- Konu Sahibi sardunya2020
hahhahahahahahahahahhahahahaahaa bendeSaymadım hiç, bereketi kaçmasın diye.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahhahahahahahahahahhahahahaahaa bendeSaymadım hiç, bereketi kaçmasın diye.
Maşalı kesinlikle daha iyi..Eki Görüntüle 2582655
Bir kereliğine düzleştirmişlerdi :)
Bihter akrep burcu mezar taşında öyle yapılmış senaristler en sonunda akrep olmasına karar vermişlerilk sezonda doğum günü olduğunda marta filan denk gelmişti doğum günü. Behlül ikizler burcu zaten tam uyuyor aşklarına
Aynen en güzeli maşalı saçlar.bence onun haşin ve tutkulu doğasına en çok yakışan o dolgun maşalı saçlardı.
akrep burcu veya aslan olabilirdi Bihter saçlardan da dolayı:) ama koçmuşşaşırdık mı hayır
![]()
Aynen canım kesinlikle..Erkekler düz, malum açma kapama :)
Derin düşünen sinsi erkekler narsist zaten
Aynen canım kesinlikle..
Sen bu işi çözmüşsün:)
Bi ara okumak isterizNeyini yemeyecek Astoria, eşim çocukluk arkadaşım benim, ayrıldığım sevgililerime omzunda ağlardım garibin. :))
Neyse. Çok şeapmiyim ben şimdi.![]()
Yoksa astrolojiden anlayan biri mi var burada, hemen değerlendirelimaaaa bayan libido'ma ne olmuşşşiyiki de bir kereliğine yapmışlar, sönmüş kraliçem
akrep kesinlikle bence de zaten birebir uyuyor, koçun hoppidik zottirik doğasına uymuyor Bihter tam öç alıcı tutkulu vamp bir kadın.
akrep ile ikizler de birleşmeyen açı iki burçdoğaları farklı, senaristler de astrolojiden anlıyorlarmış:)
Kesinlikle katiliyorum kalbinize aldığınız her insani ayri ayri seviyorsunuz.2. Sevgilimle evlendim iyi ki de öyle olmuş. Eğer eşim ilk ilişkim olsaydı muhtemelen şimdi eşim olamazdı. Çoktan ayrılmıştık. İlk ilişkimde yaptığım yanlışlardan ders çıkarttım, kendimi tanıdım, ne isteyip ne istemediğimden emin oldum. İkinci ilişkimde çok daha aklım başımdaydı bu yüzden. Herkes aynı değil 10. Sevgilimle de evlenebilirdim. Daha ayrılığınız çok yeni zamanla karşınıza birisi çıkar eskisinden bile çok seversiniz. İnanın seviyorsunuz o ilk aşk tek aşk bir kere ömürlük sevmek bana göre sadece boş romantizm.
Yoksa astrolojiden anlayan biri mi var burada, hemen değerlendirelim![]()
Kesinlikle katiliyorum kalbinize aldığınız her insani ayri ayri seviyorsunuz.
En cok onu sevdiim olayi bile sacma geliyor bana . Sevilen insanlar farkli , sevdigimiz yaslar farkli sartlar farkli nasil kiyaslanir ki .
Sevdigim her adami farklı ve guzel sevdim iyiki hepsi oldu.
Bu arada konu sahibi evli değilim ama evlenene kadar 10 u gecmis olur galiba (flortler dışında)
al benden de okadarSaymadım hiç, bereketi kaçmasın diye.
Bir dizi repliği vardı '' hepsi benim bebeklerim '' diyeKesinlikle katiliyorum kalbinize aldığınız her insani ayri ayri seviyorsunuz.
En cok onu sevdiim olayi bile sacma geliyor bana . Sevilen insanlar farkli , sevdigimiz yaslar farkli sartlar farkli nasil kiyaslanir ki .
Sevdigim her adami farklı ve guzel sevdim iyiki hepsi oldu.
Bu arada konu sahibi evli değilim ama evlenene kadar 10 u gecmis olur galiba (flortler dışında)
yahu 2.de 3.de nasıl tutturuyosunuz
ortaokuldan beri kimler geldi geçti hala nokta atışı yapamadım
sıkıldım artık yeni erkek tanımaktan![]()