evlenene kadar kaç sevgiliniz oldu?

Ben 39 yasinda evlendim,10 tane felan oldu 😂😂😂hos benim esimde cok capkin oldugu icin bayagi bi dosyasi var kabarik

Eki Görüntüle 2582655
Bir kereliğine düzleştirmişlerdi :)

Bihter akrep burcu mezar taşında öyle yapılmış senaristler en sonunda akrep olmasına karar vermişler 😄 ilk sezonda doğum günü olduğunda marta filan denk gelmişti doğum günü. Behlül ikizler burcu zaten tam uyuyor aşklarına
Maşalı kesinlikle daha iyi..
Foto için teşekkürler:)

bence onun haşin ve tutkulu doğasına en çok yakışan o dolgun maşalı saçlardı.:KK70:
akrep burcu veya aslan olabilirdi Bihter saçlardan da dolayı:) ama koçmuş:dondurma: şaşırdık mı hayır:KK53:
Aynen en güzeli maşalı saçlar.
Mesela yeni dizisi atiyeyi izledim. Orada da saçları güzel.. Ama maşalı bir Bihter en güzeli imiş:)
Ben boğa sanıyordum..

aaaa bayan libido'ma ne olmuşşş:KK57: iyiki de bir kereliğine yapmışlar, sönmüş kraliçem:KK53:
akrep kesinlikle bence de zaten birebir uyuyor, koçun hoppidik zottirik doğasına uymuyor Bihter tam öç alıcı tutkulu vamp bir kadın.
akrep ile ikizler de birleşmeyen açı iki burç:işsiz: doğaları farklı, senaristler de astrolojiden anlıyorlarmış:)
Yoksa astrolojiden anlayan biri mi var burada, hemen değerlendirelim 🙈🙈🙈😊

2. Sevgilimle evlendim iyi ki de öyle olmuş. Eğer eşim ilk ilişkim olsaydı muhtemelen şimdi eşim olamazdı. Çoktan ayrılmıştık. İlk ilişkimde yaptığım yanlışlardan ders çıkarttım, kendimi tanıdım, ne isteyip ne istemediğimden emin oldum. İkinci ilişkimde çok daha aklım başımdaydı bu yüzden. Herkes aynı değil 10. Sevgilimle de evlenebilirdim. Daha ayrılığınız çok yeni zamanla karşınıza birisi çıkar eskisinden bile çok seversiniz. İnanın seviyorsunuz o ilk aşk tek aşk bir kere ömürlük sevmek bana göre sadece boş romantizm.
Kesinlikle katiliyorum kalbinize aldığınız her insani ayri ayri seviyorsunuz.
En cok onu sevdiim olayi bile sacma geliyor bana . Sevilen insanlar farkli , sevdigimiz yaslar farkli sartlar farkli nasil kiyaslanir ki .
Sevdigim her adami farklı ve guzel sevdim iyiki hepsi oldu.
Bu arada konu sahibi evli değilim ama evlenene kadar 10 u gecmis olur galiba (flortler dışında)

En cok onu sevdiim olayi bile sacma geliyor bana . Sevilen insanlar farkli , sevdigimiz yaslar farkli sartlar farkli nasil kiyaslanir ki .
Bu arada konu sahibi evli değilim ama evlenene kadar 10 u gecmis olur galiba (flortler dışında)

Çok yıllar önce biri bana herkesi farklı seversin demişti inanmamıştım. Şimdi anlıyorum ne kadar haklı olduğunu. Dediğiniz gibi yaş, hayat şartı vb faktörler çok önemli. Hayatınıza aldığınız herkesi seviyorsunuz ama hepsini birbirinden farklı seviyorsunuz. Lise bittiği gibi evlenen 10 arkadaşım varsa 8i boşandı çünkü yaş büyüyor beklenti, istek değişiyor.

çapkın bir kadındım. sayı sayma kabiliyetimi kaybettim şu an :110:ama ciddi ilişki olarak bir elin parmaklarını geçmez. en sonunda 36 yaşında bir aşık oldum, sonra herşey bitti dünyadaki tüm insanlar cinsiyetsiz kimseye hiçbirşey de hissetmiyorum. hislerim öldü diyebilirim. evli değilim ama bundan sonra olacaksa da mantık sevgi saygı paralelinde bir evlilik ya da ilişki yaşarım diye düşünüyorum. kısacası sayı önemli değil, önemli olan o kişiyi tanıdığında tecrübelerinle yaşanmışlıklarınla hislerini birleştirerek "işte bu o" diyebilmek.

Bir dizi repliği vardı '' hepsi benim bebeklerim '' diye :halay: şaka bir yana yorumunuz çok güzel :p

Hiç listesini yapmadım ama bir ara harbi harbi başıboş serseri mayın gibi dolastigimda kantarın topuzu çok kaçmış olabilir 😂😂😂 Tabiki hepsine aşık degildim ama hepsi yunan heykeli gibi çocuklardi. Soy çırılçıplak geç karşısına seyret 😍😆

Back
X