Evlenerek doğru mu yaptım

Çabalamış, etkilemeye çalışmış ve çay teklif etmiş o da kabul etmemiş

Tüm bunlari hangi sohbet esnasında söyledi?

Bunlari duyup neden hala evli kalıyorsunuz?

Sizden duysa tepkisi ne olurdu ona bir sorun bakalim.
5 yıllık bir ilişki bizimki üniversite zamanına dayanan, dolayısıyla çok iyi tanıdığımı düşünmüştüm ama yanılmışım

Ben şu an hayatımda olan erkeği çok seviyorum. Ama ona deli gibi aşık değilim. Kimseye deli gibi aşık olmamalı insan. Kocanız sizi aldatmış siz hala aşığım diyosunuz. Her ne kadar karşıdaki kız teklifi reddetmiş olsa da sonuçta kocanız bu girişimde bulunmuş ve aldatmış oluyor. Aldatan adamın neyini seviyosunuz adam cinsel anlamda başkasını arzulamış işte.

Son düzenleme:
Ya tam anlamadim ama flort donemlerinde kocasi baska bir kiza cay teklif etmis yani tam sevgili bile degillermis, tabi dogru anladiysam . Biraz karisik olmus konu sahibi kusura bakmayin

5 yıllık bir ilişki bizimki üniversite zamanına dayanan, dolayısıyla çok iyi tanıdığımı düşünmüştüm ama yanılmışım
Konunuzu yazarken henüz sevgili değilken kızdan etkilendiğini söylemişsiniz, burada da 5 yıllık ilişki diyorsunuz. Yani yıllar önce olmuş bir şeyi mi kafaya takıyorsunuz? Şu an böyle düşünmenize sebep olan şey ne asıl?

Ya tam anlamadim ama flort donemlerinde kocasi baska bir kiza cay teklif etmis yani tam sevgili bile degillermis, tabi dogru anladiysam . Biraz karisik olmus konu sahibi kusura bakmayin
Yani “beni sadece mantıklı bulduğu için evlendi” demiş. Adamın kendisini sevmediğini bile bile evleniyor. Çözemedim konu sahibini ve beklentisini…

İlişkiniz hangi boyuttayken olmuş bu olay? Şahsen ben ilk tanıştığımız zamanlarda olduysa umursamazdım. Ama artık sevgili olma yoluna girdiysek canım sıkılırdı.
Ayrıca "onsuz yaşamayı bilmiyorum" demen o kadar üzücü ki. Bir erkeğe asla o kadar bağlanılmamalı. Erkekler bunu hissettikleri an kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar

Neden duygularindan tam anlamiyla emin olmadiginiz bir adamla evlndiniz ?
Simdi kafanizda bu kadar soru isareti ve ustelik kaybetme korkusu . Tabikide hic bisey tek tarafli ilerlemez . Karsilikli sevgi olmadiktan sonra evliluk bir kabustur. Eger calismiyorsaniz bir ise girin bir meskaleniz olsun. bu dusunceleriniz yarin dile vurur esinizi ve evliliginizi daha fazla yipratirsiniz. Ve Umarim kocami eve kendime baglarim diye birde hamile kalmassiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…