bence oku ama nişan olayını falan hiç karıştırma gıt okuluna paşalar gibi evlenecek adam bulunur ama okulu bulamazsın sonra bu işler kader kısmettır senin alnının yazısı kimse o seni 20yasındada bulur 30yasındada bence aılen cok sacma düşünüyo ne demek 25yas sonunda kımle evlencen aileni esefle kınıyorum:teytey:kızlar ben 20 yasındayım
öss ye 3. gırısım
hıc calısmadan gırdım ve ıstedıgım bolumu ıng ogretmelıgı falan oluyo yanı kazandım
ama aılem evlenmemı ıstıyo
evlenecegım kısıde hazır 1 aya kadar gelıp nısan yapmayı dusnuyolar
sımdı karar veremıyorum
okursam 4 yıl okucam ve sonunda kmınle evlenceksın dıyolar 25 yasına gelcen dıyolar
ne yapmalıyım ya:çok üzgünüm:
kesinlikle okuuuuuuuuuuuuuuuu
mesleğini eline al kendi hayatını güvencede olsun eşinin eline bakmamış olursun
bana inan canım eşinin eline bakmak çok zor çokkk
banada zamanında bütün imkanlar verilmişti okumam için ama ben teptim evlendim
şimdi çoooooooook pişmanım eşim iyi olmasına çok iyi ama insanın kendi ekonomik özgürlüğü olması bambaşka bişi
kesinlikle oku ablacım benden sana tavsiye tecrübe konuşuyor göz ardı etme sende bengibi kafanı duvrlara vurma sonra
kızlar ben 20 yasındayım
öss ye 3. gırısım
hıc calısmadan gırdım ve ıstedıgım bolumu ıng ogretmelıgı falan oluyo yanı kazandım
ama aılem evlenmemı ıstıyo
evlenecegım kısıde hazır 1 aya kadar gelıp nısan yapmayı dusnuyolar
sımdı karar veremıyorum
okursam 4 yıl okucam ve sonunda kmınle evlenceksın dıyolar 25 yasına gelcen dıyolar
ne yapmalıyım ya:çok üzgünüm:
ben üniversite 3.sınıftayken evlendikm.. hemde öyle açıköğretim falan değildi 4 yıllık ve 1. öğretim.. evli iken mezun oldum ve çokta rahat oldum.. karar senin , ama benim gibi evliykende okuyabilirsin zor değil, aksine daha kolay..
tüm yorumlari okudum ve hemen hemen herkes oku demisler...
koca bulunur dimi??? yani herkes öyle diyor o yastan sonra erkeklerin cogu evlenmis olur diyorlar...:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?