- Konu Sahibi prensesasik
-
arkadaşlar evleniceksin diye kimse bana baskı yapmıyor
ama sevdiğim yapıyor bunu
biz en son evlenmeyi düşündüğümüzde askerdeydi ve o sıralar tartıştık ayrıldık bir sene sonra barıştık o süre zarfında akrabalarının bir kızını annesi oğluna düşünmüş ama benmkide işte sevdiğim var demiş
şimdi konu benim üzerimden dönüyor o kıza da söylenmiş sevdiği var diye ama annesi biz evlenmezsek kesin yine birini bulur veya o kızı ikna eder..
ve aklınız fikriniz yokmu diyen arkadaşım
var olmasına var ama dinletemiyorum
ben evliliğimi yaşamak istiyorum diyorum hadi aileyi bırak diyorum çocuk istemiyorum onda bile zorluyor beni
herşey karmakarışık inanın
bu kadar çok sevmesem çoktan vazgeçmiştim ama ben onu çok seviyorum
ve bu sevgi belki beni o durumda uzun bir süre götüremicek ve bir gün dayanamıcam
ve sizlerin söylediği gibi olucak ama şimdi ben vazgeçemiyorum
ve diyorum kendi kendime ya iyi olursa kötü düşündüğüm gibi olmazsa diye :s
arkadaşlar evleniceksin diye kimse bana baskı yapmıyor
ama sevdiğim yapıyor bunu
biz en son evlenmeyi düşündüğümüzde askerdeydi ve o sıralar tartıştık ayrıldık bir sene sonra barıştık o süre zarfında akrabalarının bir kızını annesi oğluna düşünmüş ama benmkide işte sevdiğim var demiş
şimdi konu benim üzerimden dönüyor o kıza da söylenmiş sevdiği var diye ama annesi biz evlenmezsek kesin yine birini bulur veya o kızı ikna eder..
ve aklınız fikriniz yokmu diyen arkadaşım
var olmasına var ama dinletemiyorum
ben evliliğimi yaşamak istiyorum diyorum hadi aileyi bırak diyorum çocuk istemiyorum onda bile zorluyor beni
herşey karmakarışık inanın
bu kadar çok sevmesem çoktan vazgeçmiştim ama ben onu çok seviyorum
ve bu sevgi belki beni o durumda uzun bir süre götüremicek ve bir gün dayanamıcam
ve sizlerin söylediği gibi olucak ama şimdi ben vazgeçemiyorum
ve diyorum kendi kendime ya iyi olursa kötü düşündüğüm gibi olmazsa diye :s
bu adam bulunmayan hint kumaşı mı yoksa siz çengelde kokmuş et misiniz?
nedir bu yaşta evlenmeliyim merakı; hem de bu kadar olumsuzluk varken..
kesin fikrimdir.
evlilik akıldaki tek bir soru işaretini bile kaldıramaz..
Yok valla ben anlamadım..
Kızı ikna etseler ne olur ki?
Adamı silah zor ile mi evlendirecek annesi?:uhm:
Ayrıca sizin sözlerinizi hiçe sayan,saygısız ve sadece kendi istekleri doğrultusunda yaşayan adamdan ne kadar hayır gelir bilmiyorum..
Hakkınızda hayırlı olsun inşallah
iyi git evlen , evlendikten 1-2 ay sonra boşanma planları yapmaya başlarsın. sevgiymiş. o sevgi geçer gider, yerini kocaman bir nefret ve pişmanlık alır, sana daha diyecek sözüm yok.
hint kumaşı değil çok yakışıklıda değil ama kişiliği yetiyor bana..
merak değil aslında sevgi aşk ve vazgeçememe duygusu
evlilik akıldaki tek bir soru işaretini bile kaldıramaz bu ne demek anlıyamadım ?
annesine çok düşkün ona sonsuz saygısı ve sevgisi var bana karşı şu ana kadar saygısızlık yapmadı ama bu konularda benim sözüm geçmiyor şu an ve çok sağol canım :sinifsinif:
genelde evlenmeden önce acabayla başlayan sorular evlendikten sonra gerçeğe dönüşüp insanın suratına tokat gibi çarparlar.
bu yüzden insan evlenmeden önce kafasında hiçbir soru işareti bırakmamalı, sonuna kadar içi çok ferah olmalı..
kız evi naz evi durumu sizde tam tersine dönmüş.
erkek şartlarını sıralamış..
korunmayacaksın, hemen çocuk yapacaksın..
annemle oturacaksın, iş yaptıracak geline ihtiyaç var.
evliliğe hazır olup olmaman da mühim değil, sen hazır değilsen hazır olanını alırız..
ben hiç hoşlanmadım şahsen..
evet dün sevdiğimde söyledi onunda aklında sorular var benimde ve bana aslında olmaması gerekiyor huzurlu olmamız gerekiyor dedi ama ne ben ne de o huzurlu değiliz belki o da farkında ama birşey yapamadığı için susuyor olabilir :1no2: bugün yine konuşucam belki bugün daha farklı olur mafoldumben
benim size dair hissettiğim gelecek.
buyrun okuyun...
aradan 5 yıl geçmiştir ve siz bir foruma şunları yazarsınız..
"19 yaşındayken sevgilimin ısrarları sonucu evlendik. 2-3 yıl sonra taşınmak üzere kayınvalidemle oturmaya başladık. korunmayı kabul etmedi ve 5 ay sonra hamile kaldım. kayınvalidem hiçbir işe elini sürmez herşeyi ben yapardım. karınım burnumda benden hizmet beklerdi. kocama her ayrı eve çıkalım dediğimde oturuyoruz işte ne var bunda derdi.
bıktım 5 yıldır beraber oturmaktan, bende artık kendi evime çıkmak istiyorum.."
ben bu filmi çok gördüm...
ben bu pişmanlığı yaşamak istemediğim için bu konuyu açtım daha dün bu konuyu sevdiğimle tartıştık üzerine gelip size anlattım sizden sadece akıl istedim ve sevginin geçebilceğini bende düşünebiliyorum ama işte emin değilim ya öyle kötü bir evliliğim olmazsa diye...
ben akıldaki sorular derken sizin aklınızdan bahsetmiştim.
onun aklında ne soru varki?
istekleri sıralamış, postasını koymuş.
beğenen alır, beğenmeyen gider demiş.
ben birine öyle bir ultimatom koymuş olsam gayet huzurlu olurdum valla.
Evlilik ikinizin..
Ancak sadece onun kararları uygulanıyor..
Sizin düşünceleriniz yok sayılıyor..
Sizce bu saygısızlık değil midir?:umursamaz:
Yav bizim zamanımızda kıza binbir dereden su getirirlerdi kız evliliğe razı olsun,aman suratı düşmesin,şu olsun bu olsun diye..
Çok yaşlanmışım çoook...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?