİ BULACAKALR YOKSADA KENDİLERİ BULUR AVUÇLARINI YALASINLAR :dilcikar: alkisalkisalkis

haklısınız hayırlısı olsun demek lazım once bende 27 yasındayım bekarım ama demıyorum desemde bazan dıyorum cok mu kısmetsızım benı cok seven bırı nıye yok

Merak etme arkadaşım
bir gün bizi sevecek birileri de çıkacaktır
sadece o zamanı beklememiz gerekiyor
Bir gün bir yerlerden o bizi bulacaktır
Emin olabilirsin...

bazen kısmet olmıyo demekki bazı şeyler...belki dört dörtlüksündür ama şanssızlık işte çıkmaz bi türlü karşına hak ettiğin biri....önemli olan hak etttiğin insanla olması yoksa bi ömür mutsuz olmaktan çok daha iidir evlenmemek emin olun bu durumdaki mutsuzluğunuza bin basar o pişmanlığın kötü evliliğin mutsuzluğu...ama kısmet iştebelki karşınıza çıkması an meselesidir o yüzden üzülkmeyip hep hayırlısını dileyin bence

canım bende 26 yaşındayım bazen hep sorunu kendimdearayı takıntı yapıorm amma değil çoğunluk güzel olduğumus öylüyor sevimli iyimser bi kız oalrak görülüyorm amma kısmet cnm bazı şeyler ne güzellik ne iyi huy nede başka bişey kader kısmet herşey sevdiğin olacak kişi kısmet kader olursa gelip kapına dayanıyo zaten ümitvar olmak lazım hep birde herşeyin hayırlısını dilemek herşey gönlünce vehayırlısı olsun senin adına cnm

benim dayi kizim da bekle di 30 yasina kadar son ayda 3 defa nisanlandi ayrildi. kismetler üst üste geldi.
en sonunda cok iyi bir kismet cikti kendinden 8 yas kücük hic takmadi bile. 4 yil oldu 34 yasinda bir kizi vardi iki hafta öncede oglu oldu.mutlu mesut yasayip gidiyor.hersey kismet insallah rabbim sizinde degerinizi bilcek kismetler cikarsin.

inş canım bende yaşı hiç takmıorm össyehazırlanıorm bu yaşta okul sırasında yada okul bitince kısmet olursa inş diyorum .gerrçekten kısmet ve ümitvar olmak gerek allahtan dilemek

........................................................

Evlenmek ıÇın evlenılmemelı dÜzgÜn ıÇınıze sınen bırını bulana kadar beklenmelı bence ama bu Çok ıncelemek anlamına gelmemelı kader kısmet de demek lazım aradıklarınızın yarısını bulduysanız durmayın derım kımse dÖrt dÖrtlÜk deĞıldır

vayy hikayeye baak. fisfisfis

Arkadaşlar ben evliyim ama sizi çok ama çok iyi anlıyorum.Bizde abimi evlendiremiyoruz kendisi 28 yaşına girecek sağa sola bakınıyoruz hani birileriyle tanıştıralım diye ama yok şu ana kadar 1 kişiyle bile tanıştıramadık.Kendisi istanbulda memur hakkaten abim diye söylemiyorum çok temiz merhametli bir çocuktur sen bul diyoruz oda etraf çok kötü diye kimseye bulaşmıyo çevremdeki kızlar falaket diye.Zaten çapkında değil üniversitedeyken yapmamış bi hafta onla bi hafta diğeriyle çıkmayı.Çevresindekilere hiç pas vermiyo.Ailece seferber olduk iyi birini bulup tanıştıralım diye .Ee bakıyorum kızlar istiyo eş bulamıyo erkekler istiyo onlarda bulamıyo ya bu gerçekten ciddi düşünen insanlar niye birbirini bulamıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…