Evlenemiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aslinda ben de korkuyorum
aldatmalar vs bisuru sey var
gec olsun guc olmasin diyorum ama insan bi taraftan da zaman gectikce endiselenmeden edemiyor
bi bakiyorum 1 sene gecmis, bi bakiyorum bi sene daha gecmis
derken yas gelmis 29a, herhalde cirkin bi kiz diye dusunebilirsiniz aslinda tam tersi
ama buyuk sehirde herkes kendi aleminde, yuzumuze bakan yok

sen biraz çekingensin sanırım.
Millet de o yüzden seni sadece arkadaş olarak görüyor olabilir..
Bu saatten sonra karakter değişmez ama en azından yeni girdiğin ortamlarda espirili şakacı ve girişken bir tip ol.
Beğendiğin olursa sor soruştur hayatında biri var mı dye.
Arkadaşların aracı olsun.
Bu işler çoğunlukla arkadaş oratmında tanıştırmayla oluyor.
Kısmet ayağa gelir elbet ama seninde çabalaman lazım kuzum.
Hem herzaman derim evlenip de boşanacağıma hiç evlenmeyim Allah hayırlısını versin.
Ama sakın armudun sapı üzümün çöpü yapma işte ozaman evlenemezsin.
Örnek benim kuziler. Aman arabası olcak aman kaynanayla yaşamam aman evi de olsun.
Hatta abartıp kardeşiyle ortak tek işi olsun dedi dedi.
Şimdide nerde kociş iye bekliyorlar.
Bir insanın huyu iyi olsun gerisini siz birlikte yaparsınız zaten.
şimdi diyorsun ki 1 2 sene bekleyemem ama belki de o senin kısmetin bence hemen ipleri koparma bence.
Buarada yaşında abarttığın gibi geçmiş falan değil zaten bu devirde insanlar 25 26 dan sonra evlenmeye başlıyolar

dogru tabi de evlenenler hep sakaci boyle konuskan kisiler de degildi, sessiz sedasiz tiplerin ayagina geldi kismetler

hayirlisi

canım olumsuz düşünme sakın
düşünceler gerçekleri çekermişş
herşeyin hayırlısını iste
mutlakaki onunda zamanı vardır önemli olan hayırlısı olması

kısmet canım herkes şu dünyadakısmetinden bir gram fazlasını almıyor.
Bamız erken bazımız geç bazmızda hiç evlenmiyor.
Ama arkadaşlarına haber et varsa bildikleri falan sana uygunsa söylesinler.
Çok da takma kafana

dediğiniz gibiyse mutlaka en iyileri karşınıza çıkacaktır hiç üzmeyin kendinizi hem daha yaşınız 29 muş yapyın zaten üniden 24 ünüzde mezun oluyorsunuz çalışma hayatı derken insan kendini 27 sinde kadar zor toparlar zaten üzülmeyin derim kısmetse olur zaten:1hug:

Bence hiç kendini üzme bu şekilde düşünüpte, hayırlısı ne ise o olsun insallah. Ben 32 yasımda evlendim, ve evlenene kadar 2 tane cok ciddi ve uzun süren ilişkim olmustu. Oysaki eşimle tanıstığımızın birinci ayı dolmadan nisanlandık ve 6 ay dolmadanda evlendik. Yani hiç beklemediğin ummadığın bir şekilde olacagı varsa hersey olabiliyor.

ben de aynen nolcak böyle isteyenler oldu daha yeni ama içim ıı ıh diyo evlenmek istiyorum ama karşıma biri çıkınca içim istemiyo anlamadım ben de valla

ben 2 yıllık evliyim, 29 yaşımda evlendim, bu zamana kadar karşıma çıkan kişilerin hepsinde acaba evleneceğim kişi bu mu diye soruyordum kendime, ama öyle olmuyormuş arkadaşlar hiç olmayacak zamanda hiç olmayacak yerden çıktı eşim tesadüf tatlı bir süprizdi, ben inanıyorum ki evlillikler böyle oluyor tılsımla gerçekleşiyor sanki, o yüzden kafanıza takmayın ben deli gibi düşünür evde de anneme ağlardım kadın ne dular ederdi kilit bile açtırmış bana sonradan söyledi :))))))))))) kafanıza takmayın hakkınızda hayırlısını dileyin ve mutlaka doğru kişiyi bulun, evlenmek için evlenmeyin sonra anlaşmazlıklar çıkınca pişman olursunuz Allahım bütün bekar arkadaşlarıma hayırlı kısmetler diliyorummmm, mutlu bir yuva kurmanız dileğiyle kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr

canım birden çıkar karşına herkezin bi yerde kısmeti vardır ve bi şekilde çıkar karşısına seninde bi bekleyenin vardır elbet..................

bence hayatın tadını çıkarmaya bak evlenip ne yapacaksın,ben 2yıllık evliyim ve pişmanım.kısmet meselesi işte.çok serbest her istediği yapılarak büyüdüm,ailemin tek kızıyım,eşimin aile tarafı kendini varlıklı gösterdi yardım ederiz maddi konularda (eşimin işi yoktu hala yok) gelinimize eski hayatını aratmayız dediler ama hiçde öyle olmadı,2sene boyunca altınlarımızla geçindik şimdi oda bitti,eşim çalıştığı yerden ayrıldı,üstüne bide çocuk oldu.kaynana dırdırıyla tanıştım doğum masrafımı karşılamışlardı yaptıkları ne varsa hepsini söyleyip duruyo,başımıza kakıyo.evlendiğime çok ama çok pişmanım.daha az önce eşimle tartıştık,evliliğimden nefret etmeye başladım artık.boşver düşünme bukadar evliliği,yaşamaya bak hayırlısını dile,evlensen bile hayırlı insanlarla karşılaştırsın Allah seni..

olanagin varsa tatile falan cik teyzen dayin halan varsa kisa bir sureligine mekan degistir etrafimdakiler evlendiler diyosun sende o etrafini degistir. bencede evlenmek istiyorsan illaki acele etmelisin. 29 yasindasin cok gec degil ama fazla bekleme gibi bir luksunde yok canim..

dilerim sende sana layik olan bir ese sahip olur ve saglikli hayirli evlatlara sahip olursun cnm
benim dayimin kizi 31 yasinda oda bi turlu rastlayamamisti istedigi gibi birine ailesine acti aileside tanidiklara soyledi ve sonunda uygun biriyle tanisti cok guzelde anlasiyorlar
darisi senin basina

sevgiler gulsen a.s.

boncuk evlilik sadece senin dunyanda olan seylerden ibaret degil evlilik son derece degerli bir kavramdir muhakkak cogumuz evlilikte mutlulugu yakalayamyoruz ama cogumuzda mutlulugu yakalayabiliyor. daha 2 yillik evlisin cok yeni ilk yillarda surtusmeler yasanir sonra cok daha iyi gider ama maddiyat girmis isin icine egerki parasal sorunsa o babanin evinde olsan bile seni mutsuz etmeye yeter

Aaa canını sıktığın şeye bak. Evlenmek istemeni çok iyi anlıyorum, ama bilgilerinden gördüğüme göre yüksek lisansını yapmışsın, işin var, yani zaten böyle şeyler için anca fırsatın olmuş. Ayrıca bazı arkadaşlar belirtmiş ben de yineleyeyim, evleneceğim diye illa kendi değerini düşürme, ilk karşına çıkan insana kapılma allah korusun dünyanın binbir türlü hali var. Her şeyin hayırlısı olması için dua et, ve emin ol 30 evlenmek için hiç de geç değil, hele ki bu devirde.

Bu arada nerde yaşıyorsun, Lütfen bu söylediğimi yanlış anlama, gerçekten yardım etmeye çalışıyorum, hani komik gelecek ama belki ama illa da hayatında aşk olsun istiyorsan belki kardeşi, arkadaşı bekar olan tanıştırmak isteyen vardır.

Büyük şehirlerde yaşamanın dezavatajları işte çok iyisin herşeye sahipsin ama doğru dürüst gelen yok. Küçük ilçe gibi biir yerde yaşasaydın şimdiye çoktan evlenmiştin. Bir arkadaşım anlatmıştı kendi ilçelerinde kadınlar çetele tutarlarmış liseden mezun olanlar işte üniversiteyi kazanan kızlar filan diye ve o arkadaşım cidden o çeteleyi görmüş kendisini de lisede çok başarılı olunca üniversiteye kesin gider deyip görücüleri yollamışlar bir sürü kişi babası arkadaşım biraz uçarı ona güvenmediğinden vermiş bir tanesine öyle okumuş üniversiteyi.

İllakide evlenim de bende evlliler kervanına katılim diye düşünme. Demek ki senin için bu zaman hayirlı dilmiş. İllakide şimdi elenim diye bişey yok zaten Hayırlısı ile olur İnşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh. Allah her kese mutluluk verio sadece beklemesini bilmek lazım bence. yerimseniben

canım herşey kısmet zamanı gelince olur ama şunu unutma evlenenin bin derdi bekarın bir derdi okadar dert etme hayat kısa yaşamana bak

elbet bırde bırkısmetın vardır canım belkı yasın 29 ama belkı dogru zamanda degılsın boyl eumutsuz olma ınsallah en kısa zamanda karsına adam gıbı bır adam cıkar ve sende mutlu bır yuva kurarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…