Evleneyim mi okuyum mu?

Oku tabi canim oku, koca kacmaz.
Ayrica meslegin olur, hayata karsi saglam durma imkanin olusur,
ilerde insAllah olmaz ama esinle sorunlarin olursa
ona boyun egmek zorunda kalmazsin
kisacasi gelecegini garanti altina almis olursun....
Ve yasin okulunu bitirdiginde 25 olacak
evlilige gec kalmis olmayacaksin,
uygun bir yas evlilik icin...

bak güzelim kesinlikle ailen bu konuda yanlış düşünüyor oku evlenmek herzaman bilgilerin taze daha ben okumadığım için çok pişmanım ama evlendiğim için pişmanlık duymuyorum çünkü şimdide çalışıyorum çünkü bir kadının ksinlikle ekonomik özgürlüğü olmalı oku oku oku çünkü ondan var fayda ii şanslar

25 yaşında olunca evde mi kalcan dicekler sana.
nice insan var daha 25 yaşında evlenmeyi düşünmüyo.
okuyup kendi paranı kazanmak gibisi yok.
tamam kimse boşanmak için evlennmiyo ama nerden biliyosun ilerde kocanla anlaşamayacağını, ya ayrılmak istersen nolucak ailen ne kadar duaracak arkanda.
bence önce kendi ayaklrın üzerinde dur

tabiki okucaksın gerekirse evlen ama yınaade oku bende öyle yapıcam çünkü sevgilime okumak isteidigimi söyledim oda sen benı askerde bekledin bense nı okurken beklerim dedim son sende evleniriz dedi evli iken okursun dedi benım ailemde onun aileside kabul ettilerrrrrr:) tabiki okucaksın canım koca her yaşta bulunur benden tasıye tabiki okuuu

:mymeka:ben suan ne cekiyosam okulumu devam etmedigim icin cekiyorum ve firsatlari teptigim icin:1no2::1no2:simdiki aklim olsa (ah keske o zaman lar olsaydi)omur boyu evlenemiyecegimi bilseydim yinede okurdum,yinede okurdum,,,,,,,,,,,,,,evlenmeden mutlu olunmuyomu?

oku bence de evliliği her yaşta yaparsın ama okumk belli yaşlarda oluo malsef hem ne de mk 25 inde kimle evlencen asıl evlilik yaşı 25 ten sora başlar 20 li yaşları be daha çocuklktan sayarım

yanımda olsanda seni bir tokatlasam kendine gel diye.yavrucuğum bu soruyu sormana bile şaşırıyorum.nice gencler hatta yaşlı insanlar bile didinip dururlar ünüversi.kazanıyım diye.sende bulmuşsun,başka şey düşünüyorsun.ben bile 47 yaşındayım maddi imkanlarım el verse okumayı düşünüyorum.ekonomik özgürlük diye bişey var bunu bilmezden gelemessin.mesleğini eline al bak bakalım ozaman elini sallasan ellisi misali elli koca adayı bulursun.aklını başına allll,sonradan taşlara vuracağına.sakın evlen diyenlerin etkisinde kalma noluuuuruurrrrrrr

ben 20 yasımdaydım erk arkadsaım vardı,
okulu da 2 senede cok zor kazanmıstım ıstedıgım de bölüm sayılırdı ıktısat fakultesı sonucta ıstıyodum ve kazanmıstım cok zor da olsa.

sevgılım oldu bana okulu bırak evlenelım dedı dedı de dedı, hayır dedım cok zzor kazandım.
evlenseydım evlıyken okula devam etseydım olurdu ama aılem desteklemıyordu ben de ıstemıyordum cocukla d yenı cıkıyorduk cok manalı degıldı.

sımdı 26 yasımdaydım hakıkaten ewlenenemedın mı kalakalıyorsun bı anda ıyı sevgılıyı bulduysan sevıyorsan ewlenmeye hazır olabılırsen yemek temızlık alısverıs ve ders

ozaman ewlen ikisi bırlıkte de yürür eşin parasal açıdan bakabılcekse oku,

ama okumayı tercıh etmek gıbı bı durum olmasın okul her zaman önce gelir,

hele ıngılızce ogretmenlıgı hele 3 yılda kazanmışsın..

Kesinlikle oku , insanlar meslek sahibi olmak için neler feda ediyorlar ,Sakın bir hata yapma canım .Yaşam insana neler gösteriyor belli mi olur ? Önce kendi başına ayaklarının üstünde durmalısın , evlilik nasıl olsa olur .Günümüzde 25 yaş küçük bile sayılır :1hug:

tabikide okumalısın !!!!!!!! evlendqn zaman kocanın elinemi bakçaksın 25ine gelirsin ama elinde mesleğin olur ayakların yere basar !! oku ve istediğinle mutlu olur ilerisini düşünmek zorundasın !! ya bosanırsan nolucak bi mesleğin olursa kimsenin eline bakmak zorunda kalmazsın

Okuman daha hayırlıysa oku a.s.
Evlenmen daha hayırlıysa evlen coksekeriremsu
Hem okuyup hem evlenmen daha hayırlıysa hem oku hem evlena.s.

İLİM öğrenmek beşikten mezara kadar farzdır..a.s. Yani okumak öğrenmek öğretmek eşsiz bir lutuf..
Ayrıca;
Allah bize kendi nefslerimizden eşler yarattı ve aramızda sevgi verdi..Yani evlilik de çok çok güzel bir müessese..coksekeriremsu

Senin hakkında en hayırlısını isteyelima.s. Bunu ancak ALLAH cc bilir..

butun cevaplari okumadim ama evlen diyecek kimse olacagini sanmiyorum , tabiki okuyabiliyosan okuyabildiigin kadar oku

o her seyı bılıyo ben bu sınavada sırf onun ıcın gırmıstım... ve kazandım. ben onunla evlenmek ıstıyorum oda ıstıyo ama aılesı karsı.. aıleyı nasıl yumusatabılırızkı:çok üzgünüm:

canım okul senin ilerdeki hayatının kalitesinin garantisi...bunu sakın ve sakın unutma..a.s
düşünsene gepgeniş bir çevren,,öğrencilerin,arkadaşların,,mesela sıkı oldugun dostların sana her c.tesi çaya geliyorlar okulda ki öğrencilerini,nası yoruldugunu,günün nası geçtiğini,biraz yorgunlukla ve büyük bir keyifle anlatıyosun özgürsün.elinde bi mesleğin var...bi hayal et..eşinle her akşam eve geldiğinizde birbirinize günün nası geçtiğini anlatıyosunuz,,nasılda keyifli olur öyle değilmi??:1rolleyes: okumak en güzelii canımm benimmm hem 25 yaşın neresi yaşlı 25'inde evlenirsin 26'ında bilemedin 27'inde çocuk yaparsın 10 yaşına geldimi 36 olursun....hiçççte geç değil yani...

oku...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sengözlerimebaksanabyerimsenibenyerimseniben

benim kafam karıştı sen sevgilinle mi evlenmek istiyosun yoksa bu görücüye gelecekler başka biri mi?:uhm:

ben sevgılımle evlenmek ıstıyorum. bu goruculerı hıc ıstemıorum 4 yıldır ıstıyolar benı yapıştılarklava:

ama bu dunurculerı aılem cok ıstıyo daha dogrusu babam cok ıyı oglanmıs vs..

ama ben sevgılımı ıstıyorum oda benı aılesı baska okumus ıstıyodu al okudum ama sorunlar var olmaz dıyolar:çok üzgünüm:

canım bence hiç düşünme ve oku.ne güzel işte istediğin bölümde olmuş.hem yasın çok erken ve okumadığına eminim pişman olursun kesınlıkle oku kültürünü artır.hem seni seven kişi seni 4 sene daha bekler oda olmadı 3. sınıfta felan nişanlanırsınız.çözüm mü yok yanı.ilerde pişmN OLACAĞIN ŞEYLER YAPMA. iyi düşün doğru karar ver :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…