- 2 Ekim 2022
- 8
- -6
- 1
- Konu Sahibi mavimsi1234
-
Benimle konuşurken başka birisinden etkilendiğini yeni öğrendimBu kadar soru isareti ile evlendiyseniz evet hata yapmissiniz.
Benimle konuşurken başka birisinden etkilendiğini yeniBu kadar soru isareti ile evlendiyseniz evet hata yapmissiniz.
bu arada daha önce konuştuğu kızlar benden daha güzel değil beğendikleride ben onun istediği her şeyi verdim ona bir insan nasıl bu kadar nankör olabilir nasıl bu kadar acımasız olabilir nasıl bir genç kızın geleceğini sonunu düşünmeden hareket eder işin içinden çıkamıyorum gerçektenBenimle konuşurken başka birisinden etkilendiğini yeni öğrendim
Cinsel çekim duyuyorsa siz büyütüyor olabilirsiniz erkekler saf hormondandir inancı yanlış çünkü ama yeni evli olduğunuz halde hafta bir 2 haftada bir vs bahaneler varsa düşünceleriniz doğrudurAranıza yeni katıldım merhaba, eşimi çok sevdim çok severek evlendim evlilik sürecinde elimden gelen her şeyi yaptım. Ancak eşim beni sevmedi mi veya sevmiyor mu diye düşünüyorum. Henüz sevgili değilken olsak mı olmasak mı diye düşünürken eşim başka bir kızdan etkilenmiş bunu öğrenmek çok üzdü beni. Beni ise sadece mantıklı bulduğu için evlendiğini düşünüyorum benim onu sevdiğim kadar o beni sevmiyor sanırım veya hiç sevmiyor sadece kafalarımız uyuştuğu için evlendi belkide. Ya birgün benden ayrılmak isterse ben onu çok seviyorum ama onsuz naparımki benonsuzluğu bilmiyorum ki ben. O kadar kötü ve çaresizim ki acaba evlenerek hata mı yaptım acaba kendimi ateşe mi attım benim sevgim bu evliliği sürdürmek için yetersiz mi kalır birgün?
Sizi kocanız mı doğurdu? :/onsuzluğu bilmiyorum ki ben.
Eşiniz Sadece kafalar uyuştuğu için evlendi diye düşünüyorsanız, çok zor bilemedim nasıl sürer evliliğiniz. Belki zamanla sever, belki zamanla alışır. Ama siz yıpranır mısınız bu süreçte onu en iyi siz düşünüp karar verin. Yada eşinizle bu durumu konuşup kafanızdaki soruları cevaplandırın.Aranıza yeni katıldım merhaba, eşimi çok sevdim çok severek evlendim evlilik sürecinde elimden gelen her şeyi yaptım. Ancak eşim beni sevmedi mi veya sevmiyor mu diye düşünüyorum. Henüz sevgili değilken olsak mı olmasak mı diye düşünürken eşim başka bir kızdan etkilenmiş bunu öğrenmek çok üzdü beni. Beni ise sadece mantıklı bulduğu için evlendiğini düşünüyorum benim onu sevdiğim kadar o beni sevmiyor sanırım veya hiç sevmiyor sadece kafalarımız uyuştuğu için evlendi belkide. Ya birgün benden ayrılmak isterse ben onu çok seviyorum ama onsuz naparımki benonsuzluğu bilmiyorum ki ben. O kadar kötü ve çaresizim ki acaba evlenerek hata mı yaptım acaba kendimi ateşe mi attım benim sevgim bu evliliği sürdürmek için yetersiz mi kalır birgün?
İşte "ben onun her istediği her şeyi verdim ona" demişsiniz ya hata orda.Malesef erkekler peşinden koşup elde edemeyince kıymet veriyorlar.Benimle konuşurken başka birisinden etkilendiğini yeni
bu arada daha önce konuştuğu kızlar benden daha güzel değil beğendikleride ben onun istediği her şeyi verdim ona bir insan nasıl bu kadar nankör olabilir nasıl bu kadar acımasız olabilir nasıl bir genç kızın geleceğini sonunu düşünmeden hareket eder işin içinden çıkamıyorum gerçekten
Evliliği ciddiye almayan siz olmuşsunuz aslında kafanız karışıkken evlenmeniz en başta yanlış.Aranıza yeni katıldım merhaba, eşimi çok sevdim çok severek evlendim evlilik sürecinde elimden gelen her şeyi yaptım. Ancak eşim beni sevmedi mi veya sevmiyor mu diye düşünüyorum. Henüz sevgili değilken olsak mı olmasak mı diye düşünürken eşim başka bir kızdan etkilenmiş bunu öğrenmek çok üzdü beni. Beni ise sadece mantıklı bulduğu için evlendiğini düşünüyorum benim onu sevdiğim kadar o beni sevmiyor sanırım veya hiç sevmiyor sadece kafalarımız uyuştuğu için evlendi belkide. Ya birgün benden ayrılmak isterse ben onu çok seviyorum ama onsuz naparımki benonsuzluğu bilmiyorum ki ben. O kadar kötü ve çaresizim ki acaba evlenerek hata mı yaptım acaba kendimi ateşe mi attım benim sevgim bu evliliği sürdürmek için yetersiz mi kalır birgün?
Bu korkularla kaybedersiniz zaten , özgüvenli olun sizi sevmeyen gitsin tabiki..Aranıza yeni katıldım merhaba, eşimi çok sevdim çok severek evlendim evlilik sürecinde elimden gelen her şeyi yaptım. Ancak eşim beni sevmedi mi veya sevmiyor mu diye düşünüyorum. Henüz sevgili değilken olsak mı olmasak mı diye düşünürken eşim başka bir kızdan etkilenmiş bunu öğrenmek çok üzdü beni. Beni ise sadece mantıklı bulduğu için evlendiğini düşünüyorum benim onu sevdiğim kadar o beni sevmiyor sanırım veya hiç sevmiyor sadece kafalarımız uyuştuğu için evlendi belkide. Ya birgün benden ayrılmak isterse ben onu çok seviyorum ama onsuz naparımki benonsuzluğu bilmiyorum ki ben. O kadar kötü ve çaresizim ki acaba evlenerek hata mı yaptım acaba kendimi ateşe mi attım benim sevgim bu evliliği sürdürmek için yetersiz mi kalır birgün?
Etkilenmek ne demek? Flört mü etmiş, kızla görüşmüş mü? Yoksa sadece çok güzel kız mı demiş? Size bir başkasından etkilendiğini kim söyledi?
Konuyu öyle açmışsınız ki yorum yapmaya çalışan arkadaşlar da konuyu hayallerinde canlandırıp öyle yazıyorlar.
Konuyu biraz daha detaylıca ele alırsanız daha sağlıklı
Allah inşallah çok sevdiğiniz biriyle sınamaz sizi bunu kalpten diliyorum. Ben mesleği, kariyeri ve iyi bir ailesi olan bir kızım. Hiçbir erkeğe boyun eğmem. Erkek nedir falan derdim bir kadın güçlü olup ayağının üstünde durmalı hatta bir erkek onu kapının önüne koymadan o koymalı derdim. Gelin görünki aşık oldum her şeyden vazgeçecek kadar sevdim yani büyük konuştum ve Allah beni bununla sınadı sizde benim gibi yapmayın lütfen sonradan çok pişman olabilirsinizBazen gökyüzünde bulutların üzerinde oturup bazı kadınların üzerine gurur serpelemek istiyorum… Azıcık toz damlası bile serpebilseydim yeterli olurdu gibime geliyor ama işte…
Tüm bunlari hangi sohbet esnasında söyledi?Kıza çay teklif etmiş kızda kabul etmemiş kıza vuruldum vs gibi cümleler vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?