E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
yanlış düşünüyorsun bence tatlım
şansdan ziyade karşına yanlış insanlar çıkmış ve hiçbiri senin için hayırlı insanlar değilmişki sen evlenememişsin böyle düşün bence
ben evlilikten çok korkuyorum inan birazcık olan cesaretim bile gödürklerim duyduklarım ve yaşadıklarımın sayesinde kırıldı
çok fazla talipti şuydu buydu var ama insanın gönlüne göre biri olmayınca boş bu işler
senin yapman gereken önce karakterine uygun eline mesleğini almış seni seven değer veren ve maddi açıdanda rahat yaşatabilecek birini bulmak
aranızda uçurumlar olmasın zaten bunlar ilişkiyi yıpratır ve bitirir
hakkında hayırlısını dile
belkide evlenmek senin için hayırsız bile olabilir belki allah korusun mutsuz bile olabilirsin böyle düşün içini ferah tut canım
ne demişler kısmetse gelir yemenden kısmet değilse ne gelir elden a.s.
sen biraz çekingensin sanırım.
Millet de o yüzden seni sadece arkadaş olarak görüyor olabilir..
Bu saatten sonra karakter değişmez ama en azından yeni girdiğin ortamlarda espirili şakacı ve girişken bir tip ol.
Beğendiğin olursa sor soruştur hayatında biri var mı dye.
Arkadaşların aracı olsun.
Bu işler çoğunlukla arkadaş oratmında tanıştırmayla oluyor.
Kısmet ayağa gelir elbet ama seninde çabalaman lazım kuzum.
Hem herzaman derim evlenip de boşanacağıma hiç evlenmeyim Allah hayırlısını versin.
Ama sakın armudun sapı üzümün çöpü yapma işte ozaman evlenemezsin.
Örnek benim kuziler. Aman arabası olcak aman kaynanayla yaşamam aman evi de olsun.
Hatta abartıp kardeşiyle ortak tek işi olsun dedi dedi.
Şimdide nerde kociş iye bekliyorlar.
Bir insanın huyu iyi olsun gerisini siz birlikte yaparsınız zaten.
şimdi diyorsun ki 1 2 sene bekleyemem ama belki de o senin kısmetin bence hemen ipleri koparma bence.
Buarada yaşında abarttığın gibi geçmiş falan değil zaten bu devirde insanlar 25 26 dan sonra evlenmeye başlıyolar
dediğiniz gibiyse mutlaka en iyileri karşınıza çıkacaktır hiç üzmeyin kendinizi hem daha yaşınız 29 muş yapyın zaten üniden 24 ünüzde mezun oluyorsunuz çalışma hayatı derken insan kendini 27 sinde kadar zor toparlar zaten üzülmeyin derim kısmetse olur zaten:1hug:Merhaba, aranıza yeni katıldım, forumlarda gezerken bu siteye rastladım, baktım herkes derdini paylaşmış cok ta guzel tavsiyeler verilmiş. Belki ben de moral bulurum dedim. Umarım bana da birşeyler yazarsınız.
Benim derdim evlenmeyi, başkaları gibi yuva kurup mutlu olmayı, sevilip sevilmek istememe rağmen buna erişememem. Sürekli arkadaşlarımın düğün haberlerini ve çocuk haberlerini alıyorum ama neden ben birtürlü mutluluğu yakalayamıyorum diye çok düşünüyorum. Güzel biriyim, işim var, olumsuz hiçbirşeyim yok, muhabbetim iyidir insanlarla ama 29 yaşındayım ve karşıma çıkan dogrudürüst biri olmadı. Şanssızım çok.
Arkadaşlar moralim çok bozuk
bence hayatın tadını çıkarmaya bak evlenip ne yapacaksın,ben 2yıllık evliyim ve pişmanım.kısmet meselesi işte.çok serbest her istediği yapılarak büyüdüm,ailemin tek kızıyım,eşimin aile tarafı kendini varlıklı gösterdi yardım ederiz maddi konularda (eşimin işi yoktu hala yok) gelinimize eski hayatını aratmayız dediler ama hiçde öyle olmadı,2sene boyunca altınlarımızla geçindik şimdi oda bitti,eşim çalıştığı yerden ayrıldı,üstüne bide çocuk oldu.kaynana dırdırıyla tanıştım doğum masrafımı karşılamışlardı yaptıkları ne varsa hepsini söyleyip duruyo,başımıza kakıyo.evlendiğime çok ama çok pişmanım.daha az önce eşimle tartıştık,evliliğimden nefret etmeye başladım artık.boşver düşünme bukadar evliliği,yaşamaya bak hayırlısını dile,evlensen bile hayırlı insanlarla karşılaştırsın Allah seni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?