Evlenerek doğru mu yaptım

mavimsi1234

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2022
8
-6
1
Aranıza yeni katıldım merhaba, eşimi çok sevdim çok severek evlendim evlilik sürecinde elimden gelen her şeyi yaptım. Ancak eşim beni sevmedi mi veya sevmiyor mu diye düşünüyorum. Henüz sevgili değilken olsak mı olmasak mı diye düşünürken eşim başka bir kızdan etkilenmiş bunu öğrenmek çok üzdü beni. Beni ise sadece mantıklı bulduğu için evlendiğini düşünüyorum benim onu sevdiğim kadar o beni sevmiyor sanırım veya hiç sevmiyor sadece kafalarımız uyuştuğu için evlendi belkide. Ya birgün benden ayrılmak isterse ben onu çok seviyorum ama onsuz naparımki ben onsuzluğu bilmiyorum ki ben. O kadar kötü ve çaresizim ki acaba evlenerek hata mı yaptım acaba kendimi ateşe mi attım benim sevgim bu evliliği sürdürmek için yetersiz mi kalır birgün?

Bu kadar soru isareti ile evlendiyseniz evet hata yapmissiniz.
Benimle konuşurken başka birisinden etkilendiğini yeni
Benimle konuşurken başka birisinden etkilendiğini yeni öğrendim
bu arada daha önce konuştuğu kızlar benden daha güzel değil beğendikleride ben onun istediği her şeyi verdim ona bir insan nasıl bu kadar nankör olabilir nasıl bu kadar acımasız olabilir nasıl bir genç kızın geleceğini sonunu düşünmeden hareket eder işin içinden çıkamıyorum gerçekten

Etkilenmiş sadece dimi yani gidip konuşmuş mu?
Yoksa bizim yakışıklı oyunculara aaa çok yakışıklı dememiz gibi etkilenip geçti ise unutun. Yani geçmiş bitmiş birşey ise. Ve eşinizle konuşun. Çok detay vermemişsiniz yazınızda sadece sizi rahatsız eden bu mu. Kimden diyosunuz bunu

Cinsel çekim duyuyorsa siz büyütüyor olabilirsiniz erkekler saf hormondandir inancı yanlış çünkü ama yeni evli olduğunuz halde hafta bir 2 haftada bir vs bahaneler varsa düşünceleriniz doğrudur

Onsuz naparim kafasindan cikin bu dusunceleriniİ ona yansitmayin ezik gibi sacinizi supurge etmeyin adam sonucta sizinle evlendi genel haliniz mutluysa takilip hayati zehir etmenize gerek yok

Etkilenmek ne demek? Flört mü etmiş, kızla görüşmüş mü? Yoksa sadece çok güzel kız mı demiş? Size bir başkasından etkilendiğini kim söyledi?

Konuyu öyle açmışsınız ki yorum yapmaya çalışan arkadaşlar da konuyu hayallerinde canlandırıp öyle yazıyorlar.

Konuyu biraz daha detaylıca ele alırsanız daha sağlıklı yorumlar gelir.

Eşiniz Sadece kafalar uyuştuğu için evlendi diye düşünüyorsanız, çok zor bilemedim nasıl sürer evliliğiniz. Belki zamanla sever, belki zamanla alışır. Ama siz yıpranır mısınız bu süreçte onu en iyi siz düşünüp karar verin. Yada eşinizle bu durumu konuşup kafanızdaki soruları cevaplandırın.

İşte "ben onun her istediği her şeyi verdim ona" demişsiniz ya hata orda.Malesef erkekler peşinden koşup elde edemeyince kıymet veriyorlar.
Artik evlenmissiniz.Eskiden olan şeyleri boşuna kafaniza takip hayati zindan etmeyin.

Ben evlilik olsun flört olsun hep karşı tarafın daha yüksek duygular beslemesini isterim, daha çok sevsin, daha hayran olsun. Erkeklerin yüksek olduğu ilişkiler daha uzun ve sağlıklı sürüyor bence. Size gelince gerçekten sevildiğinizi hissetmiyorsanız sevilmiyorsunuzdur, onsuz olamam yaşayamam diye düşünmeyin en azından ona yansıtmayın derim .

Evliliği ciddiye almayan siz olmuşsunuz aslında kafanız karışıkken evlenmeniz en başta yanlış.

Allah der ki “Kimi benden çok seversen onu senden alırım. ”Ve ekler: “Onsuz yaşayamam” deme,seni onsuz da yaşatırım.
Aklini kalbini refah tut yoksa iyi olmaz sonunuz gideni durduramazsiniz bugun var yarin yokuz günün kiymetini bilin kendinize zehir etmeyin hayati

Bu korkularla kaybedersiniz zaten , özgüvenli olun sizi sevmeyen gitsin tabiki..

Kıza çay teklif etmiş kızda kabul etmemiş kıza vuruldum vs gibi cümleler vardı

Bazen gökyüzünde bulutların üzerinde oturup bazı kadınların üzerine gurur serpelemek istiyorum… Azıcık toz damlası bile serpebilseydim yeterli olurdu gibime geliyor ama işte…
Allah inşallah çok sevdiğiniz biriyle sınamaz sizi bunu kalpten diliyorum. Ben mesleği, kariyeri ve iyi bir ailesi olan bir kızım. Hiçbir erkeğe boyun eğmem. Erkek nedir falan derdim bir kadın güçlü olup ayağının üstünde durmalı hatta bir erkek onu kapının önüne koymadan o koymalı derdim. Gelin görünki aşık oldum her şeyden vazgeçecek kadar sevdim yani büyük konuştum ve Allah beni bununla sınadı sizde benim gibi yapmayın lütfen sonradan çok pişman olabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…