Evleneyim mi okuyum mu?

önce tebrik ediyorum kazandığın için ve yazını okurken inanki çok üzüldüm ailen nasıl senin okumayıpta evlenmeni ister anlayamadım evlilik herzaman olabilir sen ayaklarının üzerinde durmayı bil yeterki senin kaderinde ne varsa onu yaşarsın iyi insanla evleneceksen okul bittikten sonrada evlenirsin bi büyüğün olarak oku derim son pişmanlık fayda etmiyo

merhaba canım sakın evlilik telasına düsme üc yıldır zaten kazanmakk için giriyorsun degil mi bence bu fırsat eline gecmişken sakın bırakma ilk önce okul meslegini eline almanı tavsiye ederim evlenince hayat farklı oluyo öle toz pembe olmuyo inanki daha fazla sorumluluk biniyo üstüne.. yasım 25 olacak diyorlarmıs bu sözlere sakın aldanma canım nasip işler bu belki okurken evlenecen ben mesela 3 sınıf bitti evlendim 4 sınıfıda evliyken okudum ama inanki iiki okumusum itibarın daha farklı oluyo bence idaellerini belirle ona göre hareket et evlilik her zaman olur..

okucam kızlar okucam..

hangı unıyı tercıh etsem dıye arastırıyorum:lepi:

herkesıde opuyorum cooooook tesekkur ederıma.s.a.s.a.s.

ben 25 gircem eylul de bu durumda evde kaldım sanırım :))) bence evlenme oku napcan evlenipte. daha yasın kuçuk benim gibi 25 olsan neyse :) bunalıma girdim :)

Sana inanamıyorum ya. Hayalimdeki mesleği kazanmışsın...
22 Yaşındayım şimdi kazansam giderim 1 dk. düşünmem.
Evlilik elbette olacak bir şey ama okumak?
Kesinlikle yapma, şu anda girebildiğin bölümde okumak için çabalayan ne çok insan var?

Bence okuma evlen hayatın kurtulsun..

oncelerı cok mutlu olursun yenı ev yenı eşyalar altınlar mısafır eşinin guzel sozlerı vs vs

temızlık utu çamasır...bırde genc yaşta cocuk...eşınden olgı beklersın her an bulmazsın nefes almak ıstersın alamazsın...nıce genc yasta evlenıp bosananlar var..
bugun bır cok ınsan gozyası dokuyor ıstedıgı bolumu kazamadı dıye sen kazandın tebrıkler
okumayada karar verdın kutluyorum..

ben lısede öğretmenım ogrencılerımde zengın koca bulma telasında

Bu dunyada okuyup meslek sahıbı olmak gıbısı var mı
konuşman hayata bakısın .herseyın değişiyor

kendı ayakları ustunde durmak kadar guzel bırsey yok
elın oglu ne kadar bakar

uc kurus verır de senı kole gıbı kullanırda

Evlenmek için 25 yaş çk geç değil bence
Ayrıca mesleğin olsun elinde herşeyden önce kendi ayaklarının üzerinde durmayı becerebilmelisin sonra zaten seninle evlenmek için kimler çıkar karşına kimler
Şuan seni isteyen kişiyi seviyor musun bilmiyorum oda seni yeterince seviyorsa 5 yıl nedir ki beklesin sonra kurun yuvanızı....

kesinlikle ve kesinlikle okumalısın. gerekirse ailene karşı çık bu konuda. 25 yaş da hiç geç bi yaş deil evlenmek için.

canım benimm oku tabikii ne demek 25 yaşına gelince kim alır seni
bende 27 yaşındayım 23 te başladım ünv. şimdide okul da tanıştığım erkek arkadaşımla nişanlıyım :) hemm evlenmesen ne olacakki

güzelim bence okuu okuuu okuuu daha yaşında çok genç bu yaşta evlenekceksinde ne olacak oku mesleğini eline al ayaklaının üstnde dur merak etme o zaman evlemek isteyen çok çıkar sende şaşarsın ailende manrılı düşün geleceğini heba etme

bencede oku!!!
önce kendi hayatını garantiye al ayaklarının üzerinde dur....
ayrıca 25 yaş çok geç bir yaş değil bende 26 yaşında evlendim..

yani harika bir bölüm kazanmışsın ve sen evlenmeyle okumayı aynı kefeye koyuyorsun...sakın okumaktan vazgeçme...daha 20 yaşındasın canım yaa....okulunu oku,öğretmenliğini eline al sonra kimler çıkar karşına...allah yazdıysa eninde sonunda evleneceksin zaten..birde evlendikten sonra ne olacak...kendinize bir çizgi belirleyin.çıtanızı yüksek tutun,evde çocuk bakmak içinmi evleneceksin,yoksa ev işlerinimi çok seviyorsun bilmiyorum ama kesinlikle ve kesinlikle aklını başına al ve oku......
ne durumda olan gençler var sırf ailesine yük olmamak için,okumak adına ne işlerde çalışıyorlar ne için okuyup bir meslek sahibi olmak için...lütfen ailenizi değil,kendi istediğinizi yapın...siz hangisini tercih etmeyi düşünüyorsunuz??? bence ikisi ne yan yana nede alt alta tercih sebebi bile olamaz....
sevgiler...

benden sana bir abla tavsiyesi bende okulu degil kocayi tercih ettim ve cooook pismanim hep keske okusaydim diyorum.evliligim kötü degil ama okul sansi bir defa olur kocayi her zaman bulursun. iyi düsün ve dogru karar ver

Ilerde pisman olmak istemiyorsan oku.. Evli oablalarimizi dinle, onlar bos laf konusmazlar.. :1hug:

canım koluna altın bileziğini tak..altın bileziğin mesleğin tabi..hiçbir erkek karşısında ezilme.....kendi ayakların üstünde dur............

valla canım genelde aşk meşk konularında bizler ailemizi karşımıza alıyoruz ya ne kadar yanlış olsada
ama bence böyle bi konuda karşı çıkmalı ve okuman gerektiğini anlatmalısın
yani ben olsam öyle yapardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…