evlenenler bekarları anlıyor musunuz?

Aynen öyle..
Ben evlendikten sonra 3 aylık evliyim o zaman.

Bana soruyorlar devamlı evlilik nasıl gidiyor falan, saklayamam da ben çok büyük hayal kırıklığı yaşamıştım.
Başladım içimde ne varsa dökmeye. Eşimin ailesini yerden yere vurmaya.

Çok beğendiğim çiftler vardı benim ayy bu adam süper eştir diye düşündüğüm..

Tam da onların eşleri bir döküldü bir döküldü anamm böyle kaldım

X hoca mı yaptı bunu? ( Çok beyfendi, sakin, sessiz bir adamdı, anasının ismini koymak istememiş bebeğe diye tabak fırlatmış duvarlara.. )
Neeee siz mi sustunuz bu haksızlığa? ( Bu çok dobra , heybetli bir kadındı kv sinin nelerine susmuş inanamadım. Ve eşine tek birini söylememiş.. Helal olsun dedim..)

Bir evliliği muhteşem yapan neleri görmezden gelebileceğin, ne kadar alttan alabileceğin,
neleri yutabileceğinle ilgili tamamen.

Benim gibi şeffaf yapılı, dobra, açık sözlü, kinci, içi dışı bir biri muhteşem bir evlilik yapamaz inanmıyorum..

Madem muhteşem değil evlilik boşan canım zorla tutan mı var diyen arkadaşlar.

Evliliği bitirmek öyle bir mesajla ayrılmak istiyorum demek kadar kolay olmuyor, herkes konuşuyor herkes...

Kaldı ki çoğu evlilikte gönül rahatlığıyla bitirecek kadar büyük sorunlar olmasa da, dört dörtlük de yürümüyor işte.

Tam da bu ortada duranlar bekarlığı özlüyor ama evliliğine de son veremiyor..

Her şeyin hayırlısını istemek lazım.

Sana katılıyorum ben de sendenım boşandım zaten..Polıtık bırsey evlılık sıyaset gıbı ıyı oyuncu olman ve herseyı kaldırman gerekıyor ..3 maymunu oynamak sart..Ben asla yapamam neye kızsam pat söylerım en sert halımle banane ya derım..Millet sımdı koca buldu mu yapısıyo valla..Ben öyle olamam bı daha da evlenmem bana uygun degıl maalesef.Şu cumlen aynen benlık:

Bir evliliği muhteşem yapan neleri görmezden gelebileceğin, ne kadar alttan alabileceğin,
neleri yutabileceğinle ilgili tamamen.
Benim gibi şeffaf yapılı, dobra, açık sözlü, kinci, içi dışı bir biri muhteşem bir evlilik yapamaz inanmıyorum..

bence yanlış anlamışsınız arkadaşınızı
o sizi kıskandırmak amaçlı degil
sevincini sizle paylaşmak için anlatmıştır

bence yanlış anlamışsınız arkadaşınızı
o sizi kıskandırmak amaçlı degil
sevincini sizle paylaşmak için anlatmıştır
Kıskandırmak değildir mutlaka zaten ama anlamıyor olması, genelde erken evlenen daha az anlıyor. bekar değilsiniz baktım profilinize de.

Kıskandırmak değildir mutlaka zaten ama anlamıyor olması, genelde erken evlenen daha az anlıyor. bekar değilsiniz baktım profilinize de.

evet evliyim
dedigim gibi anlıyor ama kendisinin evlendikten sonra daha çok arkadaşına anlatma ihtiyacı duyuyor
evliler genelde kendi şahsımada arkadaşıma arar sürekli dertleşmek amaçlı anlatırım
ama sizin gibi düşünecegi aklıma gelmedi hiç
gerçi çogu evli ama
buda bakış açısı

Evlenenlen bazi kizlar sanki ingilterenin prensiyle evlenmis gibi havalaniyor komik brnce
Acaba ben senin begendigini alip evlenir miydim be saf kizim amaa iste anlamiyorlar
Kuzenim bile önce havaya girdi sonra baktim kös kös bana yakinlasmaya calisiyor.bide o evlenemedi beni kiskanir nazar degdirir diye dusunceleri var gülüyorum sadece
bir tane arkadasimda esiyle tanistirmamisti beni cok umrumdaydi .
Takmiyorum ben artik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…