Evleneyim mi okuyum mu?

kesınlıkle oku bak sımdı benım hıkayemı dınle yardımcı olcak.esımle oss hazırlanırken tanıstım onunla beraber unı kazandım okuduk o ıstanbul ıtu ben kocaeılı unı ve bole 4 yıl bebar gecırdık son sene soz oldu bıtınce nışan nışandan 3 ay sonra dugun... onun bır meslegı benımde bır meslegım var.ayrıca onun evı ızmırde bense duzcede yasıyordum düşün okadarda ayrıydık ama hem okuduk hem suan 2 aylık evlıyız

Canım senin yaşında kızım var benim.
Üniversite okuyor ben ona nasıl evlen derim şimdi.
Oku mesleğini eline alki ayakların sağlam bassın yere.
İleride zaten evleneceksin önce ama önce eğitimin canım.

canim bende 18 yasndayım 25 yasnda bi sevglm var inş beden eğt oğretmeni olucak bu sene 3 yıldr birlikteyz.ben bu sene istedğim bolumu kazanamadm seneye tekrar gricem sevglim bana sen ne istiyorsan onu yap ilerde pişman olma dio.bizde naspse seneye nişan yapıcaz ben unv son sınıftaykende evlenicez.
bence sen o cok sevdiğin cocukla evlen ve okuuuuuuu.

wala şoyle soylım
oncelıkle okuyup öğretmen olacaksın ne güzel 24 yasna geldiğnidede evde kalmıs olmazsın
okulunu bitiridğin gün bile evlenırsın güzelım öğretmeni kim almaz dimi ama=?

oku tabikiii yaa bu sorulur mu. Koca her zaman bulunur ama bu fırsat her zaman eline geçmez. Yok bu da çok iyi bi insan ben seviyorum bu kısmet kaçırılmaz diosanda evlen ama okulunada devam et benim evliyken okuyan arkadaşlarım var zor mu diye sorduğum da Allah yardım ediyor diyorlar.

Evet oku tabi canim..ama ikisini birlikded yapabilirsin. Bende hem okuyorum hemde evliyim hicde zor degil hatta hosuma bile gidiyor degisiklik oluyo arada.) Ama eger istersen ikisinide yapabilirsin bence bi sorun yok..

artık evlenme yaşı 30 ve üzeri evlenmek icin ne bu acele ailelerdeki anlamadım cevremdeki insanlarda öyle ama ben katılmıyorum onlara bence bi insanın hayalleri varsa vede bu hayalleri gercekleştirecek fırsatıda varsa kendine iyi şartlar sunabilecekse niye kendini bunlardan mahrum etsinki hem hayallerini gercekleştirip hemde kendine iyi bi hayat sunacaksın evlenince sana ne hayallerini yaşatırlar nede kendine sunacağın imkanları verebilirler cünkü üzerine cok farklı sorumluluklar yüklenecek evlenince okumak hayal olacak hayat bu olmaz olmaz dememek lazım madem bi yerler tutmuş bence oku mesleğini eline al sonra calışmazsan bile calışma zaten nişanlacağın insanda seni gercekten seviyorsa seni bu süre zarfında seve seve bekleyecektir böylece ailen icinde evlilik okuldan sonraki mesele olur nişanlanacağın bunu kabul edip ailenle konuşursanız birlikte eminim ailen anlayışla karşılayacaktır ayrıca 25 yaş evlilik icin cok güzel bi yaş hicte gec değil bence kaydirigubbakcemile5

canım benim hayırlı olsun öncelikle çok güzel bir bölüm bir bayan için öğretmenlik çok ideal bir meslek.
aileni affına sığınarak kınıyorum
nasıl bir düşünce tarzı bu anlamıyorum bende iki kız annesiyim kızım bana böyle bişey söylese zorla okuturdum ki ailen söylüyor çok acı.
25 yaşında mesleğini eline aldğında şimdiki potansiyelinden daha iyi bir yerde ve koca bulacağına eminim.
4 5 sene sonra pişmanlık duyacağın bir karar alma derim
hakkında hayırlısı diyorum ama kesinlikle okuuuuu

böyle bi soruyu ciddi olarak sormadığınızı düşünüyorum tabiki okumalısın hemde sonuna kadar ailenin acelesi ne allah aşkına hayatının sonraki bölümünde keşke dememek için kesinlikle oku ben 39 yaşında biri olarak hemde maddi imkansızlıklar nedeniyle okuyamamış biri olarak söylüyorum bunları evliyim çok şükür hiç sorunum yok evlilikle alakalı eşim çok iyi bir insan ama ben KEŞKE okusaydımda bi meslek sahibi olsaydım şu anda dışardan açıkilköğretimi okuyorum bu yıl son sınıftayım ve liseyide okumayı düşünüyorum ne olursa olsun okumalısın evlilik her zaman olur iyi düşün

kesinlikle once kendinizi düşünün, çünkü kimse sizi düşünmez, herkes yeri geldi mi kendi işine geleni soyler.

canım 25 yaş da ne ki yahu hem diyelim şimdi evlendin anlaşamadın ayrıldın napıcaksın hiç bişey...elinde ne kalıcak yine hiç bişey 5 yıl uzun bi zaman evet ama insanların birbirini tanıması açısından çok iyi okumalısın kesinlikle

tabii ki okumalısın canım ya daha çok küçüksün sonra çok pişman olursun...hem üniversitede arkadaşın olur daha iyi bilir evlilik yaparsın tanıyarak ...hem istediğin bölümü de kazanmışkenhihoyyyt
çok iyi düşün canım hayatının en önemli kararlarından biri gerçi evli olarak da okuyabilirsin ama yaşının gerektiği gibi yaşa bence

arkadaslar bır sene önce yazılmıs konu.. konu sahibi de ortalıkta yok.. çoktan ya evlendı ya okumaya basladı..

Canım hadi ailen düşünemiyo ama sen bilirsin
20 yaş çok,çok erken bir yaş bende okuyorum ve 20 yaşındayım..
Evliliğin için geç bir yaş yoktur bence kısmet bu işler
25 yaşında evde kalmış mı oluyormuş insan şaştım doğrusu
Kimse seni istemez yani bumuymuş...lmaz:

bu konunun tartışılabilir tarafı yok oku!!! ayrıca okuyum mu değil.. okuyayım mı? klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…