Evleniceim kii ve Ailesi, ksaca yardm Arkadalar :(

bu adam bulunmayan hint kumaşı mı yoksa siz çengelde kokmuş et misiniz?
nedir bu yaşta evlenmeliyim merakı; hem de bu kadar olumsuzluk varken..

kesin fikrimdir.
evlilik akıldaki tek bir soru işaretini bile kaldıramaz..

sevdiğim insan sözüne namusuna şerefine çok düşkün bir insandır ayrı eve taşıncaz ileride diyor bu zamana kadar dediği sözü bi kez bile tutmamazlık yapmadı zaten ben onun gibi bir insan tanımadım bulamadımda ama işte hep zorlu yollar... mafoldumben

Yok valla ben anlamadım..
Kızı ikna etseler ne olur ki?
Adamı silah zor ile mi evlendirecek annesi?:uhm:
Ayrıca sizin sözlerinizi hiçe sayan,saygısız ve sadece kendi istekleri doğrultusunda yaşayan adamdan ne kadar hayır gelir bilmiyorum..
Hakkınızda hayırlı olsun inşallah

iyi git evlen , evlendikten 1-2 ay sonra boşanma planları yapmaya başlarsın. sevgiymiş. o sevgi geçer gider, yerini kocaman bir nefret ve pişmanlık alır, sana daha diyecek sözüm yok.

hint kumaşı değil çok yakışıklıda değil ama kişiliği yetiyor bana..

merak değil aslında sevgi aşk ve vazgeçememe duygusu

evlilik akıldaki tek bir soru işaretini bile kaldıramaz bu ne demek anlıyamadım ?

annesine çok düşkün ona sonsuz saygısı ve sevgisi var bana karşı şu ana kadar saygısızlık yapmadı ama bu konularda benim sözüm geçmiyor şu an ve çok sağol canım :sinifsinif:

iyi git evlen , evlendikten 1-2 ay sonra boşanma planları yapmaya başlarsın. sevgiymiş. o sevgi geçer gider, yerini kocaman bir nefret ve pişmanlık alır, sana daha diyecek sözüm yok.

ben bu pişmanlığı yaşamak istemediğim için bu konuyu açtım daha dün bu konuyu sevdiğimle tartıştık üzerine gelip size anlattım sizden sadece akıl istedim ve sevginin geçebilceğini bende düşünebiliyorum ama işte emin değilim ya öyle kötü bir evliliğim olmazsa diye...

genelde evlenmeden önce acabayla başlayan sorular evlendikten sonra gerçeğe dönüşüp insanın suratına tokat gibi çarparlar.

bu yüzden insan evlenmeden önce kafasında hiçbir soru işareti bırakmamalı, sonuna kadar içi çok ferah olmalı..

oooof ipleri bukdrda erkeklerin eline vermeyin yani
daha 19 yaşındasın ztn hem evlilik hem cocuk dogurmak icin erken bi yaş
bide kayınvalidenle yaşıyacakmıssın evde onun dışında 3 erkek kardeş daha
çok zor yani ayrı eve çıkmak için 3- 4 seneden bahsediyorsun
sen baştan aynı evde oturmayı kabul ederek hata yapmışsın
annesi nekdr iyi olsada ev üstüne ev olmaz bu bir gerçek burda okuduklarım kadarıylada oldugunu daha görmedim
büyük konuşmıyım ama bana cok ters geliyo bu düşünce tarzı, tabi herkezin kendi bilecegi iş
allah kolaylık versin size
bari hemen cocuk yapmamak için ikna edin müstakbel eşinizi

annesine çok düşkün ona sonsuz saygısı ve sevgisi var bana karşı şu ana kadar saygısızlık yapmadı ama bu konularda benim sözüm geçmiyor şu an ve çok sağol canım :sinifsinif:

Evlilik ikinizin..
Ancak sadece onun kararları uygulanıyor..
Sizin düşünceleriniz yok sayılıyor..
Sizce bu saygısızlık değil midir?:umursamaz:
Yav bizim zamanımızda kıza binbir dereden su getirirlerdi kız evliliğe razı olsun,aman suratı düşmesin,şu olsun bu olsun diye..
Çok yaşlanmışım çoook...

evet dün sevdiğimde söyledi onunda aklında sorular var benimde ve bana aslında olmaması gerekiyor huzurlu olmamız gerekiyor dedi ama ne ben ne de o huzurlu değiliz belki o da farkında ama birşey yapamadığı için susuyor olabilir :1no2: bugün yine konuşucam belki bugün daha farklı olur mafoldumben

kız evi naz evi durumu sizde tam tersine dönmüş.

erkek şartlarını sıralamış..
korunmayacaksın, hemen çocuk yapacaksın..
annemle oturacaksın, iş yaptıracak geline ihtiyaç var.
evliliğe hazır olup olmaman da mühim değil, sen hazır değilsen hazır olanını alırız..

ben hiç hoşlanmadım şahsen..

annemde hoşlanmıyor bu durumdan ama ben üzülürüm diye fazla üstüme gelmek istemiyor zor günler geçirdik ailece ve ben o insan yüzünden de yıprandım çok fazla annem çok korkuyor mutsuz olmamdan ve bunu sevdiğm insana söylediğimde bir zamanlar verdiğim mutsuzluğa karşılık mutluluk vericem dedi aklımı çok karıştırıyor bazı davranışları çok güzel hatta çoğu ama işte biraz sert bi insan :sinifsinif:

ben akıldaki sorular derken sizin aklınızdan bahsetmiştim.
onun aklında ne soru varki?
istekleri sıralamış, postasını koymuş.
beğenen alır, beğenmeyen gider demiş.
ben birine öyle bir ultimatom koymuş olsam gayet huzurlu olurdum valla.

hani yoktun bugün...iyi ki de varsın...benim yazmama gerenk kalmadı...seviyim bu kara kızı...
film budur...genelde aynı sonla biter...
derdiniz ne ki...19 yaşındasınız...adam sert, adam otoriter...
adam annesi gibi birini istiyor...
adam eve önce hizmetçi sonra çocuk doğuracak birini istiyor...
sonra da çocuk bakıcısı...
adam ailesinin rahatı için sizi istiyor...
size daha şimdiden söz hakkı tanımıyor, şimdiden düşüncelerinizi kaale almıyor...
yerinizde olsam çoktaaannn annemi dinlemiştim...
ama siz düşünün...

canım aynen senin gibi tanıdığım biri var. büyük hayallerle ve huzursuzluklarla evlendi. kayınvalidesi şimdi apartmanların merdivenlerini temizliğe gönderiyor kızı. 19 yaşında ve bir çocuğu var. ve kocası hiçbir şeye sesini çıkartmıyor. sonun öyle olacak.

öyle değil işte o aslında kendi değil annesinin mutluluğunu düşünerek onları sıralıyor
çocuğu annesi mi istiyor onu bilmiyorum ama korunmayı kabul ederdi dün o kadar şey söylememe rağmen...
ve benim üzülmemi istemiyor üzülmemden korkuyor ve kendindende çok korkuyor çünkü, o da biliyor kendi nin sinirli biri olduğunu ve beni üzer diye endişeli bendende şöyle korkuyor sevgim büyük ama bu sevgim beni bir yerde bırakırsa yani sabredemezsem diye korkuyor klava:

Aslında ben bu tarz adamları çok seviyim..
Ne güzel baştan nasıl da belli etmiş her rengini..zemuszemus
Gökkuşağı gibim mübarek!:lepi:
Artık o kuşağın altından kim geçecek onu seçecek anneciği ile beraber..gamyoncuiremsu

canım yaşın daha çok küçük hadi tamam evlendin diyelim ama çocuk gibi büyük sorumluluk isteyen bi konuda eşin olacak insan tek aşına karar veremezki ikinizinde istemesi gerekli bence...hemen evlenmeniz şart değilse erteleyin biraz kardeşlerine versin sırasını öyle daha iyi olur bence...yerimseniben

oooo...sen menopoz dönemine girdin hala bizim zaman dersin...
neysem 2. koceni ben seçecem korkma canımıniçi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…