benim dayi kizim da bekle di 30 yasina kadar son ayda 3 defa nisanlandi ayrildi. kismetler üst üste geldi.
en sonunda cok iyi bir kismet cikti kendinden 8 yas kücük hic takmadi bile. 4 yil oldu 34 yasinda bir kizi vardi iki hafta öncede oglu oldu.mutlu mesut yasayip gidiyor.hersey kismet insallah rabbim sizinde degerinizi bilcek kismetler cikarsin.
bende 29 yaşımdayım.tamam diyelimki takmamaya çalışıyorum ama etrafımda öyle konuşmalar oluyorki ister istemez üzülüyorsunuz,neden kimse çıkmıyor,bende mi hata var,
ben mesela öyle işveli cilveli biri olmadım hiç karşımdakini etkilemeye çalışmadım çalışmamam da yapamam yapımda yok...iş yerimde bir sürü bekar var kimsenin gözü beni görmüyor valla bunaldım artık.
Konu 2008 de açılmış müzeden konu çıkarılmış gene...
Konu 2008 de açılmış müzeden konu çıkarılmış gene...
gelecek korkusu, olumpusss mu oldu acaba..CADIARZU
Arkadaşlar ben evliyim ama sizi çok ama çok iyi anlıyorum.Bizde abimi evlendiremiyoruz kendisi 28 yaşına girecek sağa sola bakınıyoruz hani birileriyle tanıştıralım diye ama yok şu ana kadar 1 kişiyle bile tanıştıramadık.Kendisi istanbulda memur hakkaten abim diye söylemiyorum çok temiz merhametli bir çocuktur sen bul diyoruz oda etraf çok kötü diye kimseye bulaşmıyo çevremdeki kızlar falaket diye.Zaten çapkında değil üniversitedeyken yapmamış bi hafta onla bi hafta diğeriyle çıkmayı.Çevresindekilere hiç pas vermiyo.Ailece seferber olduk iyi birini bulup tanıştıralım diye .Ee bakıyorum kızlar istiyo eş bulamıyo erkekler istiyo onlarda bulamıyo ya bu gerçekten ciddi düşünen insanlar niye birbirini bulamıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?