- Konu Sahibi prensesasik
-
canım aynen senin gibi tanıdığım biri var. büyük hayallerle ve huzursuzluklarla evlendi. kayınvalidesi şimdi apartmanların merdivenlerini temizliğe gönderiyor kızı. 19 yaşında ve bir çocuğu var. ve kocası hiçbir şeye sesini çıkartmıyor. sonun öyle olacak.
öyle değil işte o aslında kendi değil annesinin mutluluğunu düşünerek onları sıralıyor
çocuğu annesi mi istiyor onu bilmiyorum ama korunmayı kabul ederdi dün o kadar şey söylememe rağmen...
ve benim üzülmemi istemiyor üzülmemden korkuyor ve kendindende çok korkuyor çünkü, o da biliyor kendi nin sinirli biri olduğunu ve beni üzer diye endişeli bendende şöyle korkuyor sevgim büyük ama bu sevgim beni bir yerde bırakırsa yani sabredemezsem diye korkuyorklava:
canım haklısın olabilir ama ben şu an zaten çalışıyorum muhasebeciyim ve çok zorluklar gördüm ama sonuçta öğrendim mesleğimi elime aldım..
ve sevdiğim kesinlikle çalışmamı istemiyor 1 ekmeğe muhtaç kalana kadar sen çalışmıcaksın kalsak bile ben çalışıp bakarım diyor yani öyle bir insan değil o yüzden seviyorum onu yukarıdada söyledim ben onun gibi birini tanımadım
ve ayrıca bir çikolata istedim almadı sonra yüzüne vurdum gitti iki tane aldı ama aynısını bulamamış iki gün önce bi baktım almış yani düşünceli ama bazı konularda böyle davranıyor mafoldumben
Ahh ahh siz bekar arkadaşlarıma söyleyecek çok şeyim var ama bi yerde kilitleniyorum işte...
Yaşın genç canım ilerde ahlanmamak vahlanmamak için bir kere daha düşün derim...
Diyelim ki evlendin aynı evdesin sevgin yetecek mi herşeyi sineye çekmeye kabullenmeye....
Yanlış anlama seni caydırmak için değil söylediklerim hayat ve karar senin ama bu dayatmalar altında olabilecek evliliği bir kez daha gözden geçir...
Hakkında hayırlısı olsun canım... Sevgilerimle....
canım haklısın olabilir ama ben şu an zaten çalışıyorum muhasebeciyim ve çok zorluklar gördüm ama sonuçta öğrendim mesleğimi elime aldım..
ve sevdiğim kesinlikle çalışmamı istemiyor 1 ekmeğe muhtaç kalana kadar sen çalışmıcaksın kalsak bile ben çalışıp bakarım diyor yani öyle bir insan değil o yüzden seviyorum onu yukarıdada söyledim ben onun gibi birini tanımadım
ve ayrıca bir çikolata istedim almadı sonra yüzüne vurdum gitti iki tane aldı ama aynısını bulamamış iki gün önce bi baktım almış yani düşünceli ama bazı konularda böyle davranıyor mafoldumben
oooo...sen menopoz dönemine girdin hala bizim zaman dersin...
neysem 2. koceni ben seçecem korkma canımıniçi...
kadının çalışmasını kesinlikle istemiyor; bu gurur verici birşey mi?
bence çok feci.
mesleğinizi elinize almışsınız, kocanızdan para beklemek için mi?
evde oturup hemencik hamile kalıp kayınvalide hizmeti yapmak için mi?
sevgiliniz bayağı düşünüyor canım sizi aman nazarlar değmesin..
bir de birşeyi yüzüne vura vura istedikten sonra değil iki tane ikibin tane alsa ne önemi var?
benim için hiç..
hizmetleriniz tam zamanlı olsun part time olmasın diye çalışmanızı istemiyor olmasın...
gözlükleriniz çok pembe malesef...yazık etmeyin kendinize...lütfen annenizi dinleyin....
evet yaşım genç ama acele eden ben değil sevdiğim insan..
4 erkek kardeşler ve en büyüğüde o artık annesi bi gelin istiyor yardımcı istiyor ben onu kabul ettim ama şimdide bebek çıktı aklımda bir sürü sorular var hep konuşuyoruz olumlu veya olumsuz ama bir sonuç çıkmıyor ortaya 3-4 sene kesin ailesinin yanında kalıcaz bebeğide olacaksa olsun diyor..ben gizlice korunmayı düşünmeye başladım ve aklım çok karışık ya :1no2:
ben o filmi yaşamak istemiyorum ama anneside öyle bir insan değil onu bilemeyiz zaten birde korkum var öbür kardeşide 3-4 yıl sonra evlenir ben yine orda kalırda o ayrı evde olur diye çok korkuyorum aklımda binbir tane soru bunu yaşamadan öğrenemiyeceğimide biliyorum ve bile bile evlenipte kendimi mahvetmek istemiyorum ben rahatıma da düşkünüm kalabalığıda pek sevmem :S ya o kadar çok şey varki anlatsam bu forumda yer kalmaz galiba..
arkadaşlar evleniceksin diye kimse bana baskı yapmıyor
ama sevdiğim yapıyor bunu
biz en son evlenmeyi düşündüğümüzde askerdeydi ve o sıralar tartıştık ayrıldık bir sene sonra barıştık o süre zarfında akrabalarının bir kızını annesi oğluna düşünmüş ama benmkide işte sevdiğim var demiş
şimdi konu benim üzerimden dönüyor o kıza da söylenmiş sevdiği var diye ama annesi biz evlenmezsek kesin yine birini bulur veya o kızı ikna eder..
ve aklınız fikriniz yokmu diyen arkadaşım
var olmasına var ama dinletemiyorum
ben evliliğimi yaşamak istiyorum diyorum hadi aileyi bırak diyorum çocuk istemiyorum onda bile zorluyor beni
herşey karmakarışık inanın
bu kadar çok sevmesem çoktan vazgeçmiştim ama ben onu çok seviyorum
ve bu sevgi belki beni o durumda uzun bir süre götüremicek ve bir gün dayanamıcam
ve sizlerin söylediği gibi olucak ama şimdi ben vazgeçemiyorum
ve diyorum kendi kendime ya iyi olursa kötü düşündüğüm gibi olmazsa diye :s
haklısınız hemde hepiniz haklısınız ama şu bir gerçek ki sizin düşündüklerinizi bende düşünüyorum ve uzun zamandır düşünüyorum..
ve sürekli allaha dua ediyorum hayırlı olacaksa olsun diye..
ben bugün daha ayrıntılı konuşucam sevdiğimle bakalım neler diyecek bana :s olmazsa sevdiğimle annem konuşsun bi belki anlaşırlar... ne dersiniz CADIARZU
2. sen bulacan..
3. esmeralda bulacak..:lepi:
Zeyno'dan hayır yok:umursamaz:
Ahhh ya o kadar küçüksün ki..
2 paket çikolata ile adamın kişiliğini analiz ettiğini düşünüyorsun..:çok üzgünüm:
Ne diye kendini bile bie ateşe atarsın ki?
Çalışma
evde otur
anneme yardım et
hee bebe yap
bebeye bak
evdeki diğer kardeşlerin hizmetlerini gör..
Daha neler çıkacak acaba?
işte bunların hepsini düşünüyorum ve düşündükçe içinden çıkılmaz bi hale geliyor hayat benim hayatım haklısın ama bile bilede hayatımı mahvetmek istemiyorum bir yol arıyorum mantıklı ama yok galiba mafoldumben
yok o sadece arkadaşıma bir örnekti zaten yaşım küçük doğru bir karar veremem diye buralardayım bu yaşta evlenipte pişman olan çok gördüm ama mutlu olanıda gördüm aklımda binbirtane soru nasıl çözeceğimi bilmiyorumklava:
peki canım şimdi ayrı oturacak durumunuz yoksa 2-3 yıl sonra nasıl olacakMerhaba arkadaşlar,
Konuyu kısa kesip direk anlatıcam..
Ben birini seviyorum ve o da beni seviyor
ama biraz sert bi insan dediğim dedik insan..
ben şu an 19 yaşındayım bu yaz olmasada öbür yaz kesin evlenicez :S
ve ayrıca ailesiyle birlikte yaşıcaz bir süre..
eşimle ailesinin yanında rahat olamıcam bu yüzden ben ilk zamanlar korunmayı çocuk yapmamayı istiyorum ve ayrı eve taşındığımız da çocuk olmuş olacak normal olarak...
sevdiğime söledim korunalım diye ama kabul etmiyor bende eşime doymadan çocuk istemiyorum aslında çok seviyorum çocukları hatta bayılıyorum çocuk oluncada olacakları da biliyorum yani..ama istemiyorum işte.. eşim olacak insan kabul etmiyor çaresiz kaldım...
kızlar lütfen bi akıl verin bana mirmirmirmir mirmirmirmir
arkadaşlar evleniceksin diye kimse bana baskı yapmıyor
ama sevdiğim yapıyor bunu
biz en son evlenmeyi düşündüğümüzde askerdeydi ve o sıralar tartıştık ayrıldık bir sene sonra barıştık o süre zarfında akrabalarının bir kızını annesi oğluna düşünmüş ama benmkide işte sevdiğim var demiş
şimdi konu benim üzerimden dönüyor o kıza da söylenmiş sevdiği var diye ama annesi biz evlenmezsek kesin yine birini bulur veya o kızı ikna eder..
ve aklınız fikriniz yokmu diyen arkadaşım
var olmasına var ama dinletemiyorum
ben evliliğimi yaşamak istiyorum diyorum hadi aileyi bırak diyorum çocuk istemiyorum onda bile zorluyor beni
herşey karmakarışık inanın
bu kadar çok sevmesem çoktan vazgeçmiştim ama ben onu çok seviyorum
ve bu sevgi belki beni o durumda uzun bir süre götüremicek ve bir gün dayanamıcam
ve sizlerin söylediği gibi olucak ama şimdi ben vazgeçemiyorum
ve diyorum kendi kendime ya iyi olursa kötü düşündüğüm gibi olmazsa diye :s
kendimce,
ben onada söledim işte daha yaşım küçük evliliğe alışayım ailene alışayım diye ama o hep işi yokuşa sürüyor annem bile istemiyor aynı evde yaşamamı ben evliliğimin kötü olmasını istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?