merhaba arkadaslar suanda ayni problemi ben yasamaktayim ve kafam cok karisik:1no2: ne yapacagimi sasirdim...bu sene 22. yasim dolacak ve seneye insallah üniversiteye basliyacagim. Gidecegim bölüm 3. 3,5 sene sürecek....bir aydir birisi ile görüsüyorum ve ben bunu aileme anlattim gizli sakli olmamasi acisindan...ailem bunu cok iyi karsiladi ve hatta simdiden plan yapmaya basladilar:sm_confused: daha ben onu tanimaya falan calisiyorum..bu arada sadece msnden görüsebiliyoruz ve mesajlasiyoruz...yani o türkiyede ben almanyada yasiyorum. kendisi 25 yasinda aramizda dört yas var. O cok ciddi hemen evlenmek istiyor. Kendisi lise mezuni ama cok güzel bir isi ve maasi var. Simdi ben +niversite okumak istiyorum bunu ona sordum problem yaratirmi diye kendisi yaratmiyacagini söyledi ama ileride benim onu bu konuda kücük düsürebilecegimi söyledi bir kücük kavgada olsa bile. Muhakkak böyle birsey olur dedi. ama cok anlayisli birisi ama onu msnden ne kadar taniyabilecegim??? ailem onu cok iyi taniyor ve ailesini...iyi birileri olduklarini söylediler. simdi ailem olayi fazla uzatmadan düsünün tasinin diyorlar. Ya evlilik yada okul dediler. o ama bana 3 sene bekliyebilecegini söyledi nisanlanirsak...ama ailem ve tanidiklarim bunun mümkün olmayacagini söylüyorlar ne kadar desene üc sene beklemez diyorlar...ya evlenirsin yada okul arasinda karar ver dediler...yanü üc sene gibi bir nisanlilik süresini kafanizdan silin diyorlar... yaaa arkadaslar kafam karisik..onca sene emek sarf ediyorum üniversite okuyup iyi bir meslk alabilmek icin. BIrde erkekler belli etmesede bu okul konusunu takiyorlarmis...ben ondan yüksek bir mevkide olurmusum diye....arkadaslar kafam cok karisik:uhm:
ona karsi olan duygularimdada bir türlü emin olamiyorum bu soru isaretlerinden dolayi ama ona karsi birseyler hissediyorum... ne yapayim arakadaslar? ailemin bu kadar rahat olmasinin sebebi ben bir meslegi elime aldim anaokul ögretmeniyim ama bu meslegi yapmak istemiyorum...
arkadaslar bana akil fikir verin lütfen ne yapayim görüsmeyi keseyim okuyayimmi???:çok üzgünüm:
merhaba aslinda tam olarak karar verebilmis degilim
ama sanirim evlilik uzak benim icin hic hazir bile degilim böyle birseye hem ne kadar taniyabilecegim ki, ben okuyacagim...
okuyun kizlar okumak gibisi yok:lepi:
kızlar ben 20 yasındayım
öss ye 3. gırısım
hıc calısmadan gırdım ve ıstedıgım bolumu ıng ogretmelıgı falan oluyo yanı kazandım
ama aılem evlenmemı ıstıyo
evlenecegım kısıde hazır 1 aya kadar gelıp nısan yapmayı dusnuyolar
sımdı karar veremıyorum
okursam 4 yıl okucam ve sonunda kmınle evlenceksın dıyolar 25 yasına gelcen dıyolar
ne yapmalıyım ya:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?