- Konu Sahibi prensesasik
-
canım yaa boşa konuşuyoruz olumsuzlukları biliyor ama aptal şeylerle olumlu göstermeye çalışıyor. sadece üzülüyorum o kadar. haksızmıyım betty ?
arkadaşlarım ablalarım biliyorum bir kaç gün sonra buraya gelip pişmanlığımı görmeyi istemiyorsunuz bende istemiyorum pişman olmayı mutsuz olmayı ama ne varki ben bu durumu değiştiremiyorum ama bugün değiştiricem artık karar verdim ya ayrı ev ya da ayrılıkbu düşüncelerle daha fazla yaşayamam.. ama kimbilir ev ayrı olsada mutsuz olabilirz bunu bilemiyorum ama kararlıyım ve sizleri dinlicem emin olabilrsiniz benneyaptımki
arkadaşlarım ablalarım biliyorum bir kaç gün sonra buraya gelip pişmanlığımı görmeyi istemiyorsunuz bende istemiyorum pişman olmayı mutsuz olmayı ama ne varki ben bu durumu değiştiremiyorum ama bugün değiştiricem artık karar verdim ya ayrı ev ya da ayrılıkbu düşüncelerle daha fazla yaşayamam.. ama kimbilir ev ayrı olsada mutsuz olabilirz bunu bilemiyorum ama kararlıyım ve sizleri dinlicem emin olabilrsiniz benneyaptımki
kız nişanlın kaç yaşındaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ne iş yapıyor
kaç lira kazanıyor
24 yaşında bu mavi mağazalarının dekorasyonunu yapıyorlar babasıyla ortaklar ve maaşını da sormadım hiç :s
Ayrı evde olsa mutsuz olabilirsin, evet...
Bunun kimse garantisini veremez kimseye.
Ama risklerini azaltabilirsin. En azından yaşadıklarınız genel olarak kişisel sorunlarınız olacak, başkalarının yarattığı, başkalarından kaynaklı sorunlar olma riski azalacak. Herşeyden önce evliliğini doysıya yaşama şansın olacak...
Sen ona bu şartı koy, seni seviyorsa, seni soyasıya yaşamak istiyorsa kabul eder... Etmiyosa kendi sorunu... Birini sevdin, onu unutup başkasını sevemezsin diye bir kural yok. Kendini sabitleme. Dünyanın merkezi o değil. Senin için dünyanın merkezi sen olmalısın.
niyeeee ki?belkide ayrı eve çıkabilecek kadar para alıyor ve sen yada siz boşuna sıkıntı çekecektiniz?insan sormaz mı?
Ahh canımm söylenecek çok şey var ama herşeyde söylenmiyor burda maalesef
daha çok gençsinn konuşmalrın da bile çok fazla karamsarlık var buradan arkadaşlar ilişkiniz hakkında eleştiri yapınca sen bunu lehine çevirmek isterken aranızda geçen laflar daha da körüklüyo vahim durumu.Ama sen bunu göremiyosunlmaz: seni suçlayamam hepimiz belirli dönemlerden geçtik ahh oo pembe gözlüklerrrr diyorumm bennn..
daha evlenmediğin birinin laflarını dinleyip tamam diyorsun,neden hayır ben evlenemem bu şekilde ben ayrı eve ayrı hanem olmasını istiyorum iyiyken kimseyle kötü olmak istemem demiyorsun,kaynanan olacak kişi seni tam bir hizmetçi yapacak,sana laflar söyleyecek bunları kaldırabilecekmisin ? , hergünün birbirinden ızdırap geçicek,pişmanlıkla,eşin annesine hiç karışamıyacak,işten güçtende elini eteğini çektiriyolar yok çalışmamı istemiyor beni düşünüyor diyosun ne kadar yanlış düşünüyosun.Daha çok şey söylemek istiyorum canım ama fazla uzatmak istemiyorum herkes aynı fikirde lütfennnnn aç gözünü ilerde pişman olacaksınn.Bukadar insan akıl birliğiyle bunları söylüyoruz çünkü her birimiz hemen hemen bir kısım bir şeyler yaşadık gördük.Çok iyii düşün canımm :umursamaz:
canım benim zaten apartmanda oturuyorlar ve evlerine uzak bir yerde yeni aldıkları ev var yarısını ödemişler bile.. ama işte sorun annesine yardımcı olmam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?