- Konu Sahibi prensesasik
-
haklısın ama ne yapacağımı bilmiyorum şu andaha dün bu konuyu konuştum bana olursa olur dedi 1. çocuktan sonra korunuruz dedi ben baktım olacak gibi değil hayırlısı olsun diye kapattım konuyu
şimdide sinirden ağlıyorum bugün yine açıcam konuyu ama sonuç yine bellii ne yapıcam ben evlenmesem başkasıyla evlenicek bir kız var bileklava:
Bu nedemek yahu? Bu nasıl ilişki?
1. Adam sert, dediğim dedik;
2.Senin 9 ay taşıyıp doğuracağın, annelik edeceğin çocuk hakkında sana söz hakkı bile tanımıyor;
3.En az üç dört sene annesi ile kalacaksınız ve o evde 3 bekar erkek daha var (yanlış anlaşılmasın ben 5 erkeğin yaşadığı evin işi bitmez anlamında söylüyorum);
4. Annesinni gelin isteme nedeni mürüvet görmek değil, işlere yardımcı lazım olması;
5. Daha 19 yaşındasın;
6. Koşulları kabul etmezsen yedeğin var;
7. Ve şimdi okuduğuma göre seni çalıştırmayacakmış. ( Bence bir bayan mutlaka çalışmalı elinden ne iş geliyorsa; çünkü bu kadının sosyal hayatıdır, kendine güvenidir ve hayat güvencesidir. Gene de kendi çalışmamayı seçen bayanlara birşey diyemem. Ama çalıştırmamak ne demek? Kim oluyor da senin hayatın hakkında karar veriyor. Bu senin sandığın gibi pozitif bir özlelik değil negatif bir özellik.)
Bu saydıklarımın her biri ayrı ayrı evlilikten vazgeçemek için yeterli sebep ki senni durumunda hepsi bir arada.
Emin misin sen evlenmek istediğinden? Evlilik kaçmıyor ya. Kocaların köküne kıran girmedi tatlım. Sen annene kulak ver biraz, o da söylemiş aynı evde oturma konusunda mantıklı olanı. Çok iyi düşün, yazık gençliğine. Daha açıkçası bence bu evliliği yapma. Karar senin tabi, bu sadece benim fikrim.
ben o filmi yaşamak istemiyorum ama anneside öyle bir insan değil onu bilemeyiz zaten birde korkum var öbür kardeşide 3-4 yıl sonra evlenir ben yine orda kalırda o ayrı evde olur diye çok korkuyorum aklımda binbir tane soru bunu yaşamadan öğrenemiyeceğimide biliyorum ve bile bile evlenipte kendimi mahvetmek istemiyorum ben rahatıma da düşkünüm kalabalığıda pek sevmem :S ya o kadar çok şey varki anlatsam bu forumda yer kalmaz galiba..
Canım sen çocuğu bırakta aynı evi tak kafana.3 kardeş anne baba...Zor olacaktır.Ayrıca daha 1 yıl var zamana bırak.Sanki evlenmişinizde eşin senden çocuk istiyor.Şimdiden bunları düşünmek için erken abartmayın bence..
evet erken farkındayım ama herşeyi konuşmalıyız diye düşünüyorum
ve ayrıca ondan bi küçüğü ünv de okuyor izmirde o ne zaman evlenir bilmiyorum hatırladığım kadarıyla 22 yaşındaydı
evde yaşayacağım iki küçük erk kardeşlerde biri benle yaşıt biri 16 yaşında onlarında evlenmesi çoook zaman alır
ya ayrılık ya da hayatımın mahvolmasına göz yummak mafoldumben
Şu an ayrılık diye düşünüyorum bugün yüz yüze geldiğimizde ne diyecek görücez.. CADIARZU
İsteklerine lütfen boyun eğme...
Kendi isteklerini ve bunun dışında hiçbir şeyi kabul etmediğini söyle... Aksi durumda ayrılmayı göze aldığını da belirt. Sevgi evliliğin devamı için yeterli olmayacak, bunları şimdiden görebiliyorum de. Kendini vazgeçilmez sanmasın.
Ki senin istediğin şeyler ikiniz için ve olması gereken şeyler... Onun istedikleri ailesi için !
Biliyorum ve bunu zamanında ben çok taviz vererek yaptım.
Zaten, kendiside diyor ya sevgin yetmezse bir yerde..
Bizde ayrılık olmaz o yüzden geri dönüşünde olamaz diyor..
onların apartmanında boş daire var ve başka bi semtte de var ama
ayrı bi ev istemiyor laf olur diye
anladığım kadarıyla da ailesi ayrı eve çıkmamıza pek bişey diyeceğini
zannetmiyorum ama akrabaları yüzünden öyle istiyor olabilir
ben en çok annesiyle görüşmek istiyorum ama bana bu konuyu annesiyle
konuşmama izin vermez bugün onla konuşacaklarım belli ama alacağım cevabı ve
sonucu kestiremiyorum ne olur diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?